Geswall PRO vs DefenseWall PF który lepszy ?

busiu123

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Zgadzam sie z pogarszaniem wydajności DWPF. Wersja 3.13 jest mniej odczuwalna od 3.16. Nie wiem dlaczego tak się dzieje a powinno być odwrotnie...

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29981
Miasto
Trololololo
to wina sterownika, mam testowy nowy, jak chcesz to napisz PW i podrzucę.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29981
Miasto
Trololololo
jaki system?

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29981
Miasto
Trololololo
Jak macie jakieś problemy to piszcie do supportu, pomożecie w ten sposób sobie i dla producenta.

polak900

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
kolega likwis się chyba nie wyspał i zapomniał, że ja mam maca z tego powodu też mnie nazwiesz fanboyem nie.

co do DWPF u mnie ten soft działa dobrze.
nie zmienia softów zabezpieczeń jak rękawiczki, poco mam coś zmieniać jak skuteczność jest na wysokim poziomie
DWPF nie znalazł pogromcy, jak forumowicz likwis ma inne zdanie niech poprze go testem lub udowodni swoją rację w inny sposób
co do KIS NIS są niezłe każdy ma wady i zalety , ale nie są warte moich pieniędzy
pozdrowienia dla kolegi

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Jak kłamię, to Ty jako stały user swojego forum wiesz mniej ode mnie , albo udajesz,że nie wiesz :jezyk

W tym teście Twój Dw stoi niżej od Kisa, Cisa i Sanboxie:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Jest to jedyny test piaskownic na przejrzystych zasadach, obszerny i aktualny jaki znalazłem w sieci bo dobrze wiemy,że najczęściej testy dotyczą Av skanu, heurystyki, ochrony proaktywnej lub FW z Hipsem niż testów na tych zasadach więc zapodaję :jezyk

polak900

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
ja się pytam ciebie w takim razie czy doszło do infekcji systemu?
bo ja czytałem ten test i się nie mogę doczytać

poza tym jak były uruchamiane próbki jeżeli w trybie niezaufanym to nie ma bata żeby DW coś przepuścił

A

Anonymous

polak900 napisał:
w zabezpieczeniach jest obecnie tak DWPF i reszta świata
polak900-czytając test z safegroup.pl przejrzyście widać,że jest kilka HIPS-ów o podobnym (wysokim) poziomie skuteczności-więc o jakiej "reszcie świata" piszesz :) ?

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
polak900 napisał:
ja się pytam ciebie w takim razie czy doszło do infekcji systemu?
bo ja czytałem ten test i się nie mogę doczytać

poza tym jak były uruchamiane próbki jeżeli w trybie niezaufanym to nie ma bata żeby DW coś przepuścił

Czy ja gadam,że coś przepuścił?? Napisałem,że gorzej wypadł, a na ocenę końcową parę aspektów się składa, nie wiesz o tym :jezyk W cząstkowym raporcie w jednym z dniu pisze,że przy odpaleniu jednej z próbek DW zaliczył BSOD+ występowanie pozostałości po próbkach ( przykład z dnia 6)

polak900 napisał(a):w zabezpieczeniach jest obecnie tak DWPF i reszta świata

Tak tylko gadają fanatycy, fanboye , sam się wydałeś :jezyk

Nie ma bata, skąd ta bezgraniczna pewność?? Aż tak wierzysz w ten program jak w Boga. Zapewniam Cię gdyby DW był popularny jak Norton, Eset, Bitdefender, Kaspersky itp, bo teraz to niszowy program, na który nie opłaca się pisać wirów , ale gdyby był, co chwila byłby obchodzony . Teraz się ciesz,że ma wysoką skuteczność, ale nie,że jest idealny nie do obejścia tylko hakerzy jeszcze specjalnie się nim nie zainteresowali :jezyk Nie ma programów idealnych.

polak900

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
czy ja napisałem że jest nie do obejścia, nie dorabiaj mi teorii
dwpf nie przepuścił niczego, nie spowodował żadnej poważniejszej infekcji, niestety inne programy zawsze miały coś na sumieniu, dlatego napisałem dwpf i reszta świata
ale co ja ci będę pisał
gdybym bezgranicznie wierzył DWPF to bym nic więcej nie używał
dlatego mam avirę np.
pozdrowienia likwis

Do góry