Franzis COLOR projects premium za darmo

A

Anonymous

Za darmo Franzis COLOR projects premium for Windows i Mac. Rejestracja programu w czasie instalacji.

4Ybsd9M.png

Program COLOR projects premium oferuje unikalne nowe sposoby przekształcania kolorowych fotografii cyfrowych we wspaniałe dzieła sztuki. Aplikacja jest idealnym narzędziem dla obrazów w takich dziedzinach jak:
• Krajobraz
• Przyroda
• Fotografia surrealistyczna
• Portret
• Architektura
• Fotografia artystyczna

Program posiada odpowiednie ustawienie dla każdego tematu, co daje możliwość zmiany kolorów, oświetlenia i luminancji. Program obsługuje wszystkie popularne formaty plików graficznych, w tym zdjęcia w formacie RAW ze wszystkich lustrzanek, kamer i smartfonów.

Główne funkcje programu:
- program oferuje wszystkie narzędzia profesjonalnego fotografa, za pomocą których każdy entuzjasta fotografii
stworzy swoje mistrzowskie obrazy,
- 33 gotowych presetów do takich tematów jak portret, krajobraz, architektura, surrealizm i efekty artystyczne,
- 61 filtrów ekspertów pochodzących z fotografii profesjonalnej: noising, ostrzenie, gamma, optymalizacja cienia i jasności, poprawa kontrastu, wzmacnianie kolorów, odszumianie, wyostrzenie obrazu, dostosowanie odcieni kolorów, luminancja i inne,
- 37 emulacji filmowych dla praktycznie każdego zabytkowego materiału filmowego z Agfa, Fuji i Kodak,
- nadanie zdjęciom nowego klimatu w stylu Polaroid, vintage lun Instagram,
- selektywne zastosowanie wszystkich filtrów do precyzyjnego wyboru obszarów, które chcemy podświetlić,
- zintegrowany konwerter RAW,
- filtr importu i eksportu - tworzenie własnych filtrów i dzielenie się nimi z innymi,
- obsługa języka angielskiego, niemieckiego i francuskiego.

Źródło: franzis.de
Link do instalki - Windows:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Link do instalki - Mac:

prawiedziadek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
28
Program ściągnąłem, klucze i kody dostałem. Program się zainstalował. Jest tylko jeden problem: fotki mogę otwierać i obrabiać tylko poprzez przeciągnięcie ich na ikonę skrótu. Nie da się ich otworzyć z poziomu okna programu. :( Też tak macie ? (system w 8.1, procesor i5-3470 @3,2 GHz). Jest to trochę upierdliwe. Chyba,że coś źle robię.

sonia

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
44
Windows 7 64 bit, fotki mogę pobierać nawet z dysku zewnętrznego.
Wieczorem zainstaluję na win 8,1 i sprawdzę.

Zainstalowałam na Windows 8,1 64 bit, program pobiera zdjęcia, również z dysku zewnętrznego.

prawiedziadek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
28
No to nie wiem co się u mnie dzieje. Przeinstalowałem program i dalej tak samo. Nie pobiera żadnych plików, a właściwie próbuje je pobierać i zawsze zatrzymuje się na 66% z komunikatem: Napotkano jakiś błąd i nie można załadować obrazu. Dzieje się tak bez względu na rozszerzenie (.jpg, TIFF, RAW itd.). Poprzez przeciągnięcie pliku na ikonę skrótu nie ma takich "oporów" i wszystko działa prawidłowo. Pzdr.

ArekS

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
prawiedziadek:
Wygląda mi na to, jakby program był u Ciebie uruchamiany z jakimiś ograniczonymi uprawnieniami. Być może pakiet ochronny, którego używasz, traktuje go jako niepewny i obcina mu część uprawnień.
Na Twoim miejscu sprawdziłbym ustawienia pakietu zabezpieczającego.
Można by też zbadać, co będzie, jeśli zastosuje się opcję: "Uruchom jako administrator", zamiast zwykłego uruchomienia.

prawiedziadek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
28
No, niestety nic nie pomaga. Będę musiał z tym żyć. :dziwak

Zresztą zainstalowałem przed chwilą program do HDR tejże firmy i ten nie chce otwierać plików w żaden sposób. Pzdr.

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
46275
Miasto
Gdzieś w Polsce
Franzis COLOR Projects Premium v1 na SOS

Pobierz

Rejestracja w trakcie instalacji jak przy innych programach tego producenta.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Franzis COLOR Projects Premium v1 dla Mac

Pobierz

Rejestracja w trakcie instalacji jak przy innych programach tego producenta.

Do góry