Konkurs - IsoBuster Pro

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2611
Miasto
Kraków
Dziękuję i gratuluję pozostałym wygranym :yahoo

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Gratulacje! :piwko

ArekS

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Gratuluję trójce farciarzy! :piwko

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.
Yupi! Mój program "marzenie" - jak Winrar kiedyś. :hura
Gratki dla "współwygrańców" i wielkie dzięki dla sponsora i jeszcze większe dzięki dla organizatora konkursu.
Spełniło się, bo licki z IsoBuster były tak dostępne dotychczas jak licki na "Pakiet Office M$" czy licki na system Windows jaki by on nie był. Chodziły słuchy, że gdzieś ktoś dostał, kupił ... etc. ale nie dla Nas, nie w PL, itd.
Szanse oceniałem zwykle jako zerowe - aż do WinRar-a i teraz znów. Tym większy szacun dla kolegi z "colt-em" u boku i gwiazdą /tylko bez sugestii proszę/ w klapie.
Kocham to Forum, bo spełnia marzenia - te małe i te duże.
Jeśli się przekonasz do społeczności i co ważniejsze zaakceptują Cię, to jest jak w rodzinie - czasem się pokłócimy, ale jak trzeba każdy niemal wesprze radą, dobrym słowem czy choćby pytaniem o zdrowie.
Cieszę się jak diabli dzisiaj i może trochę mnie poniosło - ale dzisiaj tak właśnie myślę.
Dzięki, że jesteście ... :dziękuję

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
Dane zostały zgromadzone i przekazane producentowi oprogramowania . Niebawem otrzymacie swoje klucze na maile podane mi . Gdyby klucza nie było sporo czasu , proszę sprawdzić folder spam . Pozdrawiam i zapraszam na nowe konkursy :ok :dziękuję

Do góry