Eassos PartitionGuru Pro za darmo

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7421
Eassos PartitionGuru Pro 4.7.1

f2aa39596a05938d7ac200a78417ff70pgp2.png.th.jpg

PartitionGuru Professional to rozbudowana wersja narzędzia przeznaczonego do zarządzania partycjami naszego dysku. Aplikacja została wyposażona w szereg funkcji umożliwiających między innymi: tworzenie, usuwanie, ukrywanie, formatowanie partycji. Program wspiera dyski na złączach IDE, SCSI, SATA, oraz dyski USB, działające w systemach plików FAT12, FAT16, FAT32, NTFS, EXT3.
Ponadto PartitionGuru Professional pozwala na odzyskiwanie utraconych/usuniętych partycji, czy też daje możliwość na tworzenie kopii zapasowych partycji, klonowanie partycji, a nawet klonowanie całego dysku twardego.
Info instalki.pl

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Pobieramy:

Andy

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
64
Używał ktoś tego programu? Jak się ma on do produktu EaseUS PM? i Aomei PM?

fresta

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
556
Witam. Jak zarejestrować ten program. Otrzymanym kluczem nie mogę zarejestrować. Wyświetla się Komunikat "Ten kod licencji wygasł"

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7421
fresta napisał:
Witam. Jak zarejestrować ten program. Otrzymanym kluczem nie mogę zarejestrować. Wyświetla się Komunikat "Ten kod licencji wygasł"
Tak to nieraz jest, wczoraj promocja miała trwać 3 dni a tu już po promocji.

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
46239
Miasto
Gdzieś w Polsce
fresta napisał:

Może ktoś zapoda wpis z rejestru.

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4547
Miasto
Gdynia Orłowo
Kamelka napisał:
fresta napisał:

Może ktoś zapoda wpis z rejestru.
Wg mojej najlepszej wiedzy, za licencję odpowiada plik Options.ini z folderu głównego. A w nim, niestety, są dane osobiste.
Nie wiem, nie próbowałem zarejestrować programu z cofniętą datą. Warto spróbować, choć wątpię w pozytywny efekt.

ArekS

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
fresta napisał:
Otrzymanym kluczem nie mogę zarejestrować. Wyświetla się Komunikat "Ten kod licencji wygasł"
Nic dziwnego, skoro WindowsDeal zwyczajnie ukradł tę promocję od MostiWant (zresztą tak samo wcześniej zrobiono na SharewareOnSale oraz TopSoftBargains). :facepalm
Klucz, jaki oni wszyscy podają, jest tym samym kluczem, który pojawił się w promocji Eassos z 7 lipca - wyłącznie dla MostiWant:
But in cooperation with Eassos Ltd, we can offer Eassos PartitionGuru Pro v4.7 completely FREE to our visitors till July 15, 2015. Don’t miss it!

Interested users just need to visit this link to download the giveaway package. Unzip the package you’ve downloaded, you can find the giveaway installer, and your free license code in the Readme.txt file. This is a lifetime license without free tech support and free updates, for home use. You must download, install, and register the software before this offer has ended — you cannot register later.

This giveaway is exclusively for MostiWant readers. If you are posting it on other blog, forum or website, please do not forget to linkback to this original post.
Bezczelnie zignorowali termin, przez jaki klucz miał umożliwiać rejestrację, jak również prośbę MostiWant o podanie linku do oryginalnego postu ogłaszającego giveaway (to ostatnie zrobiła cała wymieniona trójka). :nie wolno

Link do oryginalnej promocji:

Jeszcze jeden cytat z MostiWant - może warto spróbować wersję Free?
Those who will be missing this giveaway, can Download PartitionGuru Free (enough for general use).
Jej ograniczenia dla większości użytkowników i tak będą bez znaczenia - patrząc na to, co tu podano:

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4547
Miasto
Gdynia Orłowo
fresta napisał:
Pojawiło się pewne światełko w tunelu.
Jeśli więc jesteś nadal zainteresowany posiadaniem wersji Pro i zarejestrowaniem programu, odezwij się na PW.

Do góry