Jeszcze raz dzięki za gratulacje
Odnośnie jakości programu to mam dysk 2,5" samsunga i w nim mam/miałem problem z "Reallocated Sectors Count" (czyli badsectory). Hard Disk Sentinel pokazuje mi, że health dysku jest 0% i że ma badsectory. Po przeskanowaniu (skanowanie i naprawa) dysku HDD Regeneratorem (znalazł tylko jakieś 31 delay'e, żadnych badsectorów) dysk jest widoczny w windowsie i da się sformatować (czego wcześniej nie mogłem zrobić). Nawet wrzuciłem na niego ok. 70gb (1/4 objętości dysku) zdjęć i wszystko z hdd jest ok Także program zrobił swoją robotę
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.