Emsisoft Online Armor za darmo

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
443

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
MegaLab.it, we współpracy z Emsisoft daje wszystkich nowych członków ważną licencję na 6 miesięcy pakietu Emsisoft Online Armor, skuteczna ochrona komputera.
Promo może być aktywowany tylko przez nowych użytkowników, którzy zarejestrowali się klikając tutaj od 15:00 do 16:00 w dniu 15 stycznia 2013 roku. Nie przegap tego ekskluzywny!
Strona w języku włoskim, użyj tłumacza.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30003
Miasto
Trololololo
odpowiedź masz w google, wklej część a zobaczysz

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30003
Miasto
Trololololo
Zapewne aby odpowiedzieć na to pytanie wypadało by użyć translatora

merkaba

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
17
umnie jest tylko wybór 30 dniowi i płatny
ale nie mam klucza

Ponury Rumcajs

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
81
Miasto
Rzacholecki Las :D
Mi nawet nie przysłali e-maila aktywacyjnego... :lanie ...nawet nie mogę się zalogować. Napisałem do admina ale czy coś z tego będzie to nie wiem.

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
Nie martw sie Rumcajsie...ja mam tak samo...z 3 adresów próbowałem i dooppa:(

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
O 15.55 przypomniałem sobie o tej rejestracji. Przysłali zaraz link aktywujący, ale czy coś dadzą ??
spaghetti.jpg

Ponury Rumcajs

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
81
Miasto
Ja też rejestrowałem się o prawie na styk, formularz poprawnie zaakceptowało mi o 15:55, bo też w ostatniej chwili sobie przypomniałem. Nie przysyłali mi jednak linka aktywacyjnego, nie mogłem się zalogować więc tu
[copyblock]

[/copyblock]
użyłem funkcji
Rispedisci l’e-mail di attivazione
aby jeszcze raz wysłało aktywacyjny link ale nic w sumie nie doszło... W końcu napisałem do admina korzystając z formularza:
[copyblock]

[/copyblock]
Napisałem co jest grane, podałem login, e-maill i godzinę rejestracji. Linka aktywacyjnego w dalszym ciągu nie dostałem ale na koszmail.pl doszła wiadomość z kluczem ...który nie działa :szydera

iBoELZ

...no i wtedy nagle zgasiło moją wielką euforyczną radość :wariat

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Klucz nieważny również u mnie
11299.gif
No i to by było na tyle.

Ponury Rumcajs

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
81
Miasto
Klucz jest ważny ale tylko w połowie :dziwak (pierwszy raz się z czymś takim spotykam :yhy )
Nie da się z niego korzystać ale za to wczoraj udało mi się go zarejestrować na moim koncie Emsisoft. Jest tam poprawnie wyświetlany czas trwania tej licencji, jedyne co mnie zaniepokoiło to fakt, że nie pisze obok niej "Online Armor" tylko "Anti-Malware". Z tego taki wniosek, że może się po prostu machnęli i dali półroczne licki na antyvirusa.
Napisałem do Emsisoft i zobaczymy co odpiszą.

Edit:

Odpisali:
Hello and thank you for contacting our support.

Our license keys are just valid for one of these programs: Emsisoft Anti-Malware, Online Armor Premium or Mamutu Behavior Blocker

The license key XXX-XXX-XXX-XXX is for Emsisoft Anti-Malware and as you mentioned it is valid thru 15th July 2013. Please could you tell me why you think this license key should be valid for Online Armor Premium?

If you want me to, I can clear this key from our system and create you a license key for Online Armor Premium Firewall in exchange. In the meantime, should you have any further questions, please do not hesitate to contact me again.

Best regards,

Thomas Ott
Customer Support

Czyli jednak miałem rację, walnęli się i poszły nie te klucze co trzeba :) Kto chce lickę Online Armor musi zarejestrować na swoim koncie Emsisoft otrzymany klucz a następnie do nich napisać:

[copyblock]

[/copyblock]

...i będą konwertować licki :wariat

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Napisałem do nich i przysłali prawidłowy kluczyk do OA, czyli :suuper

Do góry