EaseUS Todo Backup Home za darmo !

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30897
Miasto
Trololololo
EaseUS Todo Backup Home to komercyjna odmiana popularnego programu do wykonywania kopii zapasowych jakim jest EaseUS Todo Backup. Jak ważny jest backup wszyscy wiemy, dlatego warto poszukać aplikacji która tą czynność dla nas wykona. EaseUS Todo Backup to kompleksowe rozwiązanie jeśli chodzi o kopię danych i odzyskiwanie systemu po awarii.Program daje nam możliwość wykonywania kopii przyrostowej i różnicowej i ustawienia harmonogramu według którego będzie wykonywany backup.

Program po za tworzeniem kopii zapasowych systemu, partycji i dysków oferuje również możliwość tworzenia tzw. migawek za pomocą których szybko i łatwo przywrócimy system, dzielenie kopii na części, wysyłanie na FTP, Google Drive, SkyDrive, Dropbox, tworzenie kopii Outlooka, nagrywanie na CD/DVD i inne nośniki wymienne, przywracanie wybranych plików z kopii i wiele więcej.
http://programyzadarmo.net.pl/goto/174655

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30897
Miasto
Trololololo
a skąd wiesz że takowe w ogóle istnieje ??

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
64
Miasto
Trójkąt Bermudzki
Co sądzicie o tym programie? Jest obecnie dużo tego typu softu. Ja używam Paragon Backup Express 9 free i nie mam porównania z innymi programami. Jeśli ktoś posiada jakieś doświadczenia w tym temacie to proszę napisać. Być może przesiądę się na inny Soft tego typu.

ONR

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Osobiście korzystam i polecam Acronis True Image Home . Prosty i szybki program.

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
PiotrN72 napisał:
Co sądzicie o tym programie? Jest obecnie dużo tego typu softu. Ja używam Paragon Backup Express 9 free i nie mam porównania z innymi programami. Jeśli ktoś posiada jakieś doświadczenia w tym temacie to proszę napisać. Być może przesiądę się na inny Soft tego typu.

Piotrze,

swego czasu próbowałem używać wersji TB Professional z 4.05.2011 i nawet całkiem sobie chwaliłem. Obrazy robi dłużej o 1/3 niż ATIH2012, za to robił mniejsze, przy maksymalnej kompresji. Błędów w obrazach nie stwierdzałem. Korzystałem też ETBHome2, również promocji GAOTD Jednak dwa motywy spowodowały, że zrezygnowałem z tego softu - przy przywracaniu obrazu raz miałem poważny kłopot, nie był w stanie przywrócić partycji systemowej, choć próbowałem różnych opcji. Raz się zdarzyło, ale dla mnie to o jeden raz za wiele :D. Drugi powód - żadna z dostępnych mi wersji nie obsługiwała win 8, a ponieważ korzystam z 7 i 8 zamiennie chcę mieć opcję przywracania systemu w tle podczas pracy normalnej - dlatego postanowiłem poszukać czegoś innego. Dobry byłby niezawodny Acronis TIH 2013, działający pod win 8. Ale... nie zamierzam Łobuzom z Acronisa płacić kolejnych stu kilkudziesięciu złotych za nowszą wersję, zatem poczekam, aż się szczęście do mnie uśmiechnie. I wygram lickę.

Zanim się (nie) doczekam tego szczęścia, to pod win7 archiwizuję ATIH2k12, natomiast ostatnio AIOMEI wypuścił darmową wersję 1.1 programu do kopii zapasowych, interfejs elementarny, ale po co lepszy, skoro wsio działa, pliki obrazów mniejsze niż w Acronisie - musi sam pomijać pagefile.sys i hiberfil.sys i działa pod win 8. Testowałem, nie ma problemów z przywracaniem obrazów. Polecam do sprawdzenia.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Widzę, na stronie todo backup, że wersja home obsługuje obie wersje 8 więc może ten program teraz daje sobie radę z tym systemem. Można spróbować. Zaraz sprawdzę, czy trial ze strony producenta łyknie klucz i czy ma w ogóle takową opcję.

Pozdrawiam,

Areopagita

FrantiQ

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
239
PiotrN72 napisał:

Dla Piotra i dla tych co o tym nie wiedzą.
Jest taki człowiek Ashraf, który chwali się tym, że ma najlepszą żonę na świecie :) i przy okazji prowadzi stronkę dottech.org i tam na blogu codziennie opisuje i testuje programy z giveawayoftheday.com.
Tutaj jest recenzja EaseUS Todo Backup Home:

Tutaj porównanie darmowych programów AOMEI Data Backuper vs EaseUS Todo Backup vs Macrium Reflect vs Paragon Backup & Recovery vs DriveImage XML i kilku innych:

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
FrantiQ napisał:
Dla Piotra i dla tych co o tym nie wiedzą.
Jest taki człowiek Ashraf, który chwali się tym, że ma najlepszą żonę na świecie

FrantiQ,

Niektórzy wiedzą, że Ashraf ma najlepszą żonę na świecie oraz niektórzy wiedzą, że Ashraf się tym chwali. Lecz w jakiej relacji pozostają te dwa zbiory niektórych do siebie? :D

pozdrawiam,

A.

saper1972

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1
Wyciągnął ktoś serial z tej instalki ?

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
Prezentów Zakres czasowy: kwietnia 10,2013 do kwietnia 13,2013 prezentów tymczasowo zawieszone (niezgodność wersji), czekają na EASEUS odpowiedzieć.

AshampooS_npqxxqa.png

A

Anonymous

Promocja ruszyła. Nowy link do instalki promocyjnej, która została odchudzona z 232 MB do 108 MB.

Do góry