Konkurs ! / Giveaway ! - Platinum Hide IP

Status
Zamknięty.

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Dzięki uprzejmości producenta mam do rozdania aż 8 licencji na Platinum Hide IP!
Warto również dodać że są to licencje LIFETIME.

Hide IP Platinum jest narzędziem pozwalającym zachować anonimowość w Internecie. Dzięki programowi, użytkownik ma możliwość ukrycia swojego adresu IP. Aplikacja automatycznie wyszukuje najdogodniejszy serwer proxy. Dzięki takiemu zabiegowi, dane dotyczące przeglądarki internetowej, systemu operacyjnego, czy chociażby adresu IP, nie "wpadają w ręce" osób trzecich. Hide IP Platinum umożliwia również wysyłanie anonimowych e-maili.
źródło:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
------------------------------------------------------------------------------------------
Szczegółowe informacje o programie znajdziecie pod tym odnośnikiem:

------------------------------------------------------------------------------------------

Zasady konkursu :
1. Napisz sensowny komentarz dlaczego anonimowość w Internecie jest ważna.
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3. W konkursie mogą brać udział użytkownicy którzy zarejestrowali się przed 1 stycznia 2014 roku.
4. Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 09.07.2014.

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random. //
The persons who receives a licenses, will be drawn by random portal.

Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu zostaną usunięte.

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4574
Miasto
Gdynia Orłowo
.
Anonimowość w Internecie jest ważna chociażby z powodu opisywanego już na forum:

Dzięki za konkurs.

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Anonimowość w internecie jest istotna z wielu powodów , na każdym kroku czyhają na nas różnego rodzaju firmy , wchodząc na różne strony pozostawiamy po sobie ślady nie tylko chodzi tu o nasze Ip ale tzw: ciasteczka dzięki , którym owe firmy znając nasze upodobania obdarzają nas spamem. Kolejna sprawa to konta internetowe tu też są tacy , którzy chętnie wykradną nam nasze dane aby zabrać nam nasze pieniądze . Podsumowując programy takie jak Platinum Hide IP bronią nas przed nachalnymi reklamami i hakerami i :klawik.
Dzięki za kolejny konkurs na program , który obroni mnie przed tymi wszystkimi zagrożeniami i to do końca życia
,, lifetime '' :D

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
Do organizator , kasując mój post złamałeś zasady forum bo nie złamał on regulaminu.To po pierwsze.Po drugie wystarczyło edytować post i na dole napisać
komentarz nie będzie brany pod uwage w konkursie i napisać czemu czerwonym markerem
.Po trzecie user widząc taki wpis ma szanse poprawienia w kolejnym poście wpisu a nie od razu go skreślasz z konkursu kasując post bo tak najłatwiej .

Moderatorzy mają obowiązek przestrzegać regulamin w sposób szczególnie rygorystyczny, ponieważ ich zadaniem jest dawać przykład innym użytkownikom.Moderatorzy nie powinni nadużywać swojej władzy.Moderatorzy mają prawo kasowania postów innych użytkowników tylko w sytuacji kiedy łamią regulamin forum.Moderatorzy powinni służyć radą i pomocą.

Jeśli komuś trudno się pogodzić z zasadami forum nie powinien pełnić funkcji moda

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
sheriff napisał:
Do organizator , kasując mój post złamałeś zasady forum bo nie złamał on regulaminu.To po pierwsze.Po drugie wystarczyło edytować post i na dole napisać
komentarz nie będzie brany pod uwage w konkursie i napisać czemu czerwonym markerem
.Po trzecie user widząc taki wpis ma szanse poprawienia w kolejnym poście wpisu a nie od razu go skreślasz z konkursu kasując post bo tak najłatwiej .

Moderatorzy mają obowiązek przestrzegać regulamin w sposób szczególnie rygorystyczny, ponieważ ich zadaniem jest dawać przykład innym użytkownikom.Moderatorzy nie powinni nadużywać swojej władzy.Moderatorzy mają prawo kasowania postów innych użytkowników tylko w sytuacji kiedy łamią regulamin forum.Moderatorzy powinni służyć radą i pomocą.

Jeśli komuś trudno się pogodzić z zasadami forum nie powinien pełnić funkcji moda

A widzisz co pisze w pierwszym poście na samym dole ?

//
Skoro tak dobrze znasz regulamin to dlaczego nie zapoznałeś się z zasadami konkursu

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
A widzisz co pisze w regulaminie forum - Moderatorzy mają prawo kasowania postów innych użytkowników tylko w sytuacji kiedy łamią regulamin forum .

Skoro nie znasz regulaminu to dlaczego jesteś modem

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Nie będę się z Tobą kłócić.

Oxy o wszystkim decyduje, jeśli będzie chciał to odbierze mi prawa moderatora.

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
Nie chce ci kolego zabrać moda, tylko na drugi raz edytuj taki post a nie kasuj i napisz swe uwagi na dole posta czerwonym markerem i będzie gitara .

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
sheriff napisał:
A widzisz co pisze w regulaminie forum - Moderatorzy mają prawo kasowania postów innych użytkowników tylko w sytuacji kiedy łamią regulamin forum .

Skoro nie znasz regulaminu to dlaczego jesteś modem

Hm sheriff bez stresu mi też kolega usunął mojego 1 posta i miał rację jego konkurs i jego fanty do wygrania i to on wyznacza reguły.Nie przeczytałem uważnie i napisałem to co zwykle fajny konkurs , fajny program i ja go chcę i cyk postu nie było a dlaczego bo trzeba było napisać dlaczego anonimowość jest ważna i to z sensem , napisałem 2 posta i jest zaakceptowany i to proste jak konstrukcja cepa :klawik.
Ja za wywalenie mojego 1 posta się nie gniewam :)

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
Potrafił się przyznać do błędów, co nie jest powszechną praktyką na forach .Przepraszam wszystkich a w szczególności ciebie ORGANIZAT0R :piwko :friends

A

Anonymous

Program ciekawy i użyteczny, a w dzisiejszych czasach w których nagminnie śledzi się wszystko i wszystkich wręcz potrzebny.,no i przyda sie przy zagranicznych promocjach softów :)biorę udział w konkursie :) za który oczywiście dziękuje :piwko

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
jorn napisał:
Program ciekawy i użyteczny :)biorę udział w konkursie :) za który oczywiście dziękuje :piwko

Kolega nie czyta tego co wyżej i będą problemy :pala

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Warty polecenia program,anonomowość przyda się do korzystania z zagranicznych promocji :jezyk

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
hmm może należałoby wyróżnić jakoś ten odmienny niż zwykle punkt zasad konkursu, bo często te wpisy robi się z automatu :zawsty
Zasady konkursu :
1. Napisz sensowny komentarz dlaczego anonimowość w Internecie jest ważna.
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3. W konkursie mogą brać udział użytkownicy którzy zarejestrowali się przed 1 stycznia 2014 roku.
4. Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 09.07.2014.

A

Anonymous

Jak zawsze Szacun dla Grzesia za konkurs :dziękuję .
Panowie a Wam gratuluję optymizmu :klawik. ten program korzystający z publicznych serwerów proxy tak Wam pomoże zachować anonimowość jak pani negocjowalnego afektu : dziewictwo :szydera .

Status
Zamknięty.
Do góry