Konkurs ! / Giveaway ! - Backup4all 5

Status
Zamknięty.

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
images

Dzięki uprzejmości producenta mam do rozdania 5 licencji na Backup4all 5!

Backup4all 5 stworzy kopie zapasową Twoich plików. Utworzona kopia zapisana jest w postaci archiwum ZIP. Program posiada terminarz dzięki któremu można ustalić datę stworzenia kopii zapasowej. Natomiast dzięki filtrom możemy wybrać archiwizacje konkretnych zasobów.
źródło: programosy.pl

Zasady konkursu :
1.Napisz sensowny komentarz dlaczego chcesz wygrać Backup4all 5.
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3.Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 08.03.2014.

Competition rules:
1. Write a meaningful comment why you want to win Backup4all 5.
2. Comment in Polish or English.
3. Completion of the contest will be held on 08.03.2013.

Osoby która otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random. //
The persons who receives a licenses, will be drawn by random portal.

Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu nie będą brane pod uwagę podczas losowania zwycięzców

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
64
Miasto
Trójkąt Bermudzki
Ostatnio stwierdziłem że chyba potrzebuję coś do beckapu na dysk a z dysku pomiędzy dwoma laptopami.
Nim zacząłem szukać czegoś ciekawego a tu taki konkurs. Więc biorę udział, jeśli wygram to problem się rozwiąże.

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
I ja również pozwolę sobie skorzystać z możliwości wzięcia udziału w konkursie. Szczerze nigdy nie czułem potrzeby archiwizacji danych z automatu, zawsze starałem się kopiować moje strategicznie ważne zasoby z palca w różne miejsca. Niestety zaniechałem tego od jakiegoś czasu, bo mój leciwy laptop zwyczajnie nie ma już za dużo miejsca na dysku... i tu z pomocą przyszedł nowo zakupiony zewnętrzny dysk. Do kompletu brakuję jedynie programu typu Backup4all 5 co by proces archiwizacji zautomatyzować.

Dzięki za konkurs!

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
445
Dziwne, dlaczego jest tak mało chętnych. Dobry program do tworzenia kopii zapasowych. Grzesiek starał się, robił konkurs.
Grzesiek, żebyś nie żałował czasu, który poświęcił na organizację konkursu, będzie musiał mnie wziąć udział w konkursie. Program nie będzie zbędna.

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
może po prostu ludzie posiadają lepsze oprogramowanie do backup'u lub zwyczajnie tego nie robią ;)
a że sam takowego softu nie posiadam to również pozwolę sobie wziąć udział w konkursie :p ostatnio zrezygnowałem z automatycznej synchronizacji plików z chmurą w celu ich zabezpieczenia przed utratą więc przyda mi się taki program dzięki któremu na wszelki wypadek zrobię sobie ich kopię bezpieczeństwa :)

A

Anonymous

Miałem Backup4all Czwórkę. Program jest naprawdę dobry. Z chęcią wezmę udział w konkursie. Backup to podstawa, żeby zachować swoje skarby. W życiu pewne są tylko trzy rzeczy: śmierć, podatki i awaria komputera. :dziwak Dzięki za konkurs.
:hi

A

Anonymous

Jakiś backup jest potrzebny, a ja nie mam żadnego.
Fajny konkurs, dzięki, jest szansa wygrać.
Pozdrawiam

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
64
Miasto
Trójkąt Bermudzki
Myślę że eMace ma racje - ludzie nie robią beckapu - spośród moich znajomych tylko jedna osoba się tym zainteresowała gdy zobaczyła że coś takiego stosuję.
Jeśli chodzi o lepsze programy to sam wolałbym GoodSync2Go - zainstalowałbym go na moim dysku zewnętrznym na którym robię kopię.

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Dr7sgoF.jpg

XwdXhU8.jpg

Proszę o adresy email zwycięzców

Gratulacje!

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
dzisiaj dzień tej piękniejszej płci ;) więc jeśli Roma dalej jest zainteresowana to pragnę odstąpić jej swoją wygraną bo w sumie i tak niewiele Nas dzieliło ;)
Prośba do ORGANIZATORA o zaakceptowanie mojego wniosku :)

A

Anonymous

Gratki dla Zwycięzców.
eMCe :dziękuję
Jeszcze raz dziękuję Grześkowi za konkurs.

:hi

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
PiotrN72 napisał:
czy klucz będzie pasował również do wersji backup4all portable

U mnie klucz do portable niestety nie działa. Czyli zapewne jest wyłącznie dla wersji instalowanej na konkretnej maszynie :dziwak

Status
Zamknięty.
Do góry