Konkurs ! - PerfectDisk 11 Professional - Giveaway !

Status
Zamknięty.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29958
Miasto
Trololololo
Konkurs ! - PerfectDisk 11 Professional - Giveaway !

:!: PerfectDisk 11 Professional dwie dożywotnie licencje do wygrania ! :!:

:!: PerfectDisk 11 Professional two lifetime licenses to win ! :!:

Więcej o Programie PerfectDisk 11 Professional

More Info About PerfectDisk 11 Professional

:!: :!: UWAGA :!: :!:

Dzięki uprzejmości producenta mamy do rozdania 2 licencje do Programu PerfectDisk 11 Professional !

Zasady

- Proszę napisać komentarz w komentarz dlaczego chciałbyś wygrać licencję do programu PerfectDisk 11 Professional !

Konkurs zakończy się 16.08.2010r

Licencje zostaną rozlosowane za pomocą - Random.org -

Powodzenia

Rules

- Please write a comment why would you like to winPerfectDisk 11 Professional ! license.

- comments only in Polish or English !

The lucky 2 will be selected randomly by – Random.org – and the licenses forwarded to them by me.

The giveaway ends on 16.08.2010r
Good Luck

almazaha

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Witam!
Od dosyć dawna mam program podobny do Perfecta, tj. O&O Defrag Pro. Ale ostatnio coś mi zaczął niedomagać! Dlatego chętnie skorzystam z innej aplikacji tego typu. Piszę się na lickę.

Conti

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
76
Przez długi czas używałem Perfect Disk 8 pod win XP. Świetne narzędzie, mogę pisać tylko superlatywy na jego temat .....
A że na kompie zagościł win 7 i przydałaby się nowsza wersja oprogramowania to piszę się wszystkimi kończynami na ten konkursik :-D

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Oczywiście biorę udział w konkursie !
I mam od razu pytanie , mowa jest tu o dwóch dożywotnich licencjach , hm to znaczy że będzie można ten program aktualizować do dni swoich ostatnich , czy tylko przez rok i jak pojawi się wersja Professional 12 to już będzie koniec ???
A dlaczego biorę udział , no cóż chyba każdy normalny człowiek lubi mieć porządek nie tylko w swoim mieszkaniu ale i w komputerze !
Ten program to bardzo dobra aplikacja przeznaczona do defragmentowania partycji systemowych działających w oparciu o system plików wspierany przez system Windows , i jeżeli chodzi o tego typu programy plasuje się w czołówce i to co w nim dobre to kiedy człowiek zrobi sobie mały relaks i odejdzie od kompa to on jak przysłowiowa pokojówka poukłada na dysku , bo automatycznie w fazie bezczynności kompa pracuje !
A tak w ogóle miałem PerfectDisk Home a tu Professional hm tym bardziej chcę go mieć !
:)

Dozamet1

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Miasto
Nowa Sól
Brakuje mi takiego programu który kompleksowo zajmie się dyskiem i dlatego chce wygrać

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
44613
Miasto
Gdzieś w Polsce
Witam
proszę mnie dopisać do konkursu na ten niezły defragmentator dysków dla Windows

Pozdrawiam

A

Anonymous

Używam od dłuuuuuuuuższego czasu ósemki,która ostro zapiepsza aby utrzymać porządek na dyskach.Pewnie ,że wolałbym tamto starocie wymienić na młodszy i pewnie sprawniejszy z wiekszą funkcjonalnościa i możliwościami model.
Rozmażyłem się- sorka.

DarkComics

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Używałem wersji 10 Pro i sprawowała się świetnie :p Ale trial się skończył, więc zmuszony byłem usunąć program :( Świetnie przyśpieszał system po uporządkowaniu burdelu na dyskach. Dlatego wersja 11 jest z pewnością lepsza i własnie po to chciałbym ją mieć :p

Pozdrawiam :D

aungzeya38

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Hi..
Holding Great Giveaway Again..
i would like to win one license so pls add my name inside your drawing..
the feature i like most at Perfect Disk is smart replacement and stealth patrol and overall capactiy is impress to me so i would like to enter the contest.
Regards

kpw

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Mnie też dopiszcie do listy darmozjadów - chcę ten program bo obecny odmówi mi współpracy po zaplanowanej zmianie sprzętu, a nie mam zamiaru znowu wywalać 40$ :)

hema3131

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Witam

Korzystałem z wersji 8.0 tego programu, ale po przejściu na Win 7 musiałem z bólem serca zrezygnować . Jest to najlepszy program w swojej kategorii dlatego chciałbym wygrać ten program aby móc z niego korzystać w dalszym ciągu na win 7 i namawiać znajomych do zakupu programu z sklepie:)

Pozdrawiam
hema3131

tadzik

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
PD 11 Pro to wypasiony prezent ślubny dla nas, jako że dzięki niemu będę miał więcej czasu dla żony ;)
A i żona będzie się mniej wściekać jak stacja będzie chodzić szybciej :)

A

Anonymous

Perfect Disk Profesjonal posiada zaawansowane funkcje automatycznej defragmentacji wybranych dysków w tle,więc możemy porządkować pliki nie przerywając pracy na kompie.Ustawiając harmonogram przeprowadzania fragmentacji zapominamy o kontrolowaniu dysków ,program sprawuje nadzór nad plikami i w określonych odstępach czasu lub % fragmentacji rozpoczyna proces układania plików na dysku.
Program optymalizuje pliki rozruchowe systemu tzw.plik boot,pracuje kiedy są wolne zasoby więc nie obciąża komputera.Dzięki temu programowi poprawiona zostaje prędkość odczytu i zapisu danych,szybkość uruchamiania aplikacji,odzyskamy mjejsce na dyskach oraz zredukujemy błedy i zawiechy programów.
Czy warto mieć ten program ?
Ja się piszę na konkursik.
Po co piszesz 2 razy ?

Status
Zamknięty.
Do góry