Konkurs ! / Giveaway ! - PDF-XChange PRO

Status
Zamknięty.

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Zapraszam do udziału w kolejnym konkursie.

Do rozdania mam tym razem 2 roczne licencje PDF-XChange PRO

PDF-XChange Pro to program przeznaczony do tworzenia plików w formacie Adobe PDF z poziomu większości aplikacji Windows, między innymi MS Word, MS Excel, AutoCAD, MS Publisher itd. - lista jest praktycznie nieskończona.

PDF-XChange działa jak drukarka, z tą różnicą, że wydruki generowane przez aplikacje Windows, zamiast na papier, są kierowane do plików w formacie Adobe PDF. Dodatkowo użytkownik otrzymuje do dyspozycji funkcje integrujące produkt z Microsoft Office, dzięki czemu jest możliwe tworzenie aktywnych spisów treści - Table of Contents (TOC), czy też stosowanie stylów internetowych pozwalających na umieszczanie w dokumencie PDF łączy typu "kliknij tutaj"
źródło: instalki.pl

Zasady konkursu :
1.Napisz sensowny komentarz dlaczego chcesz wygrać PDF-XChange PRO (Użytkownik powinien posiadać minimum 20 postów).
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3.Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 15.03.2014

Competition rules:
1. Write a meaningful comment why you want to win PDF-XChange PRO (You should have a minimum of 20 posts).
2. Comment in Polish or English.
3. Completion of the contest will be held on 15.03.2014

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random. //
The persons who receives a licenses, will be drawn by random portal.

Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu nie będą brane pod uwagę podczas losowania zwycięzców

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
64
Miasto
Trójkąt Bermudzki
Rewelacyjny program - według mnie lepszy od Adobe Readera. Jedyny minus że nie może służyć do rozliczania z fiskusem.
W firmie której pracuję w ostatniej partii komputerów była zainstalowana właśnie przeglądarka tej firmy a nie Adobe. Było to dla mnie miłym zaskoczeniem.
Chętnie wezmę udział w konkursie.

matroska

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
10
I usually just use a pdf reader application and if I want to want to edit a pdf file I need to install another application, but the PDF-XChange PRO offers all that I need, this is definitely a very good application
Thanks for making this giveaway

OnSam

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Znam ten program, oraz też i inne tego typu, ale ten przypadł mi już dawien dawno temu do gustu. Uważam, że posiadanie go w wersji Pro przysłuży się o wiele lepiej jak wersja darmowa.

Andy

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
64
Chętnie wezmę udział w tym konkursie ze względu na to, że od kliku lat używam tego softu. Zresztą sam namówiłem kiedyś Oxego żeby zdobył na konkurs licki na ten program.
Dlaczego biorę udział. Zwyczajnie chciałbym się przesiąść na nowszą wersję, zwłaszcza, że ma parę ulepszeń.
Dzięki za konkurs.

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Program marzenie! Już w wersji podstawowej robi ogromne wrażenie, na tyle imponujące, że zapomniałem co to Adobe Reader. Z wersją bezpłatną się nie rozstanę prawdopodobnie nigdy, natomiast wygranie wersji Pro, byłoby wskazane ;) Rzecz jasna proszę mnie dopisać do konkursowej listy.

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4567
Miasto
Gdynia Orłowo
Od dość dawna używam wersji bezpłatnej i to portable. Szybciutko się otwiera, ma wiele fajnych opcji.
Dzięki za konkurs.
Wchodzę. :england

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Gratulacje dla zwycięzców !!

Status
Zamknięty.