Konkurs ! / Giveaway ! - Revo Uninstaller Pro 3

A

Anonymous

Do wygrania licka na Wasz ulubiony sofcik Revo Uninstaller Pro 3

Zasady :

1.Proszę napisać czym Revo przewyższa swoich konkurentów.
2.Do udziału zapraszam wszystkich z przynajmniej 20 postami w chwili startu.
3.Losowanie 1.09. czyli po inauguracji roku szkolnego.

Good Luck !

piotr8989

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Jest najlepszy. Nie ma konkurencji :szef. Najlepsze jest to że oprócz usunięcia programu usuwa też odpady w rejestrze które po nim zostają.

A

Anonymous

Revo ma świetny moduł nadzoru instalacji, dzięki któremu jest bezkonkurencyjny w usuwaniu pozostałości po zainstalowanych programach.
Dzięki za konkurs Hornelio :ok

ssl111

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
81
Miasto
starogard gdanski
Po przygodach z innymi deinstalatorami wiem że ten jest najlepszy

Fanatyk

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Świetny konkurs! Revo przewyższa swoich konkurentów przede wszystkim w dokładności odinstalowywania programów (w skrócie pozostawia najmniej "śmieci"). :)

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Najlepszy, bardzo dokładny, a przy tym bezpieczny.
Zgłaszam udział w super konkursie;)

wacek_1984

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
49
Przetestowałem na skali 15lat z komputerem praktycznie wszystkie programy do deinstalacji, obecnie używam Revo Portable, lekki, łatwy w obsłudze, nigdy nie uwalił mi systemu jak kilka konkurencyjnych rozwiązań. Ogólnie uważam że to świetny soft i chciałbym go mieć :D

A

Anonymous

nie wiem jak w innych programach, bo ich nie znam, ale ten mam w starszej wersji. posiada opcję tzw. wymuszonej deinstalacji z różnymi trybami skanowania. wielokrotnie usuwałam nimi różnego typu śmieci. fajnie się z nim pracuje.
dzięki za konkurs.

Sorgi

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
77
Witam.

Moim zdaniem najlepszy program w swojej klasie.Jego atutami są bardzo dokładne czyszczenie oraz bezpieczeństwo.

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
Revo version 3 is very good compared to others and works very well to give a clean uninstall. It's light on system and supports even 64-bit operating system. Hop to win a license.

maik76

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Program najlepszy w swojej klasie do tego jeszcze różne moduły + wsparcie 64-bit to jest to czego potrzebuję:)

tedi13

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
554
Miasto
okolice Krakowa
Witam!
Według mnie najlepszy deinstalator ( wersji free używam od kilku lat do programów 32 bitowych). Czyści rejestr, pliki, ale jest możliwość wyboru co czasem się przydaje przy programach jednego producenta lub jednakowych modułach nazw programów. Wersja Pro obsługuje także aplikacje 64 bitowe. Z innymi deinstalatorami zaliczyłem drobne wpadki, z Revo mi się to nie zdarzyło, jak u innych nie wiem.
Pozdrawiam i gratuluję zwycięscy wygranej. tedi13

ssl111

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
81
Miasto
starogard gdanski
[/SPOILER]Nie spotkałem lepszego programu do odinstalowywania.Jest the best w swojej kategorii no i x64

A

Anonymous

Proszę bardzo :

M9S94Tf.png

Gratulacje dla zwycięzcy...widać,że Samael nad Tobą czuwa.
Żartowałem...Bóg Cię kocha Ktosiu :) .

Do góry