Konkurs – Keriver 1- Click Restore Pro – Giveaway

Status
Zamknięty.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29977
Miasto
Trololololo
Konkurs ! - Keriver 1- Click Restore Pro - Giveaway !
Ss2tE.jpg

Do wygrania są 2 licencje do programu Keriver 1- Click Restore Pro

Keriver 1- Click Restore Pro – 2 genuine licenses to win :!:

Zasady :

1.Proszę napisać komentarz dlaczego chciałbyś/chciałabyś wygrać licencję do programu Keriver 1- Click Restore Pro

2.Opublikuj informację o konkursie na Facebooku lub Twiterze i w komentarzu na forum wstaw link do publikacji

3.Kliknij
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

4.Konkurs zakończy się 25.04.2011 - licencje zostaną rozlosowane za pomocą random.org

5.Jak wstawić prawidłowo link z Facebooka na forum znajdziecie Tutaj

Rules :

1.Tell us why you like Keriver 1- Click Restore Pro software...why you want to win it??? ( submit a comment )

2. Publish about this give away in your twitter or facebook
put that link in your comment here.

3. Comments only in Polish or English :!: . The lucky 2 will be selected randomly by - Random.org - The giveaway ends on 25.04.2011

Eru

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Sosnowiec
Wypada wykonywać kopie zapasowe raz na jakiś czas aby w razie konieczności przywrócić dane i system do optymalnej sprawności (już się o tym przekonałem i dlatego teraz robię kopie zapasowe). Obecnie korzystam z darmowej wersji Kerivera więc wiem na co stać ten program, a wersja Pro oferuje dodatkowe funkcje - które są bardzo przydatne a brakuje mi ich w wersji Free.

Link do Twittera:

A

Anonymous

Dotychczas używałem tradycyjnego programu do backupu, lecz taki program jak Keriver 1-Click bardzo by mi się przydał. Jest on wielce pomocny w testowaniu różnego rodzaju oprogramowania ponieważ można cofnąć system w parę minut i mieć pewność że żadne śmieci w systemie nie pozostały. Zaletą tego softu jest również to że zapisuje on migawki na partycji innej niż systemowa.Kiedyś przez chwilę spotkałem się z tym programem w wersji free, ale chciał bym wygrać wersję pełną by móc cieszyć się całymi możliwościami tego softu.

A

Anonymous

Od pewnego czasu dość intensywnie poszukuję aplikacji do backupu i muszę przyznać, że gdybym miał teraz nieco grosza do wydania, to wybór padłby właśnie na Keriver 1- Click Restore Pro.
Jak zobaczyłem info o konkursie, to bez zastanowienia zdecydowałem się wziąć w nim udział, jak również podzielić się informacją o konkursie ze swoimi znajomymi:

Mam nadzieję, że tym razem szczęście mi dopisze.
Pozdrawiam.

destry5

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Bardzo mnie zacheciles do tego softu swoim opisem drogi autorze. Poza tym nie mam programu ktory by mnie ratowal w takich sytuacjach wiec bardzo by mi sie okazal pomocny jako zabezpieczenie.

pozdraw.

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4

Bardzo przydatna aplikacja, prosta w użyciu i bezpieczna podczas przywracania danych. Funkcje są ciekawsze, a niżeli w typowych programach do backupu danych, dlatego postanowiłem wziąć udział w konkursie :D

A

Anonymous

Link:

Już pierwsze zdanie w opisie programu skłoniło mnie do wzięcia udziału w tym konkursie, a kolejne tylko mnie w tym utwierdziło: "umożliwia odzyskanie systemu nawet w przypadku jego skasowania, czy też sformatowania partycji systemowej, bez potrzeby korzystania z napędów zewnętrznych czy też płyt rozruchowych". Z mojego kompa korzysta żona i córka, więc siłą rzeczy musiałem już ratować system i wszystkie dane po skasowaniu paru plików systemowych, przypadkowego formatu i tematów typu "naprawdę nie wiem co się stało, ja tylko włączyłam kompa" :D a przywracanie systemu z USB to już bajki :D
Pozdrawiam i życzę jeszcze jednej osobie szczęścia w losowaniu :p

kris68

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Chciałbym wygrać Keriver 1- Click Restore Pro ponieważ jest bardziej rozwinięta od mojej którą kupiłem
Keriver Image 5.1. Ma dużo więcej możliwości i miłą rzeczą byłoby ja wygrać aby porównać obie i używać lepszej
wersji. Jeżeli chodzi o ten program to nie spotkałem się z równie dobrym który pomaga w utworzeniu obrazu partycji systemowej.
Może akurat mnie dopisze szczęście.Pozdrawiam.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
I want to win Keriver 1 - Click Restore Pro because it is more developed than mine which I bought
Keriver Image 5.1. It has a lot more opportunities and I would be a nice thing to win in order to compare the two and use better
version. As far as this program is not met with an equally good which helps in creating the image the system partition.

Nicolas78

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
12
Miasto
Warszawa
Chciałbym wygrać Keriver 1- Click Restore Pro ponieważ ma dużo więcej możliwości niż inne programy z tej grupy.
Może wreszcie dopisze mi szczęście.

Pozdrawiam.

PS.
Szczęśliwych i Spokojnych Świąt Wielkanocnych 2011 :D

V

vhick

That I like about Keriver 1- Click Restore Pro is like a rollback software or System Protection but based in backup images which is very reliable in case of system failure. You can make a base line snapshot and succeeding snapshot. You can choose to lock the snapshot to prevent deletion. What I really like is you can take snapshot fast and the same time, restore snapshot fast also.

Thanks for the giveaway!

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
Hi Oxygen,
Thanks for the giveaway.

I woudl like to win to be able to use it for backing up live OS and doing a restoration without loosing any data. Please count me in.

Already liked FB page, shared here:

Thanks, Grr

TurboDymoMan

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0

Świetny program do przywracania. Czytałem opinie o nim i opis - wychodzi na to, że program jest świetny. Chcę wziąć udział w konkursie.

Status
Zamknięty.
Do góry