Konkurs !!! / Giveaway !!! - AdGuard

A

Anonymous

Witajcie. Tym razem do wygrania są 3 licencji na program AdGuard oraz jedna roczna licencja na program AdGuard Standard. Licencje zawdzięczam Szanownemu Producentowi AdGuard oraz użytkownikowi retroktóry podarował jedną licencję i któremu w imieniu swoim serdecznie i bardzo dziękuję za tak hojny dar w postaci licencji. :)

This time you can win 3 of the license for the program AdGuard and one year license for the program AdGuard Standard. Licenses indebted honorable Producer AdGuard and you Retro who gave a license and who, on behalf of its welcome and thank you very much for such a generous gift in the form of a license. :)

img.png

AdGuard - krótko o programie

AdGuard program do usuwania reklam tzw. Ads.
Program jest kompatybilny z przeglądarkami internetowymi jakimi są Internet Explorer (IE), Opera, Firefox, Chrome, Safari, itp. Ad blocker usuwa reklamy z wideo, banery i inne niekonwencjonalne formy reklamy, a jednocześnie blokuje spyware. AdGuard chroni przed złośliwym oprogramowaniem i phishingiem.

AdGuard - briefly about the program

AdGuard program to remove the so-called advertising. Ads.
The program is compatible with browsers such as Internet Explorer (IE), Opera, Firefox, Chrome, Safari, etc. ad blocker removes video ads, banners, and other non-conventional forms of advertising, while blocking spyware. AdGuard protects against malware and phishing attacks.

Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o tym programie. Zapraszam na stronę producenta (poniżej) /
If you want to learn more about this program. Please visit the manufacturer's (below) :

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Zasady konkursu :
1. Napisz sensowny komentarz dlaczego chcesz wygrać program AdGuard.
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3. Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 18.09.2012 r. (całe dwa tygodnie macie)

Competition rules:
1. Write a meaningful comment why you want to win AdGuard program.
2. Comment in Polish or English.
3. Completion of the contest will be held on 18.09.2012 y. (the whole two weeks you)

Osoba która otrzyma licencję, zostanie wylosowana poprzez portal random.
The person who receives a license, will be drawn by random portal.

Życzę Wszystkim Powodzenia / I wish you all good luck

!! Uwaga !! Posty nie będące zgłoszeniami do konkursu będą usuwane !!

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
321
Miasto
Nagykutas
Pomału kończy mi się licka na Krowę, więc chętnie przekonałbym się co potrafi ta kosiarka. :hippie

A

Anonymous

2 m-ce temu skończyła mi się licencja na AdMuncher i póki co dość ciężko mi się przyzwyczaić do jego braku ....dodając fakt iż nigdy jeszcze nie udało mi się czegokolwiek wygrać a programik jest pewnie przedni to tym bardziej trzeba spróbować i z niecierpliwością czekać na wynik :piwko

A

Anonymous

Neo Bodyguard = AdGuard !!!

The shortest meaningful comment. Najkrótszy sensowny komentarz.
Odzwierciedla wszystko, wyróżnia nawet autora :)

Dzięki Neo za konkurs!

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Kończy mi się licencja na Ad Muncher,więc ten program może go z powodzeniem zastąpić.Serdeczne dzięki za konkurs.

komorowski

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
nigdy jeszcze nie wygralem moze do pisze mi szczescie chcialbym zobaczyc naco stac ten program ito tyle na ten temat

SecurityVideoTest

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Kontakt mój z aplikacjami typu AdGuard był dotychczas dość ograniczony. Głownie za sprawą braku promocji na tego typu programu. Konkurs ten "spadł z nieba", bo od jakiegoś czasu usilnie zastanawiam się nad zainstalowaniem tego softu.

Aguarius

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Chętnie bym wszedł w posiadanie tego programu bo nie lubię reklam :dziwak

V

vhick

Seems to be a very good product. I hope it only targeted ads with no slowdown on browsing and increase system resources on browser. Its good when this product is competitive to admuncher.

immergas

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Electronic City
Używam Adblock-a do Firefoxa , blokuje reklamy świetnie gdy mamy w nim jedną czy dwie listy blokujące zainstalowane. Jednak po dołożeniu kliku innych , szczególnie z serii Fansboys List zaczyna spowalniać otwieranie stron w przeglądarce. Dlatego chciałbym wypróbować AdGuard - czy jest godnym rywalem w stosunku do innych programów czy dodatków blokujących reklamy na stronach internetowych i czy spełnia swoją rolę dobrze bez zbędnego obciążania i spowalniania przeglądarki.

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Witam !

Kolejny konkurs i kolejny świetny soft , no cóż program jest ciekawy blokuje reklamy wideo, multimedia i inne nietypowe formy reklamy czyli robi to co inne tego typu programy raczej niekoniecznie .
W dobie nachalnych reklam , które wylewają się nam z ekranu i doprowadzają do szału to antidotum i zbawienie :D
Biorę udział w konkursie bo ten program to to czego szukałem :klawik.

Dzięki kolego za konkurs :dziękuję

kkthx

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Reklamy w internecie są coraz bardziej agresywne... Przez co musiałem jak używałem Opery stosować ręcznego blokowania reklam... było to uciążliwe...

Mimo że jakiś czas temu Opera wzbogaciła się w rozszerzenia... to rozszerzenia do blokowania reklam nadal kuleją...

tym samym wybrałem Chrome... ale na Chrome wtyczki do blokowania reklam są ociężałe i nie do końca dopracowane... I czasami blokują za dużo albo wcale...

Dlatego odinstalowałem wszystkie i używam obecnie wersji próbnej programu AdMuncher... która kończy mi się za 17 dni...

Miło by było gdybym wygrał jedną z licencji na program AdGuard i mógł spokojnie pływać po sieci internet :)

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Wielkie dzięki za zorganizowanie tego konkursu. Chcę wygrać AdGuard ponieważ chciałbym przetestować ten program, obecnie mam Ad Munchera ale AdGuard jeszcze nigdy nie próbowałem a skoro jest okazja zdobyć licencję to zapisuje się do konkursu.

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
Aktualnie do stycznia br. będzie na moim kompie Ad Muncher potem wygasa licencja. Chętnie bym wypróbował cos nowego dlatego zgłaszam się do konkursu.

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
56225
Mnie również kończy licencja Ad Muncher ,chętnie przyłącze się do konkursu ,ponieważ AdGuard spełni moje oczekiwania aby pozbyć się tych natrętnych reklam....Serdeczne dzięki za konkurs...

Do góry