Konkurs ! / Giveaway ! - Screenpresso Pro

Status
Zamknięty.

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
39c1JJs.jpg

Do rozdania mam 5 licencji na Screenpresso Pro !

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Screenpresso to funkcjonalne narzędzie do wykonywania zrzutów ekranu. Posiada szereg opcji pozwalających wykonywać rożnego typu zrzuty oraz ich edytować. Dostępna jest także darmowa wersja programu

Zasady konkursu :
1.Napisz sensowny komentarz dlaczego chcesz wygrać Screenpresso Pro(Użytkownik powinien posiadać minimum 15 postów) .
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3.Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 12.10.2013.

Competition rules:
1. Write a meaningful comment why you want to win Screenpresso Pro(You should have a minimum of 15 posts).
2. Comment in Polish or English.
3. Completion of the contest will be held on 12.10.2013.

Osoby która otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random.org //
The persons who receives a licenses, will be drawn by random portal.

Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu nie będą brane pod uwagę podczas losowania zwycięzców

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Kto pierwszy ten lepszy.Programu używam w tej chwili w wersji darmowej i bardzo mi się z nim dobrze współpracuje.Używałem Ashampoo Snap,ale jakoś mi ten program nie pasował,dlatego zatrzymałem się przy Screenpresso.Wersja pro jest bardziej rozbudowana i chętnie ją przyjmę,oczywiście jak wygram.Dziękuję za konkurs.

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Dzięki za konkurs!
Używam wersji darmowej, jednak możliwości wersji Pro przemawiają za jej posiadaniem. :england

matroska

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
10
very compact applications with extraordinary ability, one of my friends certainly very glad to know this great giveaway :)

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Bardzo fajny i przydatny programik, po polsku co ważne, zrzuty ekranowe są dziś częścią korzystania z komputera, więc program jak najbardziej przydatny

A

Anonymous

Grzesiek szalejesz z tymi konkursami ;))
Dzięki (oczywiście mnie nie licz)

PS. Czy komuś jeszcze antywirus blokuje wstawiony w pierwszym poście obrazek

1aihvu0.png

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
31096
Miasto
Trololololo
Ola napisał:
Grzesiek szalejesz z tymi konkursami ;))
Dzięki (oczywiście mnie nie licz)

PS. Czy komuś jeszcze antywirus blokuje wstawiony w pierwszym poście obrazek

1aihvu0.png

już powinno być ok, obrazki najlepiej wstawiać na hostingi samemu bo te ze stron to różnie z nimi może być, tzn antywirus bęzie wywalał monit jeśli np: na stronce był kiedyś jakiś szkodnik

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
321
Miasto
Nagykutas
Używam wersji free od dość dawna i jest to według mnie najlepsze narzędzie do zrzutów ekranu.

FARMER

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Piernikowo
Na początku chciałem podziękować koledze za zorganizowanie kolejnego konkursu :dziękuję na tak zacny soft jakim jest Screenpresso Pro. A żeby nie było za łatwo to biorę udział . A tak na poważnie jest to jeden z najlepszych jeśli nie najlepszy program do robienia zrzutów i nagrywania . Zrobione zrzuty możemy udostępniać poprzez :
Imgur
Minus
Gmail
Twitter
I wiele innych
Do tego dochodzi edycja zrobionych zrzutów .
Wszystkim życzę powodzenia w losowaniu :)

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218
Możliwość wykonania i edycji zrzutów oraz nagrywania są podobno świetne w tym programie.
Dlatego biorę udział i dziękuję za to ORGANIZATOROWI!

kinimoD

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Co prawda jeszcze nie używałem, ale dużo osób chwali ten program. Dlatego chętnie wezmę udział w konkursie i jeśli wygram licencję to z chęcią będę używał tego programu.
Oczywiście, jak zwykle, wielkie dzięki dla ORGANIZATORA :)

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
I ja się przyłącze. Wstyd się przyznać, ale ostatnimi czasy klawisz Print Screen mi nie wystarcza, a możliwości jakie stwarza Screenpresso tym bardziej w wersji Pro są rewelacyjne i z przyjemnością korzystałbym z nich gdyby dane mi było wygrać w tym konkursie :)
Powodzenia życzę współuczestnikom, a Tobie Grzegorz serdecznie dziękuję za stworzone możliwości!

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Narazie używam Prt Scr i Painta ale tylko dlatego, że nie mogę się zdecydować na żaden z programów tego typu bo dosyć dużo ich. Screenpresso Pro zbiera dobre oceny, więc pewnie to będzie ten program którego będę używał jeśli go wygram.
Dzięki za konkurs.

A

Anonymous

Piękne dzięki za konkurs.
Próbowałam wersję free - fajnista. Nie znam wszystkich możliwości tej lepszej. Jeśli wygram, spróbuję.

Status
Zamknięty.
Do góry