Konkurs ! / Giveaway ! - WinNc 5(Norton Commander)

Status
Zamknięty.

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Witam! Tym razem do wygrania program z innej kategorii niż dotychczas :jezyk Krótko mówiąc to alternatywna dla Total Commander ;)
7 licencji na WinNc 5

winnc.jpg

Menedżer plików o interfejsie wzorowanym na popularnym przed laty Norton Commanderze. Dzięki dwóm panelom dużo łatwiej jest wykonać typowe operacje na plikach (np. kopiowanie, przenoszenie czy kasowanie), a wielu użytkowników na pewno doceni możliwość włączenia skrótów identycznych z Norton Commanderem lub Eksploratorem. Użytkownik znajdzie tu także narzędzia do dzielenia i szyfrowania zbiorów, ripowania i konwertowania plików MP3 oraz klienta FTP. Co więcej, w WinNC zaimplementowano funkcję podglądu takich formatów plików jak PEG, GIF, BMP, TGA, WMF, PCX, WAV, FLC, DOCS, XLS, HTML, MID oraz AVI.
info:download.net.pl

Zasady konkursu :
1. Napisz sensowny komentarz dlaczego chcesz wygrać WinNc 5(Użytkownik powinien posiadać minimum 20 postów) .
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3. Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 06.12.2012

Competition rules:
1. Write a meaningful comment why you want to win WinNc 5 (You should have a minimum of 20 posts).
2. Comment in Polish or English.
3. Completion of the contest will be held on 06.12.2012

Osoba która otrzyma licencję, zostanie wylosowana poprzez random.org
The person who receives a license, will be drawn by random portal.

Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu nie będą brane pod uwagę podczas losowania zwycięców

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
I'm sick of default Microsoft Windows Manager and want to win WinNc to be more productive.

Pls count me in.

thanks,
Grr

yuppy

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5
I want try something different than total commander. So, please count me in.

JerzyR

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Od lat używam Total commandera (windows commandera) i oczywiście pamiętam świetlane czasy Norton Commandera pod DOS dlatego chętnie wrócę do źródeł gdy wygram licencję (nie używam pirackich wersji).

V

vhick

To boost your productivity, you must need a file manager like this just like Total Commander. This will boost your productivity up to 50% of your time.

witwoj77

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Właśnie bardzo by się by mi przydał taki program gdyż dużo wgrywam na serwer plików a korzystając z wersji próbnej Total Comandera bardzo pomógł mi we wgrywaniu na serwer . Dlatego z miłą chęcią przyjął bym licencje na alternatywę Total Comandera .

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2
Również zgłaszam udział w konkursie. Obecnie korzystam z Q-dir, ale Norton Commander to legenda sama w sobie. Używałem tego jeszcze za czasów Win 3.11 i 95. Najwygodniejszy menedżer plików :)

tedii

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
5
Biorę udział, ponieważ program jest bardzo atrakcyjny - faktycznie alternatywa dla kultowego Total Commandera. Poza tym sentyment do nc.exe z DOSa :)

husky10

Wygadany
Reakcje/Polubienia
1
W kolejnym atrakcyjnym konkursie jest szansa zdobycia licencji na menadżera plików, którego jednak nie znam. Jeżeli jest porównywalny do TC to SUPER!~ Może będę miał okazje go poznać.

lanzone

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Dobry menadżer plików to podstawowy program w każdym systemie. Obecnie używam Total Commandera w wersji darmowej, lecz nudzi mnie już klikanie w odpowiedni numerek przed uruchomieniem. Zdobycie licencji na WinNc było by miłym prezentem mikołajkowym. :)

dczerwo

Wygadany
Reakcje/Polubienia
4
Menadżer plików to nieodzowny software na moim kompie. Obecnie używam darmowego Free Commandera. Jednak zgłaszam udział w konkursie, ponieważ pamiętam poczciwego NC i chciałbym posiadać licencję jego następcy.

hist1410

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
29
Drogi Mikołaju proszę o szczęście w losowaniu 6 grudnia :)

Nigdy nie nauczyłem się pracować z plikami w środowisku Windows z tym cudem od Microsoftu. Muszę mieć dwa panele, bo po prostu pracuje się szybko i wygodnie.

Dzięki za konkurs.

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
O bardzo przyjemnie było by wygrać licencję na ten menedżer plików. Ostatnio brałem udział w konkursie o Total Commander, ale niestety nie udało mi się zostać szczęśliwym zwycięzcą... może teraz mi się poszczęści... Dlaczego? Otóż używanie Windowsowskich okienek czasem doprowadza mnie do furii. Ot dlaczego chciałbym wygrać WinNc.

Dziękuję za zorganizowanie konkursu... życzę przy okazji powodzenia współuczestnikom konkursu... sobie również :)

slawus

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Witam!
Jestem w takim wieku :), że łatwo wywnioskować, że "wychowałem się" na Norton Commander pod DOS i z przyjemnością odnowię przyjaźń z tym narzędziem. Do wszystkiego można się przyzwyczaić - nawet do tego co proponuje nam MS, ale "stara miłość nie rdzewieje" :friends ...

Status
Zamknięty.
Do góry