! KONKURS ! ! – Internet Download Manager – ! ! GIVEAWAY !

Status
Zamknięty.

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2611
Miasto
Kraków
IDM_title.gif

:!: :!: Internet Download Manager dwie dożywotnie licencje do wygrania :!: :!:

:!: :!: Internet Download Manager two lifetime licenses to win :!: :!:

Internet Download Manager to bardzo przydatny program, który może przyśpieszyć prędkość pobierania plików. Jak podaje producent aplikacja jest w stanie zwiększyć transfer nawet o 500%. Jak każdy program tego typu daje możliwość przerywania i wznawiania pobierań.Po uruchomieniu program wykrywa typ połączenia z Internetem aby optymalnie dostosować wszystkie ustawienia. Potrafi odzyskiwać utracone pliki, które straciliśmy przez przerwanie transferu czy utratę zasilania. Ciekawą opcją jest możliwość importu adresów URL z wybranego pliku tekstowego, poza tym program posiada wszystkie standardowe opcje dla tego typu aplikacji.Program posiada wsparcie dla wielu przeglądarek: Microsoft Internet Explorer, Netscape, MSN Explorer, AOL, Opera, Mozilla, Mozilla Firefox, Mozilla Firebird, Avant Browser, MyIE2. Umożliwia planowanie kolejkowania pobierania plików. Pobieranie może rozpocząć się według ustalonego harmonogramu.Ponadto aplikacja oferuje funkcję Grabber. Działa ona w następujący sposób: użytkownik podaje adres URL witryny a następnie określa jakiego typu pliki mają być pobieranie. Dodatkowo można ustalić poziom linków. IDM oferuje również możliwość podglądania archiwów rar (z tym, że jedynie w zarejestrowanej wersji).

Program posiada polski interfejs jednak od razu po instalacji nie jest on dostępny. Należy poczekać chwilę aż aplikacja wykryje wersję językową naszego systemu operacyjnego, a w skutek tego pobierze odpowiedni plik językowy.

Producent:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Dwie licencje na Internet Download Manager do wygrania !

Internet Download Manager two license to win !

Zasady

- Proszę napisać komentarz dlaczego chciałbyś wygrać licencję do programu Internet Download Manager

Konkurs zakończy się 19.08.2010

Licencje zostaną rozlosowane za pomocą - Random.org -

Rules

- Please write a comment why would you like to win license for Internet Download Manager

- comments only in Polish or English !

The lucky 2 will be selected randomly by – Random.org – and the licenses forwarded to them by me.

The giveaway ends on 19.08.2010

Przemasinho

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Re: ! KONKURS ! ! – Internet Download Manager – ! ! GIVEAWAY

Używam tego programu od dobrego roku, tylko musze robić migawki systemu co miesiąc żeby móc go dalej testować. Program jest świetny, używając firefoxa można wyciągnąć wszystkie pliki video jak i mp3 ze stron. Głównie do tego mi służy, no i oczywiście domyślnie pobiera wszystkie pliki. Przydatny był również jak miałem konto rapidshare premium. Przydała by się w końcu normalna licencja na ten program.

Dozamet1

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Miasto
Nowa Sól

Trochę się z tego internetu pobiera i takie przyśpieszenie bardzo by się przydało w szczególności przy dużych plikach

AngelusPL

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0

Chciałbym używać tego programu do wspierania ściągania plików z Internetu.

Leszek55

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
272

Smakowity kąsek :) Może dzięki Waszej inicjatywie zapuka do mnie szczęście legalnego usera! Program jest zawodowy ,przyśpiesza ściąganie z sieci poprzez opcję segmentowania ,fajnie integruje się z przeglądarkami,polonizacja...super!

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144

No cóż używam Download Accelerator Plus w wersji free i nie jestem tak do końca zadowolony a tu mamy prawdziwy kombajn i pełną wersję .
Wiele spraw przemawia na korzyść programu Internet Download Manager : duża szybkość pobierania plików , polski język i funkcja Graber a także co istotne integracja z przeglądarką Google Chrome , której ja używam.
Biorę udział w konkursie, bo Internet Download Manager to Super Program !!!
:D

jasiekkidawa

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
DGL :)

Jestem jak najbardziej zainteresowany licką na ten świetny programik... Zdecydowanie chyba najlepszy akcelerator do pobierania plików z neta :)

hema3131

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0

Internet Download Manager to świetny program do pobierania pliku. Jest łatwy w użyciu i bardzo przyśpiesza pobieranie plików z sieci. Odpowiedź na pytanie dlaczego chciałbym wygrać licencję jest prosta:

1. Aby być legalnym
2.Dlatego, że nie mam funduszy aby go kupić samemu
3, Pobieram z sieci duże ilości danych i chcę to robić szybciej
4 Zaoszczędzony czas na pobieraniu danych chciałbym przeznaczyć na inne przyjemności:)

almazaha

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1

Bardzo dobry programik do ściągania plików z netu!!! Piszę się na lickę!

Andy

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
64

Kiedyś testowałem ten program. I zrobił na mnie oszałamiające wrażenie gdy plik, który ściągałem Orbit Downloaderem ściągnąłem 6 razy szybciej! Dlatego chciałbym mieć na ten program licencję tym bardziej, że jak pisze Przemasinho używając Firefoxa można wyciągnąć wszystkie pliki video jak i mp3 ze stron. Orbit co prawda też ma takie funkcje ale jednak mimo wszystko ustępuje IDM.
Dlatego proszę mnie zapisać na konkurs. Bo licencja dożywotnia bardzo by się przydała.
Szkoda tylko, że są dwie licki do wygrania. Następnym razem prosimy o 25 ;)

chandigarhfellow

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0

I would like to have one license of IDM.Currently i am using Free Download Manager which lacks in some manners. IDM can fill the
lacking space and will be a good piece of software.Hope i win. Thanks for the Giveaway

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
44613
Miasto
Gdzieś w Polsce

Witam
Startuję... Program podobno przyśpiesza prędkość pobierania plików i wznawia przerwane pobierania

Pozdrawiam

OnSam

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1

Trudno nie chcieć takiego programu, skoro jest to jeden z najlepszych tego typu programów dostępnych na rynku - proszę o wpisanie mnie na listę zwycięzców ;)

A

Anonymous

Chcę go mieć !
Komentarz niepotrzebny wszyscy którzy tu piszą i biorą udział w konkursie wiedzą co to za soft.
A kto nie wie to i tak nie spożytkuje programu.
Pozdrawiam :dziwak

destry5

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0

Program wart uwagi,kiedyś korzystałem z niego ale to był trial, teraz wersja pełna by sie przydała.

Status
Zamknięty.
Do góry