Witam,A może być że chwilowa przerwa u nich obciążenie duże,a swoją drogą to klucz z rejestru mozna wyciągnąć łatwo, znajduję się on w tych lokalizacjach [HKEY_CURRENT_USER\Software\A-PDF\PDFEditor\Register]
"RegisterCode"="GR5PY-XXXXX-XXXXX-XXXXX
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\A-PDF\PDFEditor\Register]
"RegisterCode"="GR5PY-XXXXX-XXXXX-XXXXX dalszej części klucza nie podam publicznie. podaję to tylko dla lepszej wizualizacji i żeby niektórzy wiedzieli o co mi chodzi.
jak chcesz to na priv mogę podesłać ci klucz, włączyłem śledzenie przy aktywacji programu i mi ładnie wszystko odpowiedni program zapisał w pliku dane rejestracyjne i pare innych informacji o działaniu pliku "Activate.exe"
pozdrawiam.
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.