KONKURS - AlterCam

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
445
AlterCam efekty dla twojej kamerki internetowej
B2mQtVJ.png

Dzięki uprzejmości Pana Maxa Smirnowa mam do rozdania 10 licencji programu AlterCam !!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
AlterCam jest aplikacją pozwalającą na nadanie efektów obrazowi, który jest transmitowany za pomocą kamerki internetowej. Do dyspozycji użytkownika oddano zestaw filtrów kolorystycznych, ramki, tła.
Producent przewidział tworzenie różnorakich kombinacji filtrów. Obsługa programu jest niezwykle intuicyjna. Główną część okna zajmuje obraz z kamerki, natomiast z prawej strony umieszczono panel zawierający efekty wraz z ich podglądem. AlterCam obsługuje obraz jakości HD oraz wyróżnia się niskim zapotrzebowaniem na zasoby systemowe.
W przypadku, gdy do komputera jest podłączona więcej niż jedna kamerka, wówczas program sugeruje wybór jednej z nich. Istnieje ponadto możliwość zapisu transmisji oraz wykonywania zrzutów ekranowych.

info:instalki.pl
Zasady konkursu :
1. Napisz w kilku zdaniach dlaczego chcesz wygrać AlterCam.
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3. Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 24.03.2015.
4. W konkursie mogą brać udział wszyscy użytkownicy zarejestrowani przed ogłoszeniem konkursu.

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random i będą miały 24 godziny na potwierdzenie wygranej na PW.

Po zakończeniu konkursu zwycięzcy będą musieli podać następujące dane:
imię lub nickname
Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu nie będą brane pod uwagę podczas losowania zwycięzców.

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Bardzo fajny programik , który potrafi pokazać nas dosłownie w lepszym świetle ale może też dzięki efektom poprawić nam nastrój na cały dzień :zaciesz
Biorę udział w konkursie soft na pewno się przyda :klawik.

RadoCMG

Wygadany
Reakcje/Polubienia
11
Miasto
Morąg
Soft idealnie się nada do rozmów syna z Dziadkami :D Będzie miał frajdę, a to chyba najważniejsze :)

Fajna sprawa :klawik. :hi

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
445
Pozostało trochę czasu :szef Konkurs kończy się jutro :gwizdek

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Program będę mógł podarować komuś, kto lepiej wykorzysta wszystkie jego możliwości.
Jednym z efektów jaki można dzięki programowi osiągnąć, jest np. taki efekt:

altercam-04-700x462.png

Choć ten z pewnością jest bardziej na czasie:

justforfun3.png

Dlatego zgłaszam się do konkursu.

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
Przyznaję że o istnieniu takiego programu nie miałem pojęcia. Jaja jak berety z tymi efektami, żadnego problemu że jesteś po zarwanej nocy czy fryzjer się nie popisał :gwizdek
Z przyjemnością wezmę udział w konkursie. Dzięki Askanag, fajny program do konkursu :ok

A

Anonymous

Askanag, dzięki za konkurs. :dziękuję Dopiero dzisiaj zauważyłem, że tak cudowny soft czeka na użytkowników czcigodnego Forum PzD. :krzyk Nie będę ukrywał, że bardzo mi na nim zależy, ponieważ moje lapki są wręcz naszpikowane różnymi urządzeniami, nie wyłączając w tym różnych kamerek HD. :klawik.

Nagrywam swoje otoczenie zawsze i namiętnie. :pomocy Często w zasięgu mojego sprzętu są moi znajomi i znajome. :friends Wszyscy uwikłani w różne śmieszne sytuacje, :bea mniej śmieszne :piwko i całkiem poważne. :lanie

Uświadomiłem sobie, że mógłbym urozmaicać prozę zwykłego monitoringu, czyli natrętnego podglądactwa i zająć się filmem, umownie nazwijmy go, artystycznym lub pół artystycznym. :szydera Takie tam niewinne :hio „Pulpet” czy też „Pasztet Fikszyn”. :hio Nie będę ukrywał, że konkursowy soft AlterCam jest moim alter ego. :dziwak

Później mógłbym swoją radosną twórczość wypalać na płytach i takie reżyserskie wersje swoich filmów przekazywałbym znajomym przy różnych okazjach. :papież Może nie każdemu. Cóż, nie wszyscy maja poczucie humoru. :Stop Niektórzy panikarze reagują nerwowo, :k...... inni powiedziałbym wręcz histerycznie.
HVQE1PE.gif
Jakoś to przeżyję... mam taką cichą nadzieję. :neo

Podziękował !!
:hi

MyDreams

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Zgłaszam się dlatego, że programu nie znam i jak mi się uda, to będę miał możliwość sprawdzenia jego możliwości. Wiem że zazwyczaj jest jakiś trial, nie lubię jednak zaśmiecać sobie systemu wersjami demo.

jj111184

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
dobry program do dodawania efektów do obrazu z kamerki, chciałbym go wygrać :) dzięki za konkurs

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Sprawdziłem triala i program całkiem ciekawy. Posiada dość dużo efektów, jest też możliwość nagrywania oraz robienia screenów no i jest bardzo prosty w obsłudze. Biorę udział w konkursie :ok

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
445
Konkurs zakończony.

Jeszcze raz chcę podziękować pana Maxa Smirnowa za wsparcie przy organizacji konkursu.

Koledzy Tadek59, RadoCMG, angellomichel387, graf, senior38, pss, giveawayday, jj111184, Elvis_JXL, Dark otrzymują klucze licencyjne AlterCam.
...i będą miały 24 godziny na potwierdzenie wygranej na PW.

Po zakończeniu konkursu zwycięzcy będą musieli podać następujące dane: imię lub nickname, e-mail
Kolega MyDreams niestety odpada z konkursu za nieprzestrzeganie zasad:
...4. W konkursie mogą brać udział wszyscy użytkownicy zarejestrowani przed ogłoszeniem konkursu.

Pozdrawiam.

Do góry