KONKURS !!! EaseUS Todo Backup Workstation

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Bawimy się dalej !! !! !!

Do wygrania jest 8 licencji EaseUS Todo Backup Workstation
serdeczne podziękowania dla Sary z EaseUS za dostarczenie licencji na konkurs

link do programu
www.easeus.com/backup-software/tb-workstation.html
Proszę nie kodować linku, wymóg sponsora

Funkcje tworzenia kopii zapasowych

System tworzenia kopii zapasowych : kopię zapasową całego systemu, w tym aplikacji, konfiguracji i systemu operacyjnego w jednym skompresowanym pliku.
Tworzenia obrazów dysku : obrazowanie na poziomie bloków dysku szybko i skutecznie tworzy kopię zapasową całego dysku lub objętości.
Kopia zapasowa plików : kopii zapasowej na poziomie plików pozwala na selektywne kopii zapasowych określonych plików, folderów lub typów plików, w tym sieciowych udostępnionych plików .
Outlook Backup : Tworzenie kopii zapasowej wszystkich wiadomości e-mail w programie Outlook Express lub Outlook 2003, 2007, 2010 i zapisać je w bezpieczny sposób.
Wspieranie pełnej kopii zapasowej, różnicowej kopii zapasowej , przyrostowych kopii zapasowych i kopii zapasowej harmonogramu .
Pomoc do przechowywania kopii zapasowej na dysku twardym, urządzeniu zewnętrznym, taśmy, serwer FTP, sieci shared lokalizacji, NAS, DVD, itd.

Funkcje odzysku

Przywracanie systemu : Szybko odzyskać cały system tworzenia kopii zapasowych systemu Windows w ciągu kilku minut do oryginalnej lub nowej lokalizacji przy użyciu nośnik startowy systemu Linux lub WinPE.
Transfer System : Przeniesienie systemu Windows z jednego komputera do drugiego, bez względu na to, jaki model korzystania.
Przywrócić dysk elastyczny : Szybko przywrócić to, czego potrzebujesz, odzyskać granulowanych pliki, foldery, objętości, lub wszystkie z jednego obrazu dysku.
Selektywne pliku przywracania : Przywracanie pojedynczych plików i folderów z obrazu kopii zapasowej plików bez przywracania całego obrazu.
Outlook przywrócić : disaster recovery dla programu Outlook Express lub Outlook 2003/2007/2010.

Korzyści specjalne

Migracja i klon : Szybko, łatwo i bezpiecznie przenieść system na SSD lub dysk twardy o większej wymianie dysku lub uaktualnić.
Przeglądaj plik obrazu : Przeglądaj kopii zapasowej za pomocą Eksploratora Windows i po prostu skopiować i wkleić pliki / foldery.
Obsługa wirtualizacji : Pomoc P2V kopiować, P2V odzysku i pliki graficzne P2V konwersji.
Scentralizowane zarządzanie: Wsparcie zarządzania scentralizowanego poprzez Central Management Console .
Zarządzanie backup : Łatwe zarządzanie zadanie kopii zapasowej i automatycznie usuwać out-of-date obrazy kopii zapasowych, oszczędność miejsca.
Kompatybilny z GPT / UEFI: Tworzenie nośnika startowego opartego na WinPE na 64-bitowym systemie Windows zamieszkania na GPT, aby rozpocząć odzyskiwanie PC z niego.
Wsparcie dla najnowszych standardów HDD: Ciesz się wsparcie dla zaawansowanego napędu formatu, do 4 TB i dysk wielkości spoza sektora 512B.

Zasady konkursu
1.Napisz komentarz ,dlaczego do Ciebie ma trafić EaseUS Todo Backup Workstation
2.Komentarz w języku ojczystym
3.W konkursie mogą brać udział użytkownicy zarejestrowani przed ogłoszeniem tego konkursu
4.Zakończenie konkursu 02.02.2015 godz.22

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random
i będą miały 24 godziny na potwierdzenie wygranej na PW

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
97
Obecnie używam okrojonej wersji Acronisa (True Image 2013).
Czytałem dużo pochlebnych opinii o EaseUS Todo Backup Workstation, dlatego sam chciałbym go sprawdzić.

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Używam w tej chwili Acronisa 2013 który bardzo obciąża mojego leciwego już Acera a słyszałem,że ten program jest lekki dlatego chętnie zamienię na Ease. :dziękuję za konkurs.

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Dzięki za licencje dla pani Sary z EaseUS. Obecnie korzystam z Kerriver 1 Click Restore free. Podoba mi się jego konsola odzyskiwania i choć jest dokładny, to jednak nieco wolny. W EaseUS Backup podoba mi się z kolei szybkość i wykorzystanie WinPe do przywracania systemu. Wersja Workastion, jeśli dobrze rozumiem pozwoliłaby mi korzystać z programu w zastosowaniach biznesowych. :ok

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Serdeczne podziękowanie dla Pani Sary i Andyxa za konkurs :)
Dlaczego chciałbym ten program... testowałem już kilka konkurencyjnych opcji i jakiś czas temu wpadł mi w oko EaseUS Todo Backup Workstation, któremu chciałbym dać szansę. Co prawda nowa wersja została zubożona i nie posiada już opcji punktów przywracania systemu, na których w zasadzie mi zależy... ale nie zmienia to faktu, że konkursowy program może spokojnie konkurować z innymi rozwiązaniami tego typu, dlatego - wchodzę w to :)

A

Anonymous

Przede wszystkim chciałbym podziękować za zorganizowanie tak świetnego konkursu :ok
Dlaczego chciałbym wygrać EaseUS Todo Backup Workstation?
Przede wszystkim dlatego, że obecnie nie używam żadnego programu do backupu (co może szybko się zemścić) a mam na kompie trochę "wrażliwych danych", które obecnie chronię poprzez zwykłe kopiuj/wklej na dysk zewnętrzny ale chyba nie jest to rozwiązanie na miarę XXI wieku :zawsty
Używałem kiedyś Acronisa ale nie przypadł mi do gustu z dwóch powodów: trochę kobyła z niego i miałem jakieś dziwne problemy z przywracaniem partycji przy użyciu dysku startowego, dlatego pożegnałem się z nim bez żalu.
Mam nadzieję, że i w tym konkursie szczęście dopisze i przytulę ten zacny program.
Powodzenia wszystkim! :piwko

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Co się dzieje ?? Tak mało osób startuje do po ten doskonały program ?? Nie dość, że jest po polsku, to posiada wszystko co potrzeba do szybkiego i skutecznego przywracania partycji, czy poszczególnych plików. EaseUS naprawdę nie ustępuje pod względem szybkości Acronisowi, a to coś znaczy. Co prawda sam używam ATI 2014, ale na drugim lapku mam zainstalowaną od niedawna starą wersję EaseUS Todo Backup Home 6.1, więc nowsza znalazłaby swoje miejsce.
Ludzie zgłaszać się po ten program, bo warto. Dobra robota andyxa :ok

paulbond

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Kolejny ciekawy konkurs. Program super, aktualnie korzystam z darmowej wersji EASEUS Todo Backup Free. Program prosty w obsłudze i do tego szybki. Spełnia swoje zadanie.
Pozdrawiam.

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4586
Miasto
Gdynia Orłowo
Dzięki Andyxa za konkurs. :dziękuję
Nie używam żadnego tego typu programu, a wiem, czuję i coś mi podpowiada, że powinienem.
Jest więc szansa, bo może wygram w konkursie.
Życzę sobie powodzenia, wszystkim kontruczestnikom również.

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2611
Miasto
Kraków
Testowałem już wiele programów do Backupu min. Todo Backup Home i przyznam że interfejs softu jest bardzo przyjemny, niestety w parze z prostotą i wyglądem nie idzie szybkość działania. W porównaniu do Acronisa czy AOMEI Backupper przegrywa sromotnie. Todo Backup Workstation to najbardziej rozbudowana wersja więc to argument żeby spróbować szczęścia, Proszę mnie dopisać do listy chętnych.
Pozdrawiam i dziękuję za konkurs.

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
Thanks for the giveaway. Easeus is a trusteed brand and I use their products, all free though.

I would like to win EASEUS Todo Backup Workstation license as it allows to Migrate a live system to VMware as well as Transfer entire system to different PC without lossing any data or re-installing any software.

Thanks, and please count me in.

maik76

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Kiedyś używałem wersji 5.8 EASEUS Todo Backup Workstation z jakiejś promocji i u mnie się sprawdzał ,więc chętnie bym go znów przygarnął -BO TO DOBRY SOFT JEST :dziwak
Dzięki za zorganizowanie konkursu :piwko

tom14

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
29
W tej chwili używam TotalRecovery Pro 9, ale po ostatnim przywracaniu systemu wskazał kilka błędów, więc nowszy model był by wskazany. Za konkurs :piwko :hi

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
64
Miasto
Trójkąt Bermudzki
Mam już soft do partycjonowania tej firmy więc chętnie przesiądę się na Easeus To Do Backup.
Wszystko będzie z jednej firmy.

BestiaZBagienMyśli

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Wszyscy chwalą ten program w wersjii Workstation za szybkość a jako że nie posiadam żadnego programiku do backupu to proszę i mnie dopisać do konkursu. Może i ja coś w końcu wygram. Dziękuję że tyle fantastycznych nagród zdobywacie na konkursy.

Do góry