Konkurs ! Revo Uninstaller Pro

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Witam
Tym razem do wygrania jest 10 licencji na Revo Uninstaller Pro,
serdeczne podziękowania dla Tihomir' a i Neli z zespołu wsparcia Revo Uninstaller za dostarczenie licencji na konkurs
Licencję są na 1 PC na wersję 3.x

oficjalna strona programu

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Zasady konkursu
1.Napisz komentarz ,dlaczego dla Ciebie ma być ten program
2.Komentarz w języku ojczystym
3.W konkursie mogą brać udział użytkownicy zarejestrowani przed ogłoszeniem tego konkursu
4.Zakończenie konkursu 25.01.2015 godz.22

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random
i będą miały 24 godziny na potwierdzenie wygranej na PW

ps
inne aktywne konkursy

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1052
Jest poprostu najlepszy do odinstalowania bo nie zostawia pozostałości po programach(inne tego typu programy zawsze cos zostawia jak sprawdzam w rejestrze i program data a revo nie) i obecnie uzywam wersje pro ale....:p A CHCIAŁBYM miec mozliwość posiadac najnowsza wersje
Pozdrawiam i dziekuje za konkurs

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Witam !

Muszę przyznać że kolega ostatnio sporo fajnych konkursów robi i w związku z tym pochwała być musi :klawik.
Co do Revo Uninstaller Pro to swego czasu go używałem mam bardzo starą wersję tego programu tym bardziej że mam system 64 bitowy i wersja free u mnie nie działa pomyślałem może wypróbuję coś innego i wpadł mi w ręce program Soft Organizer no cóż jest dobry ale co Revo to Revo to chyba najlepszy soft w klasie deinstalatorów !
Zatem biorę udział w konkursie a koledze za konkurs :dziękuję

wacek_1984

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
49
Darmowej wersji używam od lat. Pełna to marzenie. Obecnie wg mnie najlepszy soft do deinstalacji.

Dzięki za konkurs

A

Anonymous

Witam.Nie posiadam aktualnie żadnego programu tego typu,choć jakieś 3 lata temu używałem wersji Free Revo,program jest skuteczny w działaniu na dodatek bezpieczny,dziękuje za konkurs.

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
Zgłaszam się do konkursu . Ogólnie mówiąc, bardzo dobry program do usuwania innych aplikacji z naszego komputera . Łatwy w obsłudze, można wybrać tryb, w jakim chce się odinstalować program . Jak dla mnie lider w swej klasie , mam stara v 2.9 a teraz bym był wdzięczny za wygranie nowej 3.x . Pozdrawiam i dzięki za konkurs andyxa :ok

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Używam w tej chwili wersji 2,5 i jestem bardzo zadowolony z tego programu.Po latach wypadałoby zmienić na bardziej udoskonaloną wersję.Dziękuję za konkurs no i oczywiście biorę udział.

Fanatyk

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Revo Uninstaller Pro to świetny program do deinstalacji, a z racji tego, że ja często testuję różne programy, to dzięki niemu mógłbym zachować porządek w systemie :)

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Witam, podziękowania dla Andyxa, bo pozytywnie jest ostatnio b.aktywny. Chciałbym się przekonać, czy Revo Uninstaller Pro to najlepszy deinstalator, czy to tylko bajka. Używam Soft Organizer, z którego często korzystam i jest całkiem niezły. Mogąc korzystać z Revo mógłbym sobie wyrobić własne zdanie, co do jego możliwości. :)

A

Anonymous

Dziękuję Andyxa za konkurs. Coś ostatnio same interesujące wychodzą spod Twojego nicka.

Chętnie biorę w nim udział, gdyż nie jestem w posiadaniu programu do odinstalowywania tak profesjonalnego, dokładnego i szybkiego w pracy.

A takim właśnie jest Revo. Staram się wygrać licencję od dawna, ale bez skutku. Może tym razem.

Życzę sobie i innym szczęścia.

piotr8989

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Witam. Wielkie podziękowania za organizację konkursu. Program jest w wersji free jest bardzo dobry. Z wielką chęcią wypróbowałbym wersję pełną. Jeżeli chodzi o deinstalację jest niezastąpiony poza tym pozostawia porządek w rejestrze więc jest naprawdę jednym z tych programów, które warto mieć w systemie.

jerzy601

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
56
jest to wspanialy program do usuwania niechcianych aplikacji uzywam wersji darmowej ale chciałbym miec pełną wersje bardzo by sie przydała.

E

elefante

Warto mieć taki program do odinstalowania programów a jeszcze wersje Pro to większa przyjemność użytkowania.

KaptainBug

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Świetny program do deinstalacji oprogramowania całkowicie z komputera. Lubię funkcję śledzenia podczas instalacji oprogramowania, które mogą być używane do usuwania plików podczas deinstalacji resztki. Korzystać z darmowej wersji, która obsługuje tylko 32 bit, więc chcę, aby wygrać ten gratisów.

Do góry