Zgadza się z tym "chomikowaniem' ale ta promocja w Wirtualnej Polsce podobno jest innaPonury Rumcajs napisał:Ciekawe czy te klucze działają... Kiedyś była promocja ale aktywacja klucza była do któregoś dnia a potem klucz przepadał. Zabezpieczyli się w ten sposób by nie chomikować na potem. Osobiście mam promo na 6 miesięcy KAV 2010 i mi nie trzeba ale dla siostry bym wziął jeden, bo ona nie zna się za bardzo na kompach, nie aktywuje tego Kaspra z Chin i nie wprowadzi niezbędnych do zmiany języka z Chińskiego na Angielski "poprawek" w rejestrze a Kaspra lubi. Wiec jeśli maja Ci się te klucze zmarnować to poprosił bym o jeden.
Pozdrawiam.
Właśnie się wczoraj o tym przekonałem, więc nie warto chomikować ale można licencje łączyćbyku81 napisał:Ja swego czasu nazbierałem kluczy z wp ale pewnego dnia jak chcialem wklepac nowy to okazało sie ze kazdy jeden miał około 10 dni waznosci wychodzi na to ze licza od czasu wyslania na skrzynke
już niestety nie, ale to były kluczyki z tej promocji więc rejestruj się na WP i dostaniesz kluczyk na 90 dnimaries221b napisał:witam jeśli twoja oferta jest aktualna to prosiłabym o jeden![]()
z góry dzięki