Konkurs ! / Giveaway ! - Revo Uninstaller Pro 3

Status
Zamknięty.

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
YKEIfM6.jpg

Ponownie mam do rozdania 5 licencji na Revo Uninstaller Pro 3!
Każda licencja jest na 3 komputery. Prezenty/licencje rozdam 6 grudnia :)

Revo Uninstaller Pro jest programem do usuwania zbędnych aplikacji z systemu oraz dodatkowo oferuje szereg innych opcji zapewniających porządek na dysku twardym. Program oprócz wersji Professional która zapewnia zdecydowanie więcej funkcji posiada także wersję darmową.

Zasady konkursu :
1.Napisz sensowny komentarz dlaczego chcesz wygrać Revo Uninstaller Pro 3.
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3.Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 06.12.2013.

Competition rules:
1. Write a meaningful comment why you want to win Revo Uninstaller Pro 3.
2. Comment in Polish or English.
3. Completion of the contest will be held on 06.12.2013.

Osoba która otrzyma licencję, zostanie wylosowana poprzez portal random. //
The person who receives a license, will be drawn by random portal.

Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu nie będą brane pod uwagę podczas losowania zwycięzców

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Znów zacznę jako pierwszy,może tym razem szczęście dopisze.Program chcę mięć dlatego,ponieważ używam w tej chwili wersji 2.5.9 i jestem bardzo zadowolony a do wygrania jest już nowsza wersja.Dziękuję za konkursik.

ssl111

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
81
Miasto
starogard gdanski
Program jest świetny w swojej dziedzinie i warto mieć go w swojej "kolekcji" oryginalnego softu dlatego również zgłaszam uczestnictwo w tym konkursie

Fanatyk

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Witam serdecznie! Bardzo chciałbym wygrać ten program, ponieważ moim zdaniem jest to obecnie najlepszy "deinstalator".

Orion

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
330
Miasto
somewhere in cyberspace....
Używałem wersji free i uważam że to "nr 1" pośród deinstalatorów. Dlatego cieszyłbym się gdyby tym razem szczęście mi dopisało i wygrałbym lickę na wersję pro, która między innymi umożliwia monitorowanie każdej instalacji.

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Co tu dużo pisać. Używam od dawna Revo i jest dla mnie najlepszym programem do deinstalacji, poza tym używam wersji 2.5.9 i nie ukrywam chciałbym wygrać lickę na nowszą wersje :) Dzięki za konkurs:)

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1052
Bardzo dużo słyszałem o tym programie a więc zaczołem go uzywać i to co mówili mi inni okazało się prawdą jest to istne cudo do całkowitego odinstalowania programów ponieważ czyści wszystko z program files,program data, rejestr ...a inne programy nimo zapewnień nie czyszczą wszystkiego tak jak Revo ponieważ zostawiają pliki w program d..itp niestety już nie uzywam Revo ponieważ pro miałem trial nie stać na wersje płatną ...a darmowe Revo wiadomo... Dłatego bardzo bym chciał mieć te cudo - Revo Pro dalej na swoim kompie
Pozdrawiam serdecznie

piotr8989

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Program jest super. Usuwa programy jak marzenie, a także usuwa pozostałości po nich dzięki czemu komputer będzie dłużej sprawniej działał. MA też funkcje wymuszonej deinstalacji co jest bardzo przydatne. Same plusy i nic poza tym. Polecam każdemu i może wreszcie mi szczęście również dopisze i wygram licencje. :piwko

LGG

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
21
Revo Uninstaller Pro bardzo dobry program do usuwania aplikacji, ponieważ posiadam wersje 64 bitową to jeden z niewielu programów , który skutecznie robi co do czego został stworzony.

zgłaszam udział w konkursie

pozdrawiam

andrzej65

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
16
Obecnie używam Revo Uninstaller Pro 2.5.9 Troszkę nieaktualny, dlatego proszę o Revo Uninstaller Pro 3 :zawsty

Jako że dzień losowania wypada w dzień Świętego Mikołaja mam wielką nadzieję, że Elfy z portalu random nie pomylą adresata prośby i będę się cieszył prezentem… cały rok jestem grzeczny :aniołek

Dziękuję :dziękuję

Sorgi

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
77
Używałem darmowej wersji Revo uninstaller i moim skromnym zdanie jest to bardzo dobry program do odinstalowywania.Bardzo bym chciał wygrać ten program :).

yzrej

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
58
Jest czempionem w usuwaniu programów. Zaletą tego programu jest ergonomia w rozmieszczeniu poszczególnych ikon, które pozwalają na szybkie wykonanie planowanego usunięcia programu. Nie do przecenienia jest monitorowanie instalowanych programów i potem ich ewentualne odinstalowanie z dokładnoscią nie do doścignięcia przez podobne aplikacje. Na dobrym poziomie jest kilka wspomagających funkcji: czyszczenie itp. Jedynie na co bym zwrócił uwagę to możliwość zmiany gotowych skórek, także w kolorach ciemniejszych. Ogólnie na ten moment to prymus w swojej grupie.

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218
Spróbuję ponownie szczęścia. Kolejka się wydłuży, a do Mikołaja jeszcze kawał czasu. ;-)
Dziękuję za konkurs!

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Profesjonalny program do profesjonalnego zastosowania :) Język polski, intuicyjne menu, cóż wiecej chcieć:)

A

Anonymous

Co tu dużo mówić dużo pobieram dużo doinstalowuję.Korzystałem z poprzednich wersji tego progrgamu i byłem bardzo zadowolony.Zgłaszam swój udział w konkursie :).

Status
Zamknięty.
Do góry