Konkurs ! / Giveaway ! - HDD Regenerator 2011

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Konkurs na Revo dziś się zakończył więc startuje następny konkurs ;)
Wygrać można 1 licencję na HDD Regenerator 2011 :)

HDD+Regenerator+2011+Full+Version+free+download.png

HDD Regenerator to ciekawe narzędzie, którego zadaniem jest wyszukiwanie i usuwanie z dysku twardego błędów (bad sektorów), powstałych poprzez rozmagnesowanie powierzchni dysku.

Program podczas swojej pracy skanuje każdy sektor dysku w poszukiwaniu tych błędnych, a następnie za pośrednictwem sekwencji niskich i wysokich sygnałów stara się poddać regeneracji uszkodzony obszar. HDD Regenerator działa w warstwie fizycznej urządzenia, dzięki czemu nie istotny jest stosowany system plików czy też podział dysku na partycje. Z jego pomocą stworzyć możemy bootowalne pendrive'y i płyty CD/DVD, pozwalające automatycznie uruchomić proces regeneracji podczas uruchamiania komputera.
źródło: dobreprogramy.pl

Zasady konkursu :
1.Napisz sensowny komentarz dlaczego chcesz wygrać HDD Regenerator 2011 (Użytkownik powinien posiadać minimum 10 postów).
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3.Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 26.01.2013.

Competition rules:
1. Write a meaningful comment why you want to win HDD Regenerator 2011 (You should have a minimum of 10 posts).
2. Comment in Polish or English.
3. Completion of the contest will be held on 26.01.2013.

Osoba która otrzyma licencję, zostanie wylosowana poprzez portal random. //
The person who receives a license, will be drawn by random portal.

Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu nie będą brane pod uwagę podczas losowania zwycięzców

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
64
Miasto
Trójkąt Bermudzki
Myślę że takie narzędzie może się naprawdę przydać. Nigdy nie wiadomo kiedy nasze dyski zaczną niedomagać.
Chętnie wygram licencje na tego typu program. :szef

yuppy

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5
Chciałbym wygrać ten program ponieważ leży u mnie dysk z badsectorami i myslę, że może udałoby się go naprawić. Jak wiadomo wersja demo pozwala naprawić tylko 1 bad'a.

hyde

Świeżak
Reakcje/Polubienia
1
Wiele dobrego słyszałem o programie HDD Regenerator i najważniejsze ten program naprawdę potrafi naprawić dysk w odróżnieniu od wielu programów konkurencyjnych. Bardzo chciałbym wygrać ten program i dziękuję za możliwość wzięcia udziału w tym konkursie.

V

vhick

I rarely see such kind of giveaway, and thank you Programy za darmo for this. HDD Regenerator has been around through the years that effectively recover almost a dead HDD. Very powerful and very handy tools for troubleshooting.

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2
No cóż. Mam starego laptopa, którego chciałbym naprawić, a dysk jest jeszcze w interfejsie ATA. Wiedząc, że cena tych dysków jest dwukrotnie wyższa niż SATA, zakup nowego jest kompletnie nieopłacalny. Także poszukuję półśrodków i natrafiłem właśnie na HDD Regeneratora. Opinie są pozytywne, więc takie narzędzie będzie jak najbardziej przydatne. Oczywiście myślę, że na przyszłość warto w takie narzędzie się zaopatrzyć, ponieważ nigdy nic nie wiadomo. Zgłaszam swój udział :)

karmi32

Wygadany
Reakcje/Polubienia
7
Dużo czytałem na temat tego programu i z chęcią stałbym się posiadaczem tej licencji. Miałem do czynienia z dyskiem "ożywionym" przez ten program i muszę stwierdzić, że nie ustępował on "zdrowym" jednostkom. Mam 2 dyski z uszkodzonymi sektorami i z chęcią bym je reanimował. Dzięki za zorganizowanie konkursu :ok

kinimoD

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
No i mamy kolejny świetny program (znam go z Hirens'ów). Akurat mam problem z dyskiem z laptopa (zaczyna sypać bad sectorami). Przydało by się popracować nad nim na legalu :)
Inna sprawa, że właśnie co wygrałem licke Revo i raczej nie mam tyle szczęścia żeby wygrać następną, próbować jednak zawsze warto.
Powodzenia wszystkim!!!

krzychu76

Świeżak
Reakcje/Polubienia
1
Chciałbym wygrać ten program, żeby "wyleczyć" swój dysk przenośny.
Dzięki za zorganizowanie konkursu :)

A

Anonymous

Ostatnio śnią mi się po nocach bad sectory. Chyba to znak. Żarty na bok, ale już najwyższa pora, aby pomyśleć o swoich "twardzielach". Część leży w domowym szrocie" i czeka... na profesjonalną regenerację. Nie tak dawno czytałem o tym programie i muszę powiedzieć, że dużo opinii jest pozytywna.
Życzę wszystkim powodzenia.

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
Thanks for the giveaway.

HDD Regenerator is the only toll available which not only fixes bad sectors, but also preserves the data in there. Moreover, it also supports unpartitioned and unformatted disks. This utility is a must to have for a PC user. Very reliable as there is no data loss.

Please count me in

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
I ja przystępuję do konkursu o ten program... w sumie nie przypominam sobie, żebym kiedykolwiek miał uszkodzony dysk, w życiu bad-sektora nie widziałem na oczy, ale każdemu się może przydarzyć... grunt, to być przygotowanym na taką ewentualność.
Powodzenia wszystkim współuczestnikom konkursu :)

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Wow !

Ukłony dla organizatora konkursu , kolejny ciekawy program do wygrania . Dzięki temu programowi , naprawimy nasz dysk twardy , pomoże on wyszukać i usunąć z dysku twardego błędy (bad sektory), powstałe poprzez rozmagnesowanie powierzchni dysku . Myślę że taki program warto mieć a dysk wieczny nie jest i kiedyś będziemy zmuszeni do tego aby skorzystać z tego typu softu !

Proszę i mnie liczyć w tym konkursie :)

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Moje dyski mają już swoje lata więc taki program miałby co robić :dziękuję

Do góry