JetClean - Darmowy upgrade do PRO Edition Dzisiaj

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
JetClean – to nowy pakiet specjalistycznych narzędzi przeznaczonych do kompleksowej konserwacji i optymalizacji komputerów pracujących pod kontrolą systemów Windows.

W programie JetClean znajdziemy wiele narzędzi dzięki którym przyśpieszymy nasz system, wyczyścimy dysk z niepotrzebnych plików śmieci co pozwoli zaoszczędzić miejsce, zdefragmentujemy rejestr systemu Windows dzięki czemu będzie on działał stabilniej a programy będą uruchamiały się szybciej, przeczyścimy rejestr z błędnych i osieroconych wpisów, usuniemy bądź naprawimy skróty do programów, zoptymalizujemy pamięć RAM, odinstalujemy zbędne programy z systemu, usuniemy zbędne programy które niepotrzebnie uruchamiają się wraz ze startem systemu co przełoży się na szybkość jego uruchamiania, przyśpieszymy połączenie internetowe, usuniemy pliki tymczasowe tworzone przez przeglądarki internetowe oraz inne programy, zadbamy o naszą prywatność i wiele więcej.

Instalator programu to niecałe 3MB, pomimo małego rozmiaru program oferuje ogromne możliwości. JetClean posiada bardzo intuicyjny interfejs w języku polskim, dzięki czemu nawet początkujący użytkownicy bez problemu poradzą sobie z obsługą programu.Dodatkowym atutem programu jest funkcja czyszczenia, optymalizacji i konserwacji za 1 kliknięciem oraz możliwość utworzenia specjalnej przenośnej wersji na nośniku wymiennym.Program jest szybki, skuteczny i co ważne bezpieczny, dodatkowo tworzy kopie zapasowe usuwanych wpisów itp.

Polecam skorzystać z promocji, program jest szybki, lekki i skuteczny.Może stanowić świetną alternatywę dla nieco przereklamowanego TuneUp Utilities czy Advanced System Care.Dodatkowym atutem jest interfejs w języku Polskim.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
Dostał ktoś klucz wo-gule

jawdar

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
22
niestety chyba nie wysyłają kluczy !.Jak ktoś dostał to niech wstawi.

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Może to jakaś podpucha :scratch , skrzynka pusta :(

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
U mnie tak samo pusto chyba że jeszcze przyjdzie na maila .

LGG

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
21
Pusto wszędzie co to będzie - szybciek Mikołaja się doczekam w przyszłym roku niż emaila :gwizdek

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30929
Miasto
Trololololo
Tak tak licencje dostaniecie ale jak polecicie program znajomym, dlatego jest generowany unikalny link bo dzięki niemu producent wie ile ludzików program pobrało i zainstalowało z waszego polecenia.Więc pewnie trzeba polecić 5,10 czy tam więcej osobom aby dostać kluczyk.Tak to działa i wcześniej inni producenci tak robili np:Emsisoft.Teraz tylko pytanie w jaki sposób oni to sprawdzają, jeśli wystarczą inne adresy IP to pół biedy bo przecież można skorzystać wtedy z VPNa i zmieniać adresy, gorzej jeśli sprawdzają po kompie.W mailu powinniście dostać instrukcję co i jak, to taka promocja przez małe p a dla nich WIELKA REKLAMA programu. :francuz

dodam jeszcze że ta "promocja" jest już od bardzo dawna.

wlodeusz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Miasto
Warmia i Mazury
U mnie drgnęło, choć nie tam gdzie powinno i nie tak, jak powinno. Ściągnąłem serial z YT. Wyłączyłem internet. Wpisałem serial i hulał. Choć mówiąc szczerze, po kwadransie zabawy, uruchomiłem Revo. Wróciłem do starego CCleaner. Rozczarował mnie ten Jet, żadnych wodotrysków!...

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
wlodeusz, wodotryski to tylko w TuneUp :dziwak JetClean wygląda na porzucony, bo od 1,5 roku nie jest aktualizowany. Mimo to i tak jest przydatny.

Do góry