Conti mogę udostępnić ci kluczyk do Farstone RestoreIT, swego czasu był na GOTD klucz dla wszystkich taki sam i działa z instalatorem ze strony producenta.
Dzięki, ja używam kerivera a "znajome kompy" już w większości zaopatrzyłem.
To tak na wszelki wypadek, jakby okazało się, że o jakimś zapomniałem ..... ale jesli wspólny klucz na wiele kompów to mieć nie zaszkodzi.
Wracając do tego promo -> co innego piszą na stronie "podaj dane" a co innego przychodzi w mailu ala .
Farstone RestoreIT dla PC Format
Zapisz się na listę i odbierz kod rejestracyjny
Może trzeba spytać na forum PC Formatu co oni na to?
Ale widzę że jest jakiś temat z problemami z RestoreIT 7 więc pomyłka jest raczej w mailu od farstone
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.