! Konkurs ! – TuneUp Utilities 2010 – ! Giveaway !

Status
Zamknięty.

m4cios

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
24
:!: TuneUp Utilities 2010, jedna dożywotnia licencja do wygrania ! :!:

:!: TuneUp Utilities 2010, one lifetime license to win ! :!:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

:!: :!: UWAGA :!: :!:

Dzięki uprzejmości producenta mamy do rozlosowania 1 dożywotnią licencje na program TuneUp Utilities 2010 !

Zasady

- Do konkursu mogą podejść jedynie osoby które w czasie losowania będą miały minimum 15 postów na forum napisanych z sensem, głupie, bezsensowne, lub uznane przeze mnie za niepotrzebne posty będą skrupulatnie usuwane a osoby spamujące forum będą dyskwalifikowane z wzięcia udziału w konkursie.

Konkurs zakończy się 02.09.2010r

Licencja zostanie rozlosowana za pomocą - Random.org -

Rules

- Only people who have 15 posts on forum on giveaway day will be counted. Every stupid post or spam will be immediately deleted and the spamming person will be disqualified from giveaway.

- comments only in Polish or English !

The lucky 1 will be selected randomly by – Random.org – and the license forwarded to him by me.

The giveaway ends on 02.09.2010r

Powodzenia / Good Luck

Olga

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Dożywotnia :D Miodzio! Piszę się :D

(Darek)

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Mimo, że jestem nowym forumowiczem, też się piszę.
Może się uda.

Przemasinho

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Ten program po prostu trzeba mieć u siebie w komputerze, dlatego piszę się ;)

Eru

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Sosnowiec
Oczywiście się piszę bo od dawna chciałem go mieć :D

Mnie możecie pominąć bo już mam lickę ;)

OnSam

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Nie mieć go? Takiej opcji po prostu nie widzę. Więc proszę mnie wpisać na listę.

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
53136
Mam wersje 2009 ,ale chętnie wezmę udział w tym konkursie ,bo program jest rewelacja jednym kliknięciem myszy i mamy na kompie posprzątane ...pozdrawiam...

jogobella

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
cześć mi programik się przyda więc dołączam do konkursu :)

mantisghost

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Nie ma zmiłuj chćę wygrać :). TuneUp Ultilities używam od bardzo dawna i uważam go za jeden z najlepszych kompleksowych programów do optymalizacji komputera. Szczególnie cenie sobie to, iż potrafi wszytko wykonać automatycznie w tle i nie ma żadnych efektów ubocznych, a nawet jak się trafią to można przywrócić do poprzedniego stanu. Ostatnio dodano jeszcze 2 nowe funkcje według mnie genialne . Jedna na bieżąco monitoruje prędkość uruchamianych aplikacji i próbuje przyspieszyć ich ładowanie (działa całkiem nieźle) oraz opcja Turbo która w bardzo szybki i prosty sposób umożliwia na zwiększenie wydajności komputera. Czemu chcę wygrać ? bo na razie muszę korzystać z triali a reinstalowanie co 30 dni jednak jest męczące, a kaski ni ma :(.

Bluenight2010

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Oczywiście wezmę udział w tym KONKURSIE o TuneUP, ten program jest naprawdę świetny. :D
I pewnie każdy o tym wie?!

almazaha

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Korzystam z wersji 2009 przedmiotowego programiku. Sprawuję sie b. dobrze. Jednak mogę się przesiąść na wersję 2010, pod warunkiem że wygram lickę

Status
Zamknięty.
Do góry