Emsisoft Anti-Malware 10 licencji

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
445

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Emsisoft Anti-Malware monitoruje wszystkie aktywne programy w czasie rzeczywistym do niebezpiecznych zachowań (Behavior Blocking) i może wykrywać nieznane trojany, robaki, wirusy i inne szkodliwe programy (Zero-Day zagrożenia) bez codzienne aktualizacje.Zabezpieczenia oparte na sygnaturach (Emsisoft i Ikarus double engine) zapewnia bardzo wysoką szybkość rozpoznawania znanego złośliwego oprogramowania, takie jak trojany, robaki i wirusy.
... 10 licencje Emsisoft Anti-Malware (1-PC 1-rok) do tego gratisów.
Jeśli chcesz znaleźć się w tym gratisów następnie odpowiedz poniżej. Będę losowo i odebrać 10 zwycięzców raz giveaway się zakończył.

Zasady:
1. Prosimy upewnić się, że komunikator jest włączony i poprosić nas przez PW (prywatna wiadomość) w ciągu 5 dni od ogłoszenia zwycięzców, albo nie otrzyma licencji.
2. No double post i jeśli nie potrzebujesz to proszę unikać odpowiedzi, ponieważ stwarza problemy podczas randomizacji.
3. Wybór zwycięzcy będzie zupełnie przypadkowa i bezstronny.
4. Rozpiętość prezentów: 5 dni.

thorsten

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Jaki sens naganiania na TipRadar.?! :ireful :ireful :ireful Rejestracja,całe mnóstwo e-mail'i oraz ....ble ble .Emsi swego czasu był przykry w obsłudze.Póżniej nieco poprawił się.I od pewnego czasu ( nie długiego) widzę,że znowu schodzi na pieski.Blokuje mnóstwo prawidłowych stron,a które to należy dodawać ręcznie.Niby wysyła automatycznie coś tam ale...No właśnie ,...ale.Żałuje ,że wykupiłem lickę na roczek , bo bardzo często muszę go wyłączać przy otwieraniu stron ( na dodawanie wyjątków nie mam już cierpliwości).Czyżby spoczęli na laurach ?! No...Ale jesli ktoś chce "winować". :chory

DziadDalf

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
2970
Możesz wyłączyć tylko "Bezpieczne surfowanie" całkowicie i nie będzie ci nic blokował.
Sam tak używam ustawionego Emsisofta zawsze. I nic mi nie blokuje i po problemie.

Do góry