Konkurs ! - Bonusy na Prembox.com

Status
Zamknięty.

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Witam!
Mam dla Was kolejny konkurs, tym razem do wygrania transfer w serwisie Prembox.com
Dziękuję ekipie Prembox za możliwość organizacji konkursu.
Proszę zapoznać się z warunkami konkursu.

Link do strony:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

logo.png

Serwis prembox.com pośredniczy w pobieraniu plików z popularnych serwisów hostingowych. Za naszym pośrednictwem możliwe jest pobieranie plików bez limitów z kilkudziesięciu serwisów płacąc tylko za jedno konto premium.

Każdy zarejestrowany użytkownik dostaje darmowy transfer do testów oraz możliwość wykupienia dodatkowych pakietów ważnych przez cały rok, po bardzo atrakcyjnych cenach.

Posiadamy infrastrukturę z przepustowością ponad 70 GBit/s, dzięki czemu pobieranie rozpoczyna się natychmiastowo bez konieczności oczekiwania najpierw na pobranie pliku na nasz serwer! Umożliwiamy Ci ściąganie bez czekania i limitów, czujesz się jak przy pobieraniu z premium na największych hostingach typu catshare, rapidgator, chomikuj, uploaded!

Ponadto można pobierać pliki nie rejestrując się w serwisie. Wystarczy wkleić linki i wysłać SMS za 62gr. Serwis obsługuje popularne managery pobierania jak Internet Download Manager, Free Download Manager, JDownloader, FlashGet i inne.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nagrody:

1 miejsce: 100GB transferu

2 miejsce: 75GB transferu

3 miejsce: 50GB transferu

4 miejsce: 25GB transferu

5-10 miejsce: 10 GB transferu

Transfer ten może zostać zwiększony nawet 10-krotnie przy odpowiednim wykorzystaniu promocji HappyHour. Tak samo jest z resztą przy każdym niekonkursowym doładowaniu.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zasady konkursu :
1. Napisz czego Ci brakuje w prembox.com lub co byś zmienił(a)/poprawił(a).
2. Komentarz w języku Polskim.
3. Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 30.09.2014

Konkurs jest otwarty dla wszystkich użytkowników forum.

Nagrody otrzymają najtrafniejsze lub najbardziej pomysłowe odpowiedzi.

------------------------------------------------------------------------------------------
Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu zostaną usunięte

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1052
Nie mialem przyjemnosci jeszcze korzystac z tego serwisu wiec brakuje mi konta do wypróbowania :) więc jesli mogę to prosze mnie dodac do konkursu bo chcialbym wybrobować dany serwis Pozdrawiam

A

Anonymous

Na wstępie chciałabym podziękować za zorganizowanie kolejnego ciekawego konkursu

Jak chodzi o to czego mi brakuje w wyżej wymienionym serwisie, to niestety nie jestem w stanie odpowiedzieć na to pytanie bo jeszcze nigdy nie korzystałam z tego serwisu, ale widzę, że ma bardzo bogatą ofertę jak chodzi o ilość obsługiwanych serwisów, bardzo chętnie bym zobaczyła jak ten serwis działa, kto wie, może okazałby się lepszy od rapideo

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Dzięki za konkurs :dziękuję
Przyznam, że nie znałem wcześniej tego serwisu.
Na pewno chciałbym aby w HappyHour było kolejkowanie, czyli: wrzucam linki obojętnie o jakiej porze, pliki są pobierane na serwery Prembox w godzinach kiedy obowiązuje HappyHour a ja spokojnie mogę sobie pobrać te pliki na drugi dzień. Taka opcja była dostępna u konkurencji i jest to naprawdę duża wygoda. Dla stałych użytkowników można by wprowadzić bonusy za doładowania w postaci dodatkowego transferu. Bonus zwiększał by się, kiedy osiągnęlibyśmy jakąś łączną liczbę wykupionego transferu. Nie widzę opcji kont czasowych - też można by je dodać, choć ja akurat wolę transferowe, to dla innych lepszym wyborem mogą być konta czasowe.

matroska

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
10
Dostępne funkcje i prędkość pobierania przewidziane jest bardzo dobra, ale myślę, że byłoby wspaniale, gdyby prembox.com zapewnić więcej ruchu dla darmowej wersji, próbowałem się zarejestrować i tylko 300 MB, myślę, że to wciąż za mało, przynajmniej dać 500 MB do 1000 MB.

Micx

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
202
Witam serdecznie.
Nie miałem wcześniej okazji do czynienia z tym serwisem ale bardzo chętnie poznam konkurenta Rapideo. Moim zdaniem na pewno przydałaby się większa liczba obsługiwanych serwisów brakuje np. hellshare i turtleshare.
Więcej pomysłów nie mam :)

Serdecznie pozdrawiam!

piotr8989

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Witam
Nie miałem okazji korzystać z tego serwisu. Pierwsze słyszę, że taki serwis istnieje, ale oferta jest fajna. Fajnie byłoby mieć funkcje happy-hour, nieograniczoną godzinowo. w ogóle szkoda, że na takich serwisach nie ma takiej opcji tylko trzeba wyczekiwać tych godzin i wtedy ładować pliki. Fajnie było jak by można był ściągać z chomika. Więcej grzechów nie pamiętam :wariat

wcpicker

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
121
Miasto
Łódzkie
Zarejestrowałem się, więc mogę coś od siebie napisać.
Serwis niby obsługuje stronkę chomikuj, ale ja nie wiem jak wyciągnąć link ze stronki chomikuj by wkleić go do
Prembox.com, a skoro serwis go obsługuje to powinien opisać jak to zrobić, bo chyba jako jeden z niewielu o ile nie jedyny daje możliwość pobierania z chomikuj. Serwis mógłby mniej naliczać za pobieranie z chomikuj - 250% wykupionego transferu to moim zdaniem za dużo.
Fajnie by było gdyby za pobranie określonej ilości danych można było dostać kod doładowujący Np. za pobranie 20GB użytkownik dostawałby 2GB transferu. To było by tyle jeżeli chodzi o to czego bym sobie życzył, no może jeszcze kolejkowanie w HappyHour :)

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
wcpicker napisał:
Serwis niby obsługuje stronkę chomikuj, ale ja nie wiem jak wyciągnąć link ze stronki chomikuj by wkleić go do
Prembox.com, a skoro serwis go obsługuje to powinien opisać jak to zrobić, bo chyba jako jeden z niewielu o ile nie jedyny daje możliwość pobierania z chomikuj. Serwis mógłby mniej naliczać za pobieranie z chomikuj - 250% wykupionego transferu to moim zdaniem za dużo.
Fajnie by było gdyby za pobranie określonej ilości danych można było dostać kod doładowujący Np. za pobranie 20GB użytkownik dostawałby 2GB transferu. To było by tyle jeżeli chodzi o to czego bym sobie życzył, no może jeszcze kolejkowanie w HappyHour :)
co do sposobu pobierania z chomika, trochę wyjaśnione jest w FAQ na stronie

cytuję:
Jak dodawać linki z Chomika?

Przede wszystkim trzeba pamiętać, aby wklejać linki do plików, a nie do katalogów - pobierania całych katalogów póki co nie obsługujemy.

Jeśli jesteśmy w jakimś katalogu z plikami, należy na nazwie pliku kliknąć prawym przyciskiem i następnie wybrać "kopiuj adres odnośnika" / "kopiuj adres" (w zależności od przeglądarki). Ten skopiowany adres wklejamy jako link w polu dodawania linków i klikamy w przycisk "Dodaj linki", co kończy cały proces.

Można też po kliknięciu prawym przyciskiem otworzyć stronę pliku w nowej karcie i skopiować URL z paska adresu przeglądarki.

yyy

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
434
Pierwsze co bym zmienił to małą ścieme na początku ,niby dostajemy 300mb ,a nawet 3GB na test ,a gdy chcemy zrobić test i użytek z transfeku mamy niespodziankę i komunikat "Wystąpiły błędy: Bez doładowania konta nie możesz pobierać plików większych niż 99 MB i tyle z testu i transferu gratis :)Dalej nawet nie sprawdzałem.

wcpicker

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
121
Miasto
Łódzkie
eMCe napisał:
wcpicker napisał:
co do sposobu pobierania z chomika, trochę wyjaśnione jest w FAQ na stronie

cytuję:
Jak dodawać linki z Chomika?

Przede wszystkim trzeba pamiętać, aby wklejać linki do plików, a nie do katalogów - pobierania całych katalogów póki co nie obsługujemy.

Jeśli jesteśmy w jakimś katalogu z plikami, należy na nazwie pliku kliknąć prawym przyciskiem i następnie wybrać "kopiuj adres odnośnika" / "kopiuj adres" (w zależności od przeglądarki). Ten skopiowany adres wklejamy jako link w polu dodawania linków i klikamy w przycisk "Dodaj linki", co kończy cały proces.

Można też po kliknięciu prawym przyciskiem otworzyć stronę pliku w nowej karcie i skopiować URL z paska adresu przeglądarki.

eMCe zrobiłem w sposób który jest opisany w FAQ
Wyskoczyło info "Wystąpiły błędy: Wśród dodawanych linków znajdują się niepoprawne"
Dodatkowo przy wklejonym pliku jest info: "Status - Niedostępny na darmowym koncie"
Wychodzi na to że trzeba wykupić dodatkowy transfer ażeby przetestować pobieranie chomikuj poprzez Prembox.com

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Ekipa Prembox wybrała zwycięzców:

1. Elvis_JXL
2. wcpicker
3. piotr8989
4. Orion
5. MicX