Emsisoft Mamutu za darmo!

sebt

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Emsisoft Mamutu to bardzo udany autorski skaner behawioralny który stale monitoruje wszystko co dzieje się w naszym komputerze. Jeśli jakakolwiek aplikacja wykona groźną operacje Mamutu od razu nas o tym powiadomi oraz pozwoli wybrać jak zareagować w tym momencie.

Program monitoruje w czasie rzeczywistym wszystkie aktywne programy pod kątem niebezpiecznych zachowań i blokuje ich destrukcyjne działania. Wykrywa nowe i nieznane trojany, backdoory, keyloggery, robaki, wirusy, spyware, adware i rootkity (ataki zero-day), bez potrzeby codziennej aktualizacje sygnatur. Emsisoft Mamutu daje ci pełną kontrolę nad tym co dzieje z systemem .Program nie spowalnia komputera.
Pełna wersja Emsisoft Mamutu 3.0 na rok / Full version of Emsisoft Mamutu 3.0 for one year

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Wpisujemy kolejno:
*imię i nazwisko
*adres e-mail
*nasze wymyślone hasło użytkownika

Rejestracja pełnej wersji na rok:

/edit
For people from another country: use polish proxy, for example:

luger

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
32
Miasto
Poznań
Program z PC Format 11/2012 i jest w nim napisane, że " Zarejestrować program można wyłącznie z komputera, którego IP pochodzi z terytorium Polski"

A

Anonymous

Emsisoft Mamutu 3.0 za darmo

Mamutu to zawarty w Emsisoft Anti-Malware zaawansowany bloker behawioralny, stale monitorujący działające programy pod kątem złośliwego zachowania (blokowanie behawioralne). Mamutu rozpoznaje nowe i nieznane wirusy bez potrzeby codziennego aktualizowania sygnatur i wzorów wykryć.
Dodatkowa ochrona komputera przez caіy rok.
Adres strony rejestracyjnej:

Pobierz

:francuz

plejmix

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
22
Koledzy mam AVG Internet Security czy ten program dziala samodzielnie czy moge go zainstalowac przy AVG

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30872
Miasto
Trololololo
Możesz sobie zainstalować, choć pewnie nie obejdzie się bez dodania wykluczeń ale mogę się mylić.Potestować zawsze warto.

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Witam na forum po rejestracji :francuz Teraz do rzeczy,czyli do Mamutu. Załadowałem ten program z PCFormatu i po tygodniu taka refleksja,że dość często wywala mi alarmy (może trzeba zmienić konfigurację,bo jest ustawiony na domyślnych?). Już sobie wyobrażam co się dzieje jak ustawi się go na Tryb paranoiczny. Nie trzymam go cały czas włączonego-tylko jak mi jest do czegoś tam potrzebny. Program nie jest obciążający dla pamięci,chociaż po starcie kompa-gdy zerknę do menadżera zadań-jest ok.10-20-krotnie wyższe jak po pewnym czasie. Żaden inny proces nie zachowuje się u mnie w takiej skali.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30872
Miasto
Trololololo
:francuz wywala alarmy bo taka jest jego zasada działania, to bloker który ma informować o potencjalnie niebezpiecznych działaniach a użytkownik zwany dalej użytnikiem :wariat ma podejmować diecezję :wariat :dziwak czyli w skrócie to program dla tych co czytają przed kliknięciem i coś niecoś kumają.Jak ktoś ma Emsisoft Anti-Malware pełną wersję to nie instalować bo Mamutu jest już w EMSI AM.

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
OXYGEN THIEF napisał:
:to bloker któy ma informować a użytkownik zwany dalej użytnikiem ma podejmować diecezję czyli w skrócie to program dla tych co czytają przed kliknięciem i coś niecoś kumają.
Ja to wiem, ale on mi wywala te alarmy na co trzeciej aplikacji jaką mam na kompie (sprawdzone i pewne).
Może faktycznie trzeba się do tej jego nadwrażliwości przyzwyczaić.

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Tak,po każdym alarmie zaznaczam dopuszczenie. Może źle to określiłem,że bez przerwy są te alarmy na tych samych programach. :zawsty

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30872
Miasto
Trololololo
Ok, ale czy zaznaczyłeś aby utworzył regułę (tak jak na foto czyli "Utwórz regułę dla tej decyzji"), alarmy są w tych samych programach bo wykonują różne działania i mamutu informuje ciebie o tym.

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Na początku te procesy były monitorowane,ale po godzinie w dziale Strażnik odhaczyłem je, tzn. brak ochrony. Antywirusa mi np.Mamutu (na 45%) oprotestował :scratch parę gier zablokował, ale już jest lepiej :ok

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30872
Miasto
Trololololo
Manila, trochę nie zrozumiem, instalujesz mamuta i go wyłączasz :wariat :dziwak :scratch.Musisz utworzyć regułki i więcej nie będzie pytał.

Do góry