Jak sprawdzić czy gra nam zadziała ?

A

Anonymous

Witam pewnie zastanawiałeś się czy jakaś gra nam będzie działać ? Teraz możesz to w prosty sposób sprawdzić online!

Wystarczy wybrać grę a następnie kliknij "Can you run it" po wykonaniu tej czynności powinniśmy się dowiedzieć czy spełniamy minimalne lum proponowane wymagania gry.

Niezbędna jest java !.Bez javy nie zadziała.
Link do strony:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

A

Anonymous

Re: Jak sprawdzić czy gra nam zadział ?

Znam tę stronę i naprawdę jest warta uwagi, jednak czasami (rzadko bo rzadko, ale zawsze) potrafi powiedzieć nieprawdę
PS. Wacław dodaj na końcu literę "a" i nie stawia się spacji przed znakiem interpunkcyjnym (nie piszę tego, aby się Ciebie czepiać, tylko tak... "na przyszłość", mam nadzieję, że nie masz mi tego za złe)

A

Anonymous

Tak ale często wszystko jest dobrze no jeśli nie jesteśmy pewni możemy na necie poszukać wymagani a następnie sprawdzić czy nasz komputer jest odpowiedni pod grę :).

Ola napisał:
Znam tę stronę i naprawdę jest warta uwagi, jednak czasami (rzadko bo rzadko, ale zawsze) potrafi powiedzieć nieprawdę
PS. Wacław dodaj na końcu literę "a" i nie stawia się spacji przed znakiem interpunkcyjnym (nie piszę tego, aby się Ciebie czepiać, tylko tak... "na przyszłość", mam nadzieję, że nie masz mi tego za złe)

Spoko nie mam ci tego za złe mój błąd przepraszam.

Do góry