Konkurs ! / Giveaway ! - GoodSync Pro

Status
Zamknięty.

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Do rozdania tym razem 3 licencje na GoodSync Pro !

Zapraszam także na oficjalną stronę programu:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

GoodSync to jedno z najpopularniejszych narzędzi służących do tworzenia kopii zapasowych danych oraz ich synchronizacji pomiędzy dwoma wskazanymi lokalizacjami.

Dzięki niemu w bardzo łatwy sposób możemy zabezpieczyć przed np. przypadkowym skasowaniem zawartość skrzynki mailowej, dokumenty, zdjęcia, muzykę i wiele innych cennych dla nas plików. Działanie programu opiera się o analizę zawartości wskazanych folderów, po której jeśli zostaną wykryte jakieś zmiany następuje synchronizacja danych lokalnych z ich odpowiednikami znajdującymi się na innym komputerze, laptopie, zewnętrznym dysku twardym, pamięci USB czy też smartphone'ie pracującym pod kontrolą systemu Windows Mobile. GoodSync oferuje także wsparcie dla protokołów FTP, SFTP, WebDAV i Amazon S3.
źródło: dobreprogramy.pl

Zasady konkursu :
1. Napisz w kilku zdaniach dlaczego chcesz wygrać jedną z licencji na GoodSync.
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3. W konkursie mogą brać udział użytkownicy którzy zarejestrowali się przed 1 czerwca 2014 roku.
4. Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 31.01.2015.

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random. //
The persons who receives a licenses, will be drawn by random portal.

Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu zostaną usunięte

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218
Dziękuję za konkurs! :england
GoodSync Pro to jeden z najwyżej ocenianych programów do synchronizacji danych, komputer - chmura, komputer - komputer, komputer - dysk zewnętrzny itd. Zamiast ręcznie wykonywać taka pracę, można by było ustawić synchronizację najbardziej cennych danych na dysku komputera i mieć pewność, że np. zdjęcia z wakacji nie zostaną bez kopii zapasowej.

Conti

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
76
GoodSync Pro to jeden z najlepszych programów do synchronizacji zawartości katalogów. Jak dla mnie ideał do robienia kopii zapasowej za zewnętrznym dysku twardym, penie, czy też dysku sieciowym.
W zasadzie do synchronizacji z zewnętrznym hdd lepsza byłaby wersja GoodSync2Go. Ale że akurat posiadam nas'a, którego oprogramowanie do kopii zapasowej jest co najmniej irytujące i problematyczne, dlatego z chęcią zamieniłbym go na najnowszą wersję jednego z najlepszych programów do synchronizacji - GoodSync Pro.
Dziękuję i pozdrawiam.

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Dzięki dla Organizatora za konkurs. :dziękuję Wczoraj w dziale "Konkursy - propozycje programów" zaproponowałem m.in. ten program (koleżanka Tofana w tym wątku proponowała ten program 6 dni temu), a dzisiaj proszę... Konkurs. Niesamowite. Nigdy nie używałem GoodSync, ale czytałem, że to świetny i niezawodny program do synchronizacji folderów w sieci lokalnej pomiędzy różnymi komputerami, a nawet innymi urządzeniami. Głównie w tym celu zamierzam go używać. Robienie tego ręcznie za pomocą dysków, łączenia, parowania, udostępniania folderów, grup domowych itp. to nie dla mnie (zbyt czasochochłonne). Automatyczna synchronizacja, zgodnie z wcześniej zaplonowanym harmonogramem, to jest to czego mi aktualnie potrzeba. :hi

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1052
Dziekuje za konkurs
Świetny program. Dzieki niemu
możemy w bardzo łatwy sposób zabezpieczyć przed np. przypadkowym skasowaniem zawartość skrzynki mailowej, dokumenty, zdjęcia, muzykę i wiele innych cennych dla nas plików

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2611
Miasto
Kraków
Używam tego softu od lat, i jak dla mnie jest najlepszy w swojej klasie. Backup i synchronizacja to ważne sprawy. Dzięki za możliwość udziału w konkursie.
Pozdrawiam

Fanatyk

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
GoodSync Pro to jeden z najlepszych programów do wykonywania kopii zapasowych oraz do synchronizacji poszczególnych folderów. Kiedyś z niego korzystałem i chętnie bym do niego powrócił, bo spełniał swoje zadanie w 100%. Podziękowania dla Organizatora za kolejny świetny konkurs, pozdrawiam :)

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Dzięki za konkurs! :dziękuję
Myślę ,że jest to odpowiedź na mój wpis co do propozycji konkursów. Dzięki! :ok
Chciałabym wygrać, bo do tej pory robiłam kopie zapasowe ręcznie przerzucając z dysku kompa na dysk zewnętrzny. Gdy chciałam usprawnić sobie pracę (historia opisana w poście: Ratunku..."), stosując nieudolnie :zawsty bvckup, skasowałam wszystkie pliki na dysku zewnętrznym. :zawsty . Program taki jak GoodSync Pro byłby dla mnie wymarzony. :eek:o

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Witam !

Nigdy nie korzystałem z tego programu ale na pewno się przyda do kompa mam podpięty zewnętrzny dysk , który traktuję jako magazyn i często kopiuję tam ważne dla mnie pliki , jest to dość pracochłonne.
Mając ten program mógłbym to robić niejako z automatu , będąc pewien że wszystko to co chcę znalazło się na dysku zewnętrznym.Jak się okazuje największą zaletą tego narzędzia jest niezawodność i prostota w użytkowaniu.

Biorę udział w konkursie i :dziękuję

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Dzięki za konkurs :piwko
Program przydał by mi się do robienia kopii zapasowych na moich trzech dyskach. Obecnie robię to wszystko ręcznie, ale nazbierało mi się już tyle danych, że powoli zaczynam się w nich gubić. Właśnie niedługo muszę podłączyć moje 2 "twardziele" bo już sporo czasu minęło odkąd robiłem kopię danych i warto by było mieć taki program jak GoodSync Pro żeby to wszystko zsynchronizować.

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Wielkie dzięki dla Organizatora za tak dobrą nagrodę do wygrania w konkursie !!

Dlaczego chcę wygrać, ponieważ często przenoszę swoje dane na dysk zewnętrzny, wiadomo za pomocą kopiuj lub wytnij i wklej
co jest czasochłonne i tak nie do końca pewne czy wszystko się się przeniesie nienaruszone .więc GooDSync Pro
by mi ułatwił to przenoszenie i miałbym pewność ,że wsio jest :ok

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Sporo przenoszę na dysk zewnętrzny więc GoodSync Pro pomógłby mi zautomatyzować i przyśpieszyć proces kopiowania. Dzięki harmonogramowi pracy nie pominę żadnego pliku.
Dzięki za konkurs :dziękuję

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Dr7sgoF.jpg

7R2DWjA.jpg

Jutro zwycięzcom prześle licencje.

:francuz

Status