Firedrop - 100 GB w chmurze za darmo

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29952
Miasto
Trololololo
Czy wiadomo na ile te 100Gb?
Pewnie na zawsze tyle że:
1.w wersji free masz miesięczny limit transferu nie wiem ile ale skoro w najtańszej płatnej jest 1TB to w darmówce będzie pewnie z kilkadziesiąt GB.
2.w wersji free masz limit transferu.
3.w wersji free wolniej wrzuca do chmury niż w płatnej.
4.w wersji free możesz wrzucać mniejsze pliki, w najtańszej płatnej max plik to 8GB.
Jak ktoś szuka chmury do -od czasu do czasu coś wrzucę- to chmura :ok

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Ponury Rumcajs

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
81
Miasto
Rzacholecki Las :D
Pewnie na zawsze tyle że:
1.w wersji free masz miesięczny limit transferu nie wiem ile ale skoro w najtańszej płatnej jest 1TB to w darmówce będzie pewnie z kilkadziesiąt GB.
2.w wersji free masz limit transferu.
3.w wersji free wolniej wrzuca do chmury niż w płatnej.
4.w wersji free możesz wrzucać mniejsze pliki, w najtańszej płatnej max plik to 8GB.
Jak ktoś szuka chmury do -od czasu do czasu coś wrzucę- to chmura :ok

Na zawsze
Na jedno żądanie możesz wysłać maksymalnie 50 plików.
4 GB Indywidualny rozmiar pliku.

memnon, OXYGEN THIEF, Mirko - dzięki za wszelkie informacje :dziękuęWygląda na to, że to fajna chmurka jest do korzystania raz na jakiś czas (czyli akurat do moich potrzeb :) ). Skorzystałem i wszystko fajnie działa :kwiczy

Przy okazji chciałem ostrzec wszystkich przed chmurą:

Piszą, że dają za free 5TB i tak jest.
Jednak gdy wgrasz około 800 Gb bez powiadomienia usuwają Twoje pliki, które najwięcej ważą zostawiając około 20Gb danych w chmurze. Masz więc chmurę 5TB, której nigdy nie zapełnisz, bo w trosce o Twoje miejsce sami Ci usuną :wariat To prawie jak chmura z nieskończoną ilością miejsca :szydera
Plików nikomu nie udostępniałem, trzymałem je tylko i wyłącznie na własny użytek, tak więc usunięcie za łamanie praw autorskich nie wchodzi tu w grę. Pliki za to dość dużo ważyły i zapewne to było powodem. Nie otrzymałem żadnej informacji dlaczego się tak zachowali.
Uważajcie na nich.

Do góry