Emisoft Anti-Malware do wygrania

lukasamd

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Do wygrania 24 roczne licencje na Emsisoft Anti-Malware:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Jako że sam jestem również organizatorem przestrzegam przed używaniem fikcyjnych kont - obecnie szanse na wygranie są ogromne, wystarczy być uczciwym :)

A

Anonymous

lukasamd napisał:
Jako że sam jestem również organizatorem przestrzegam przed używaniem fikcyjnych kont - obecnie szanse na wygranie są ogromne, wystarczy być uczciwym
Miły z Ciebie Chłopiec Lukasie,że on nas pamiętałeś :) Tylko za bardzo nie rozumiem Twojego przekazu :scratch Jaki związek przyczynowo skutkowy ma : fikcja z uczciwością ? No chyba,że studiujesz : Etykę i są jakieś nowe wzorce w tej dziedzinie z którymi nie jestem na bieżąco :dziwak

lukasamd

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
@Meir aka Hornet aka wiele_innych_nicków:
Mój przekaz jest bardzo prosty w odbiorze i zrozumieniu.
Jeżeli mimo to nie jesteś w stanie go pojąć... no cóż, to nie jest już mój problem.

Pozdrawiam z Polski.

A

Anonymous

Lukasie-twój przekaz jest "bardzo prosty w odbiorze i zrozumieniu" ale chyba tylko dla Ciebie...dlatego grzecznie poprosiłem o konkretyzację :zawsty
BTW.Widzę,że lata lecą a Ty dalej nie potrafisz uwolnić się od "Syndromu Meir-a" :eek:

Również pozdrawiam :) !

vonz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
8
Takie zaproszenie jest swoistym kuriozum.
W wolnym tłumaczeniu :-Co do waszej /PZD/uczciwości to isnieje wielki znak zapytania .
Stąd ta uwaga.

Osobiście dziękuję za coś takigo.Jescze nie spotkałem się na żadnym forum z takim brakiem podstawowej
kindersztuby.
:pala

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Lukas,

Nie mierz wszystkich swoją miarą :klawik. To ,że na Twoim forum mogą kantować nie oznacza,że naszych masz traktować jak bandy oszustów :co jest?

lukasamd

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Ale o czym wy w ogóle mówicie?
Zasady konkursu zostały ustalone wcześniej, sam konkurs wystartował tydzień temu. Dając tu informację wspomniałem o oszustwach, bo już takie były.

Kto grał fair otrzymał licencję, aby to zrobić wystarczyło jedynie działać w zgodzie z zasadami konkursu, nie było żadnych wymogów typu ilość postów / czas od rejestracji na forum itd.

Tak więc, zupełnie nie rozumiem "zarzutów" jakie tu idą (w cudzysłowie, bo nie wiem o co chodzi).
Jeżeli chodzi o horneta / meira / itd. to jest inna sprawa, kto wie wie o co chodzi to może zachodzić w głowę po co w ogóle on pisał nie na temat w tym temacie, a kto nie wie może się dowiedzieć (acz nie polecam).

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30971
Miasto
Trololololo
@Likwis ale wyładniałeś/aś
Z2Ad6.jpg
:yhy :yhy :yes master :wariat :gwizdek

A

Anonymous

lukasamd napisał:
Tak więc, zupełnie nie rozumiem "zarzutów" jakie tu idą (w cudzysłowie, bo nie wiem o co chodzi).
Jeżeli chodzi o horneta / meira / itd. to jest inna sprawa, kto wie wie o co chodzi to może zachodzić w głowę po co w ogóle on pisał nie na temat w tym temacie, a kto nie wie może się dowiedzieć (acz nie polecam).
I co Chłopczyku ?? Widzę,że więcej ludzi nie rozumie Twoich dziecięcych fantasmagorii :lanie
Nie jesteś w stanie go pojąć... no cóż, to nie jest już nasz problem. :szydera
Do twojej wiadomości...Meir/Hornet/itd.-nie jest gayem...a Twoja ciągła mantra na jego temat wygląda jak : próba wyznania miłości :zawsty

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
@lukasamd prowadzisz forum zajmujące się bezpieczeństwem, robisz konkurs który w jawny sposób narusza sferę bezpieczeństwa przez publiczne ujawnienie personaliów osób które podobno też się tym zagadnieniem interesują. Wiem, wiem, nikt nie ma przymusu brania udziału, ale kolejnym razem kilka razy przemyśl reguły i dodaj np. opcję wysyłania wrażliwych danych inną drogą jak ta publiczna, np. poprzez e-mail PW itp. Bo tym razem z tematu bezpieczeństwa zrobiłeś coś podobnego do urzędu bezpieczeństwa, narażając osoby biorące udział na ataki socjotechniczne i inne niebezpieczne praktyki ze strony osób trzecich.

lukasamd

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Czy użytkownicy nie mogli podawać linków w formie ukrytej? Mogli, robili to zresztą sami. Druga rzecz, że wpis miał być publiczny, co nie oznacza, że trzeba mieć wszystko u siebie publiczne, przecież to jak jesteśmy widoczni na fb od zewnątrz zależy tylko i wyłącznie od nas samych. Same konta są dostępne z takich linków niezależnie od naszych ustawień.

Porównania do UB nie komentuję, ktoś tu chyba pisze pod wpływem sporych emocji.

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
Do przeprowadzeniu ataku wystarczy zwykła znajomość lokalizacji konta, niby w jaki sposób te linki były ukryte (widoczne np. tylko dla administracji/organizatora)? Emocje to ja staram się trzymać na wodzy, szczególnie w tak mało znaczącej dla mnie sytuacji :hippie
PS: określenie UB użyłem w znaczeniu inwigilacji.

Do góry