Konkurs !!! / Giveaway !!! - MediaMonkey Gold

A

Anonymous

Do wygrania są 5 licencji na program MediaMonkey Gold (na wersję 4.x.x.x).
Licencje zawdzięczam Szanownemu Producentowi Ventis Media oraz Panu Russell Samuels któremu w imieniu swoim serdecznie dziękuję. :)

To win is 5 licenses for the program MediaMonkey Gold (the version 4.xxx).
Licenses owe honorable Producer Ventis Media and Mr. Russell Samuels on behalf of whom I thank her. :)

300066316.GIF

MediaMonkey Gold - krótko o programie

MediaMonkey Gold - jest aplikacją przeznaczoną do katalogowania zarówno małych jak i dużych zasobów plików audio i list odtwarzania (MP3, OGG, WMA, FLAC, MPC, WAV, CDA, M3U, PLS itp.) znajdujących się na dysku twardym, płycie CD lub sieci.

Funkcjonalność MediaMonkey nie ogranicza się tylko i wyłącznie do zarządzania bazą utworów muzycznych, ponieważ oferuje również narzędzia do zgrywania utworów z płyt audio do popularnych formatów (OGG, WAV, MP3, FLAC), odtwarzania muzyki, wprowadzania korekcji dźwięku, nagrywania płyt Audio CD i MP3, tworzenia statystyk, raportów i list odtwarzania, konwertowania pomiędzy różnymi formatami plików audio, synchronizacji z przenośnymi odtwarzaczami.

MediaMonkey posiada również możliwość pobierania informacji na temat konkretnego albumu z bazy znajdującej się w Internecie.

źródło - dobreprogramy.pl

MediaMonkey Gold - briefly about the program

MediaMonkey Gold - is the media manager for serious collectors. It catalogs audio and video files, managing multiple collections for contemporary and classical music, audiobooks, home movies, tv, videos, etc, whether they're located on a hard drive or a network.

It looks up and tags Album Art and data via Freedb and the web, offers a file renamer to rename and organize them, and a playlist manager to arrange your music mixes. It includes a CD ripper, podcast manager, and downloader to build your library, along with a CD/DVD Burner, UPnP / DLNA server, and sync manager to share it. With built-in conversion functionality, it supports hundreds of devices including iPhones, iPods, Android devices, as well as a variety of televisions and DVD players (via DLNA).

Its player automatically adjusts volume levels and supports a Party mode that locks the UI for use at public events. Most importantly, it supports hundreds of scripts, plug-ins and visualizations to further customize it to meet your needs.

*Supports MP3, OGG, WMA, FLAC, MPC, WAV, CDs, M3U, PLS, AVI, MP4, WMV etc.

Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o tym programie. Zapraszam na stronę producenta (poniżej) /
If you want to learn more about this program. Please visit the manufacturer's (below) :

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Zasady konkursu :
1. Napisz sensowny komentarz dlaczego chcesz wygrać MediaMonkey Gold i jakiego programu do tego typu rzeczy używasz/posiadasz. (Użytkownik powinien posiadać minimum 20 postów)
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3. Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 11.10.2012 r.

Competition rules:
1. Write a meaningful comment why you want to win MediaMonkey Gold and what program you're using this kind of thing/have. (You should have a minimum of 20 posts)
2. Comment in Polish or English.
3. Completion of the contest will be held on 11.10.2012 y.

Osoba która otrzyma licencję, zostanie wylosowana poprzez portal random.
The person who receives a license, will be drawn by random portal.

Życzę Wszystkim Powodzenia / I wish you all good luck

P.S
Proszę nie pytać mnie dlaczego został zamknięty temat na program The Bat!!!.
Jest to tymczasowe zamknięcie, a więcej informacji dowiecie się w swoim czasie. /
Please do not ask me why it was closed on the program The Bat!!!.
This is a temporary closure and the more information you will find out in due time.

!! Uwaga !! Posty nie będące zgłoszeniami do konkursu będą usuwane !!

matroska

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
10
This is a giveaway that has long I wait, I am very grateful to this forum and the developer media monkey who has generously donated this great software, I hope I'm lucky to get one of these, thank you very much

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.
Dlaczego chcę wygrać?
Krótko - świetna jakość dźwięku, super możliwości w zarządzaniu, czytelność, ekstra wygląd i po PL ...
Używałem "MM" wersji 3, ale żona "zarekwirowała" na swojego lapka /widać jego prostota obsługi ją też urzekła/...:dziwak
A ja "z braku laku" używam Spider Player-a /za darmo wersja Pro była i jest dostępna na Ich stronie/. :eek:o

witwoj77

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Obecnie nie korzystam z żadnego programu do odtwarzania katalogowania plików audio . Po zainstalowaniu i przetestowaniu stwierdziłem że to jest to czego chciałem od dawna , jestem pod wrażenie funkcjonalności programu w wersji free a co dopiero możliwości wersji Pro . Dlatego postanowiłem wystartować w konkursie , a nóż może się uda.

V

vhick

MediaMoney is known to be a all in one solution in managing your media files. Its been great if you manage all your media files using only one program. I can accomplish some of them with this programs:

TagScanner - ID3 tag editor
Duplicate Music Files Finder - Not that comprehensive, but good in finding duplicate media files. It can be also rename your audio files.
CopyTrans Manager - for managing files for ipod, iphone, etc.
Audacity - record, edit, cut, mix, etc.
KMPlayer - a robust player to manage my files.

etc..etc...etc...

It much better to manger in one program coz I know MediaMonkey is good in all the features it have.

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Witam !

Interesujący program a to co mnie w nim mile zaskoczyło to wprowadzania korekcji dźwięku , mam trochę muzy i czasem są problemy z jakością mp3 a także takie funkcje jak znakowanie, wyszukiwanie i konwersja formatów plików i fajna opcja przeciągnij i upuść , która pomaga w pracy z tym programem !

Proszę i mnie policzyć w walce o ten znamienity soft :dziękuję

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
obecnie korzystam z Foobara'a + kilka wtyczek ułatwiających odnajdywanie się w dość pokaźnej ilości albumów i ogólnie muzyki we wszelakich formatach, a troszkę GB się tego nazbierało od 2000 roku ;) Foobar zapewne każdy wie jaki jest i zna jego ogromne możliwości rozszerzalno-konfiguracyjne, jednak w swojej prostocie jest dość skomplikowany, więc z chęcią przesiadłbym się na coś w ojczystym języku i o równie potężnych możliwościach :)
proszę i mnie brać pod uwagę przy losowaniu

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
Korzystam za AIMPa 3.0, MMPro jestem zainteresowany ze względu na obsługę Ipoda dla córki oraz za elegancką obsługę podcastów.

A

Anonymous

Witam!
Posiadam już programy do katalogowania książek, filmów DVD.. A do muzyki używam AIMP-a. Myślę jednak, że przydałby mi się taki "kombajn do wszystkiego" związanego z moją kolekcją płyt i mp3. Dlatego z chęcią zgłaszam się do konkursu :)
Życzę wszystkim powodzenia

A

Anonymous

Wyniki :

dw65z.jpg

GRATULACJE !!!
Wygrali: ToGor, eMCe, Tadek59, matroska, Areopagita. Laureatów proszę o potwierdzenie na PW wraz z nadesłaniem danych Imienia i nazwiska oraz adresem e-mail. Na wiadomość czekam do 13.10.2012 r. godz. 23:59, brak odpowiedzi w tym czasie będzie skutkował przekazaniem licencji innej osobie.

Congratulation !!!.
They won: ToGor, eMCe, Tadek59, matroska, Areopagita. Please confirm the winners of the PM with the data by sending your name i last name and e-mail address. I'm waiting for a message on 13.10.2012 at. 23:59, no answer at this time will result in the transfer of a license to another person.

:)

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30971
Miasto
Trololololo
Gratulacje dla wygranych :hippie

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Wow !

Wygrałem i gratuluję pozostałym wygranym :yahoo

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
Bardzo dziękuję za konkurs Neo oraz firmie która dostarczyła licencje. Udało mi się znaleźć w gronie zwycięzców :)! Za chwilę dane pójdą na PW. Gratki dla pozostałych szczęśliwców.

matroska

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
10
My thanks to Neo, forum, Ventis Media and Mr. Russell Samuels, I am so honored to be one of the lucky participants
congratulations to the other winners :)

Do góry