KONKURS ! Movie Studio 2 i Office 2016

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Dzięki uprzejmości Pani Angeli z Ashampoo,której dziękuję do wygrania jest 5 licencji Ashampoo Movie Studio 2 i 5 licencji Ashampoo Office 2016

Ashampoo Movie Studio 2

thumb_box_ashampoo_movie_studio_2_de_800x800.png

Ashampoo Movie Studio 2 to idealne i uniwersalne narzędzie do tworzenia i edycji wideo. Przycinaj, konwertuj lub udostępniaj swoje wideo lub łącz zdjęcia oraz wideo z efektami eleganckich przejść.
Wszystko dzięki intuicyjnej obsłudze, logom i efektom, które mogą być z łatwością nakładane. Przejdź przez wszystko w trybie uproszczonym lub ciesz się z wolności tworzenia w trybie eksperta. Nie ważne, czy to przycinanie, konwersja czy zmiana jasności albo kontrastu, Ashampoo Movie Studio 2 daje Ci pełnię możliwości. Zostań własnym reżyserem!

Ashampoo Movie Studio 2 zapewnia wszystkie najważniejsze funkcje w prostym menu dla szybkości i większej dostępności oraz lepszych efektów. Sprytne pomoce pozwalają na stworzenie dokładnych cięć z milisekundową precyzją oraz dla większej intuicyjności dla początkujących. To zapewnia niesamowite efekty wizualne oraz zapierające dech w piersiach animacje na zawołanie.

thumb_scr_ashampoo_movie_studio_2_video_editing2.jpg

thumb_scr_ashampoo_movie_studio_2_video_editing1.jpg

thumb_scr_ashampoo_movie_studio_2_video_cutting.jpg

Najważniejsze funkcje:
Wideo stworzone do oceny
Filmy i zdjęcia w doskonałych przejściach
Więcej niż tylko przycinanie filmów
Najnowocześniejsze opcje poprawy obrazu
Dodawaj Muzykę i Efekty
Nagrywaj DVD oraz Blu-ray Disc
Intuicyjny tryb prosty oraz eksperta
Niesamowite opcje przycięć
Łatwość dodawania nasycenia, ostrości oraz ustawień głośności
W pełni kinowe doświadczenia dzięki wysokiej jakości efektom intro oraz napisom końcowym
Optymalna użyteczność
Łatwa konwersja wideo do wielu różnych formatów
Fantastycznie animowane szablony
Dynamiczne efekty Ken Burns dla zdjęć
Profesjonalne przejścia i efekty
Łatwe przechwytywanie kursora dla łatwiejszej edycji
źródło ashampoo

więcej info
https://www.ashampoo.com/pl/pln/pin/0382/multimedia-software/Ashampoo-Movie-Studio-2

Ashampoo Office 2016

thumb_box_ashampoo_office_2016_800x800.png

Wydajny. Szybki. Kompatybilny.

Dzięki Ashampoo Office 2016, dokumenty, obliczenia i prezentacje są obsługiwane tak szybko, jak wiadomości email, powiadomienia i zadania do planowania. Od codziennych obowiązków do obsługi najbardziej wymagających dokumentów, Ashampoo Office 2016 jest nieocenionym pomocnikiem.
Nowości w Ashampoo Office 2016

Szybki, kompaktowy i wszechstronny pakiet Office
W pełni kompatybilny z dokumentami od Microsoft Office 6.0 do Office 2013
Wysoce intuicyjna obsługa, bez konieczności długiej nauki obsługi
Profesjonalny edytor tekstowy do każdego zadania
Wielokrotnie nagradzana aplikacja arkuszy kalkulacyjnych z ponad 350 wbudowanymi funkcjami
Atrakcyjne prezentacje dzięki licznym szablonom projektów
Zachwycające prezentacje multimedialne z animacjami, dźwiękami oraz wideo
Bezproblemowa wymiana danych z użytkownikami pakietu MS Office
Edytuj i pozycjonuj obrazy komfortowo w trybie obiektów
Doskonały edytor tekstu: TextMaker 2016
Od codziennej korespondencji do pracy naukowej, od pocztówek do spersonalizowanych newsletterów: TextMaker 2016 pozwala na tworzenie powiązanych dokumentów samodzielnie lub w zespole z innymi oszczędzając czas. Kompletne dokumenty mogą być wydrukowane lub udostępnione w formie PDF lub eBooka.
Doskonałe arkusze kalkulacyjne: PlanMaker 2016
Ponad 350 wbudowanych funkcji, ogromne arkusze kalkulacyjne ze wsparciem do 1 miliona wierszy i profesjonalnymi funkcjami jak widok pivot na tabletach, PlanMaker 2016 to idealne narzędzie do obliczeń - rób błyskawiczne porównania pożyczek lub raporty finansowe firmy. PlanMaker pozwala analizować i wizualizować dane w formie wizualnych wykresów.
Wydajny program do prezentacji: Presentations 2016
Presentations 2016 pozwala tworzyć niesamowite prezentacje w kilka chwil. Różne projekty szablonów pozwalają odciążyć Cię z większości pracy. Dodaj swoim slajdom grafikę, wykresy, dźwięki, wideo, animacje oraz przejścia, oraz spraw, by Twoja publika była zachwycona.
żródło ashampoo

thumb_scr_ashampoo_office_2016_textmaker_edit_document.jpg

thumb_scr_ashampoo_office_2016_presentations_schemes.jpg

thumb_scr_ashampoo_office_2016_presentations_slides.jpg

więcej info
https://www.ashampoo.com/pl/pln/pin/0638/office-software/Ashampoo-Office-2016

Zasady konkursu
1.Napisz komentarz ,dlaczego do Ciebie ma trafić Movie Studio 2 lub Ashampoo Office 2016
2.Komentarz w języku ojczystym
3.W konkursie mogą brać udział użytkownicy zarejestrowani przed ogłoszeniem konkursu, uczestnicy mający powyżej 50 postów mogą startować na 2 programy,pozostali tylko na 1 !

4. Zakończenie konkursu 01.09.2015 godz.22

Zwycięzców wyłoni portal Random i będę mieli 24 godz. na potwierdzenie wygranej na PW
Powodzenia

antywirus.pl

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Warszawa
Zgłaszamy się po Movie Studio 2!
Akurat poszukujemy tego typu rozwiązania, a tu konkurs :hippie

Dzięki andyxa za wstawkę! :piwko

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Zgłaszam swój udział w konkursie o Ashampoo Office 2016.
Bardzo przydałby mi się pakiet office od Ashampoo, ponieważ obecnie korzystam z programu office-podobnego, który jakkolwiek jest bardzo fajnym rozwiązaniem, to jednak brak w nim obsługi tabel - co daje się często we znaki. Andyxa - dzięki za konkursiwo!

ArekS

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Dziękuję koledze Andyxa i przedstawicielce Ashampoo :dziękuję za możliwość ubiegania się o tak zacne programy. Mam tu na myśli przede wszystkim Ashampoo Office 2016, ale Movie Studio 2 też wydaje się całkiem niezły.

Używam obecnie wersji Ashampoo Office 2012 jako podstawowego zamiennika drogiego (relatywnie) pakietu biurowego Microsoftu i muszę powiedzieć, że program jest bardzo dobry: lekki, sprawnie i niezawodnie działający i, co najważniejsze, wysoce zgodny z pakietem MS Office, aż do Office 2013 włącznie. Moim zdaniem bije pod wymienionymi względami na głowę najpopularniejsze darmowe zamienniki: zarówno OpenOffice, LibreOffice, jak pakiet biurowy WPS od Kingsoftu (zresztą ten ostatni to tak naprawdę trial/crippleware obecnie: np. tylko przez 30 dni można z niego swobodnie wydrukować dokumenty, później dodaje znak wodny do nich - porażka!).
Ashampoo Office ma ponadto taką ogromną zaletę, że można go używać w wersji portable. :ok
Jedyne, czego mi brakuje, to jakiś odpowiednik galerii clipart (nie ma jej też niestety w najnowszej wersji - z tego, co widzę) w postaci zintegrowanej z pakietem, albo do doinstalowania jako opcjonalny dodatek.
Hm, znaczy się, jedyne - nie licząc braku polskiej wersji językowej. No a widzę, że - niestety - również najnowszy Ashampoo Office 2016 jest dostępny w niemal każdym europejskim języku, tylko znowu nie w polskim. Jednakże liczę po cichu, że może w końcu się na polską wersję interfejsu użytkownika doczekamy w którymś z uaktualnień.

Tak, czy inaczej: uważam, że pakiet zdecydowanie warto mieć, tym bardziej, że nowa wersja jest, jak sądzę, jeszcze lepsza i jeszcze bardziej kompatybilna z MS Office (oczywiście jeśli komuś nie przeszkadzają wyżej wymienione niedogodności, mnie osobiście nie aż tak bardzo), zatem z chęcią przygarnę Ashampoo Office 2016. Przydałby mi się także dlatego, że Ashampoo Office 2012 już przestał być aktualizowany - finalna poprawka ukazała się w styczniu tego roku.

Movie Studio 2 też chętnie bym wziął, gdyż, że czeka mnie przygotowanie filmiku w nieodległej przyszłości, a z tego, co widzę, program ma wystarczające opcje, żeby móc z jego pomocą stworzyć coś oryginalnego; poza tym wygląda na łatwy w użytkowaniu, no i ma rozsądne wymagania sprzętowe. :)

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
445
Cześć andyxa,
Dobry konkurs. Ja też próbowałem uzyskać Ashampoo Office w celu organizacji konkursu, ale niestety u mnie nie zadziałało, a ci szczęście.
Obecnie korzystam z innym, też dobrym edytorem tekstów. Proszę wziąć mnie pod uwagę w losowaniu Ashampoo Office, ponieważ mam jeszcze jeden komputer i program bardzo mi się przyda.
Pozdrawiam.

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Witam !

Mnie interesuje Ashampoo Office 2016 aktualnie korzystam z darmowego LibreOffice ale ma on oprócz zalet także wady.Co do Ashampoo Office 2016 to szybki i wszechstronny pakiet biurowy , który jest kompatybilny z dokumentami od Microsoft Office 6.0 do Office 2013 i ma na rynku dużą renomę i zawiera wszystko co potrzebne do pracy z dokumentami, arkuszami i prezentacjami.
Proszę brać mnie pod uwagę i :dziękuję za zorganizowanie tego konkursu :klawik.

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
Zgłaszam się do losowania na programy Ashampoo Office 2016 i Movie Studio 2 . Ashampoo Office 2016 to doskonaly pakiet biurowy a średnio mi się uśmiecha kupowanie Microsoft Office który jest przereklamowany . Movie Studio 2 to doskonały edytor filmu z mnóstwem funkcji . Programy ashampoo to klasa sama w sobie i powiew świerzego spojrzenia na potrzeby użytkowników . :dziękuję andyxa za tak swietny konkurs :piwko

alojzy

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Bardzo potrzebuję jakiegoś pakietu biurowego do domowego wykorzystania a z tego co wstępnie przeczytałem pakiet Ashampoo Office 2016 w pełni zaspokoił by moje wymagania domowe :) , w związku z tym chętnie wezmę udział w konkursie, a organizatorowi dziękuję za trud włożony w organizację konkursu.

Orion

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
330
Miasto
somewhere in cyberspace....
Jestem zainteresowany pakietem Ashampoo Office 2016 przede wszystkim ze względu na jego dużą kompatybilność z pakietem Microsoftu, większą niż oferują darmowe alternatywy.
I nie przeszkadza mi angielska wersja choć mam nadzieję że któraś z kolejnych aktualizacji przyniesie też spolszczenie.

Ora

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Andyxa, dziękuję :D Ale fajny konkurs :D
Bardzo chciałabym wygrać pakiet Office od Ashampoo, ponieważ obecnie korzystam z darmowego LibreOffice, ale nie jestem z niego za bardzo zadowolona :( - jest ociężały i GUI w porównaniu z pakietem od Ashampoo jest krótko mówiąc staroświeckie.
Powodzenia dla wszystkich współuczestników konkursu! ;)

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Chciałbym wygrać Ashampoo Movie Studio 2. Jest mi on potrzebny do obrabiania amatorskich filmików nagrywanych smartfonem.
Czasami robie również prezentacje zdjęć, a Ashampoo Movie Studio 2 jest profesjonalnym programem do tego celu przeznaczonym i przyczyniłby się do uatrakcyjnienia takiego pokazu.
Dlatego przyłączam sie do konkursu.

wacek_1984

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
49
Ciągle szukam zamiennika dla MSO, na chwilę obecną używam SoftMaker Office który dostałem do jakiegoś zakupu. Niestety nie spełnia w 1000% moich wymagań, bardzo chętnie bym przytulił Office 2016

Dzięki za konkurs!

wojwojtek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
65
Już od dłuższego czasu korzystam z produktów Ashampoo między innymi był też Ashampoo® Office 2012 w licencji testowej i mam bardzo pozytywne o nim wspomnienia. Obecnie używam OpenOffice 4.0.1 ale z biegiem czasu stał się on jakiś za bardzo ociężały dlatego chciałbym go po prostu wymienić na Ashampoo Office 2016 o którym czytałem bardzo pozytywne recenzje i co dla mnie jest bardzo ważne to że jest w pełni kompatybilny z Microsoft Office.

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
97
Zgłaszam swój udział w konkursie na programy Ashampoo Office 2016 i Movie Studio 2.
Niedawno wróciłem z urlopu i mam z niego trochę filmików więc program Movie Studio 2 przydałby mi się do ich obróbki.
Ashampoo Office 2016 jest kompatybilny z Office więc w pełni wystarczy mi do pracy, a zwyczajnie za drogi w zakupie dla mnie jest Microsoft Office.
Andyxa dzięki za konkurs :dziękuję

Bronksiak

Wygadany
Reakcje/Polubienia
3
interesuje mnie Ashampoo Movie Studio 2.
niedawno kupiłem kamerkę i chciałbym sprawdzić jak działa taki program.

Do góry