Konkurs - ASHAMPOO ZIP PRO

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Tym razem do wygrania jest 10 licencji Ashampoo Zip Pro
Licencję na konkurs otrzymałem od Pani Angeli z Ashampoo,której bardzo dziękuję.

opis programu
Firma Ashampoo udostępniła właśnie zupełnie nowy pakiet służący do kompresji, szyfrowania i tworzenia kopii zapasowej plików. ZIP Pro umożliwia również emulację wirtualnych napędów oraz integrację z dyskami sieciowymi. Dzięki temu stanowi kompleksowe narzędzie do zarządzania plikami.

Pakiet Ashampoo ZIP Pro składa się z pięciu modułów. Podstawową funkcją oprogramowania jest oczywiście kompresja i obsługa archiwów. Aplikacja potrafi otworzyć i rozpakować wszystkie najpopularniejsze formaty - ZIP, RAR, TAR, CAB itp. Jest także kompatybilna z najnowszymi archiwami WinRAR, włączając w to wersje 5.x.

Skompresowane pliki można bezproblemowo wysłać na popularne dyski sieciowe - Dropbox, Google Drive, OneDrive itp. Dzięki temu w szybki sposób udostępnimy pliki znajomym.

W razie potrzeby nowy produkt Ashampoo oferuje możliwość zaszyfrowania plików i ograniczenia dostępu za pomocą hasła. Aplikacja obsługuje szyfrowanie AES 256 i zawiera specjalny menedżer haseł, dzięki któremu nie stracimy dostępu do naszych plików.

Ashampoo Virtual Drive to natomiast moduł, który montuje obraz ISO jako napęd wirtualny. Pozwala to na szybką instalację programów i gier bez konieczności wypalania ich na płytę. Virtual Drive umożliwia również stworzenie obrazu ISO z już istniejącego nośnika.
Pakiet ZIP Pro wspiera także skrypty, które zautomatyzują proces tworzenia kopii zapasowej plików. Ważne foldery i archiwa można kopiować nawet na trzy lokalizacje sieciowe jednocześnie. Opcje kompresji pozwalają natomiast zmniejszyć objętość kopii zapasowej
źródło instalki.pl

ashampoo_zip_pro.jpg

link do programu

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Zasady konkursu
1.Napisz komentarz ,dlaczego do Ciebie ma trafić Ashampoo Zip Pro
2.Komentarz w języku ojczystym
3.W konkursie mogą brać udział użytkownicy zarejestrowani przed ogłoszeniem tego konkursu
4.Zakończenie konkursu 14.02.2015 godz.22

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random
i będą miały 24 godziny na potwierdzenie wygranej na PW

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Wow kolejny świetny konkurs na fajny i nowy soft :D

Ciekawy program z dużą ilością przydatnych funkcji i jeszcze jak to jest z licencją czy jest ona w przypadku wygranej na jedną konkretną wersję tego programu czy dożywotnio na wszystkie mające się w przyszłości pojawić ?
Używam WinRARa i chętnie spróbuję coś nowego tym bardziej że ciekawi mnie funkcja szyfrowanie dowolnych plików i folderów na dysku i jak widać firma Ashampoo się rozwija i wprowadza do swojej oferty kolejny dobrze zapowiadający się program.

:dziękuję koledze za fantastyczny konkurs :klawik.

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Tadek59 napisał:
jeszcze jak to jest z licencją czy jest ona w przypadku wygranej na jedną konkretną wersję tego programu czy dożywotnio na wszystkie mające się w przyszłości pojawić ?

takie info otrzymałem
Updates are free of charge (1.0 -> 1.1 -> 1.2 etc.)

Upgrades are with costs. (1.0 -> 2.0 -> 3.0 etc.

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
andyxa napisał:
Tadek59 napisał:
jeszcze jak to jest z licencją czy jest ona w przypadku wygranej na jedną konkretną wersję tego programu czy dożywotnio na wszystkie mające się w przyszłości pojawić ?

takie info otrzymałem

Dzięki , pierwsza aktualna wersja to 1.0 czyli do wersji 1.2 będzie darmo a potem kolejne wersje to kasa okay :scratch

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Tadek59 napisał:
andyxa napisał:
Tadek59 napisał:

takie info otrzymałem

Dzięki pierwsza aktualna wersja to 1.0 czyli do wersji 1.2 będzie darmo a potem kolejne wersje to kasa okay :scratch

raczej nie, według mnie kasa będzie dopiero jak będziesz chciał 2 , wszystkie jedynki będą za free
choć mogę się mylić.

jan13

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
19
Program założenia może zastąpić parę programów ,jest ciekawą propozycją wartą sprawdzenia.

win98

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
50
Dziękuję za zorganizowanie kolejnego atrakcyjnego konkursu :england

Ashampoo ZIP Pro to nowość w stajni Ashampoo, ale od razu startuje na pełnym gazie - pięć programów w jednym i do tego całkiem atrakcyjne są te składowe. Chciałbym wypróbować ten pakiet i zastąpić kilka programów jednym.

Pozdrawiam

hocik

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
466
Miasto
szczecin
Korzystam z innych promocji Ashampoo i jestem zadowolony. Jeśli można to chętnie zapoznam się z tym programem do kompresji.Do tej pory korzystałem z darmowych programów i to tylko do dekompresji.Czas zrobić krok do przodu.
Podziękowania dla Andyxa za ciekawy konkurs.

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
Ashampoo ma wiele programow ktorych uzywam, wiec z checia wlaczylbym i ten do swojej kolekcji.Sporo przydatnych funkcji i polska wersja jezykowa zacheca do przetestowania tego programu.

paulbond

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Program zapowiada się ciekawie. Zamiast instalować kilka programów o różnych zastosowaniach mamy wszystko pod ręką w jednym programie.

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
56602
Właśnie jestem w trakcie testowania Ashaampoo Zip Pro i zaczyna mi się podobać ten program, szybkość kompresji plików
jest super,no i ten wirtualny napęd ISO super sprawa, także biorę udział w konkursie.Dzięki za konkurs ...

jj111184

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Wypróbowałem wersję darmową i wygląda to na klon dobrego PowerArchivera z ładnym interfejsem, nawet w menu kontekstowego jest "Otwórz w PowerArchiver"... Nie udało się wygrać WinRARa, więc może tym razem będę miał szczęście. Dzięki za konkurs.

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
Bardzo ciekawy programik i fajna alternatywa dla kilku programów używanych na co dzień . Przestronne menu z łatwym dostępem i intuicyjnym sterowaniem to bardzo ułatwia prace z programem . Zgłaszam się do konkursu i podziękowania za kolejny fajny konkurs :dziękuję

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12798
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Zgłaszam się do losowania. Po trzydniowym teście stwierdziłem, że działa szybciej od Haozip. Bardzo fajnie sprawuje się funkcja łączenia z chmurami i przesyłanie do nich plików. Do tego możliwość montowania obrazów ale nie przetestowana jeszcze przeze mnie. Wygląda na solidny program mogący zastąpić kilka innych. Dziękuję za konkurs i powodzenia dla całej reszty.

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Wyniki

desktop-2015-02-14-22-16-13-88.png

GRATULACJE

Pierwsza dziesiątka ma 24 godz. na potwierdzenie wygranej na PW

Do góry