Konkurs/Giveaway - PowerArchiver Professional

A

Anonymous

Do wygrania są cztery (4) dożywotnie licencje na program PowerArchiver Professional

09.png

Więcej o programie

Zasady:
1. Napisz komentarz dlaczego chcesz wygrać program PowerArchiver i jakiego programu aktualnie używasz do kompresji plików(Użytkownik powinien posiadać minimum 10 postów).
2. Komentarz w języku polskim lub angielskim.
3. Zakończenie konkursu 18.06.2012.

Rules:
1.Write a comment, why do you want to win PowerArchiver and what program you use for to compress files. (You should have a minimum of 10 posts)
2. Comment in Polish or English.
3. The giveaway ends on 18.06.2012.

*W konkursie mogą brać udział także moderatorzy (oprócz mnie :szydera ) i administratorzy :francuz

Powodzenia :hippie

!! Uwaga !! Posty nie będące zgłoszeniami do konkursu będą usuwane !!

A

Anonymous

Na wstępie chciałabym podziękować za świetny konkurs, dziękuję :dziękuję

A PowerArchiver chciałabym wygrać ponieważ aktualnie używam winrara, nie narzekam na niego jednak PowerArchiver ma o wiele więcej opcji niż Winrar i jak się czyta o tych wszystkich opcjach to aż chciałoby się mieć do nich dostęp i co najważniejsze wszystko z poziomu jednego programu :ok
Wszystkim, którzy mają zamiar brać udział w konkursie życzę powodzenia

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Witam !

Dawno nie brałem udziału w konkursie , a dlaczego chcę mieć ten program ?
Myślę że PowerArchiver Professional w niczym nie ustępuje programowi WinRAR a sadzę że jest od niego w niektórych elementach lepszy , obsługuje procesory wielordzeniowe jest kompatybilny z wieloma systemami w tym z Windows 7 a pewnie z Windows 8 też sobie poradzi .
Jeden z lepszych softów tego typu na rynku i program , który zdecydowania trzeba mieć na swoim kompie .
Używam tego programu w wersji Standart i wersja Professional byłaby mile widziana , swego czasu korzystałem też z WinRara ale moim zdaniem PowerArchiver jest zdecydowanie mniej zasobożerny.

Może się uda :D

jan13

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
19
Obecnie używam winrara ale jest to stara wersja bez możliwości aktualizacji.
PowerArchiver to dobra propozycja zwłaszcza że jest to wersja professional z licencją dożywotnią.

witwoj77

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Korzystam obecnie z PowerArchiv Personal i jestem bardzo mile nim zaskoczony , prostotą , szybkością i funkcjami . Praktycznie od pierwszego dnia zostałem jego fanem . Dlatego gdy tylko zobaczyłem że jest szansa na wygranie wersji PowerArchiv Profesional nie wahałem się ani chwili by wystartować w konkursie .

destry5

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Uzywam win rara w starszej wersji a program PowerArchiver Pro warto wygrac chodzby z tego powodu, ze poza oczywistymi zaletami wymienionymi w opisie daje dozywotnia licencje. Jest to mocny konkuret dla popularnego win rara i ma ogromne mozliwosci konfiguracji oraz personalizacji.

:)

vonz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
8
Najbardziej ekscytujące w tym konkursie jest to dożywotnia licka czyli jak w banku ,,parę miesięcy,, :dziwak
No i nigdy takowej licencji nie miałem.Używam w miarę nowego WinRara ale jak wszyscy bez możliwosci aktualizacji.
Nie mówię nie ,przy takich możliwosciach tego programu.
:ok
Wszystkim życzę powodzenia !!!!!!!
:hi

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4550
Miasto
Gdynia Orłowo
Witam!
Używam PowerArchiver Standard (z promocji) i WinRAR-a w wersji 3.93.
Rajcuje mnie fakt, iż mógłbym mieć licencję dożywotnią, no i wersję Pro.
Ale najważniejsze - zachęcił mnie profesjonalny opis na blogu (dzięki) przedstawiający możliwości programu.
Startuję.

wlodeusz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Miasto
Warmia i Mazury
:dziwak Jestem posiadaczem wersji standard 2010, :dziwak kupionej z "Komputer Światem". Jest doskonała, lecz zubożona o kilka funkcji. Dla mnie istotnych. Największym mankamentem, jest brak możliwości pracy z p-likami ISO i naprawy archiwum. Jeśli los uśmiechnie się do mnie, będę szczęśliwym człowiekiem. Pozdrawiam rywali i organizatorów konkursu. wlodeusz

bulwik

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Obecnie używam WninRara ale chciałbym go mieć gdyż z opisu widać że jest świetny.

kuba-xp

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
8
Kiedyś używałem PowerArchiver, niestety skończyła mi się licencja i byłem zmuszony zakończyć moją przygodę z tą aplikacją. Z tego co pamiętam ów program wcale nie jest gorszy (przynajmniej w mojej ocenie) od, obecnie chyba najpopularniejszego, WinRAR-a. Ma też bardzo przyjazny interfejs, co na pewno jest ważnym elementem przy wyborze programu do kompresji danych.
Obecnie korzystam z 40-dniowej wersji testowej programu WinRAR.

OnSam

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Program PowerArchiver Professional jest doskonale dopracowanym programem i to pod względem funkcjonalności jak i samej estetyki. Obecnie korzystam ze starej wersji WinRara. Program "PowerArchiver Professional" jest ciągle rozwijany, a licencja dożywotnia pozwoli mi cieszyć się zawsze nim na najwyższym poziomie.

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
1. aktualnie używam 7zip.
2. powerarchiwer chętnie przetestuję w dłuższym biegu, wielu go chwali za opisane opcje, jeżeli się sprawdzi to zostanie (o ile trafię na lickę); kiedyś używałem wczesniejszej wersji trial i działał bardzo dobrze.

A

Anonymous

Obecnie używam WinRAR, ale wolałbym PowerArchiwer, bo mam wrażenie jakby rozwój WinRAR się zatrzymał a PA rozwija się dość prężnie, co widać po wydajności i wdrażanych opcjach.

JerzyR

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Program PowerArchiver Pro jest całkiem udany. Chętnie wygram 1 licencję.

Do góry