Dziwna sprawa z DP

A

Anonymous

W sumie pisze to tylko i wyłącznie dla informacji jak to upada jeden z najpopularniejszych portali z darmowym oprogramowaniem
jakiś czas temu pojawiła się na tym portalu osoba, która za cel obrała sobie obniżanie punktacji programom , jak i ubliżanie innym userom(ostatnio rzadziej, ale jednak się zdarza), którzy maja inne zdanie , aby było ciekawiej ma tam od groma kont myślę ze grubo ponad 100 (nie żartuje)
aby było ciekawiej z uporem osoby chorej psychicznie zgłasza no usuniecie wszystkie komentarze, które nie są zgodne z osoby tej zdaniem a admini DP.... dzielnie je kasują
i w żaden .... kompletnie żaden sposób nie da się tej sytuacji zmienić...do tego wszystkiego osobnik ten potrafi skopiować login użytkownika, którego obrał sobie za cel , jak i również jego avatar i zmieniając jedna literkę zakłada konto i wypisuje z takiego konta komentarze, które są odwrotnością komentarzy wybranej "ofiary"
a reakcji ze strony adminów DP próżno szukać :dziwak
osobnik ten korzysta z 7-demki 64 bit
trochę szkoda ze na tak opiniotwórczym portalu są dopuszczane tego typu zachowania

przykład jego radosnej twórczości

8695308ScreenShot001.jpg

a dla chcących poczytać
więcej zapraszam tu

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

a tu troche w mniejszym stopniu

vonz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Fubdusz Zdrowia czyści psychiatryki ,bo nie ma kasy
i w odprawie daje dostęp do intrenetu
Ot i skutek
:hippie

A

Anonymous

ale jaja :) redakcja pokasowala jego wypociny na is360 hahaha ...nic, wieczorem pojawia się ponownie
polecam lekturę bo to naprawdę ciekawy przypadek :hippie

A

Anonymous

DP opiniotwórcze, dobre :dziwak
Ta strona to zawsze było siedlsko niedowartościowanych gówniarzy i innych trudnych przypadków. No może z małymi wyjątkami :szydera
A co jakiś czas zawsze trafiał się tam przypadek który nadaje się do hospitalizacji, więc to nic nowego.
Redakcji za to bardzo się takie akcje podobają, bo wiadomo jest ruch jest...
W sumie to mam pewne przypuszczenia kto to jest, ale z drugiej strony gdyby to był ten o kim myślę i wróciłby do życia to odezwałby się tutaj :yhy

mayszka1

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Radlin
W sumie to tylko współczuć takiej osobie można.
Nie ma co robić ciekawego w swoim życiu tylko takimi głupotami się zajmuje.
Podobne komentarze można znaleźć na każdym z głównych portali i jedyny chyba dobry wybór to nie reagować na nie, inną sprawą jest podejście administratorów serwisu.

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12402
Miasto
Somewhere over the rainbow.
marsellus napisał:
Ta strona to zawsze było siedlsko niedowartościowanych gówniarzy i innych trudnych przypadków. No może z małymi wyjątkami :szydera

Słuszna uwaga, DP nigdy nie uważałem za opiniotwórcze, raczej tylko za bazę programów. O DP jest nawet ciekawy artykuł w Nonsensopedii:

A

Anonymous

Na DP bardzo często pojawiają się podobne osoby, a administratorom ich zachowane najwyraźniej nie przeszkadza

A

Anonymous

al_arsen napisał:
marsellus napisał:

Słuszna uwaga, DP nigdy nie uważałem za opiniotwórcze, raczej tylko za bazę programów.
pozwolę się nie zgodzić z oczywistego powodu
nie wszyscy ... ba większość ludzi w przeciwieństwie do tutaj piszących i zarejestrowanych na PzD traktuje komputer i internet w taki sposób jak my
dla większości "zwykłych użytkowników" komputer, jak i net służy do pogadania na gg wstawienia fotki na nk czy przeczytania wiadomości i sprawy związane z bardzo szeroką "informatyką" i sprawami z nią związanymi maja w głębokim poważaniu
ich wiedza jest bardzo ogólna, pozwalająca na włączanie kompa gg i przeglądarki internetowej
gdzieś tam usłyszeli ze trzeba np zainstalować AV lub zainstalować przeglądarkę, bo ponoć "IE jest niebezpieczne" i szukają wiedzy... programów na tego typu portalach
czerpiąc z nich podstawowa wiedzę... dla tego portal DP uważam za opiniotwórczy
, a tolerowanie tego typu zachowań przez administracje DP uważam za ,łagodnie rzecz ujmując ...nie profesjonalne :hippie

Alexander

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
W.
A to nie jest ten słynny fan/przedstawiciel Kasperskyego, który do każdego tematu dodaje testy swojego ulubionego softu sprzed kilku lat?

Ileż z Nim było przejść, jak kiedyś zapodałem na jednym z serwisów zdjęcia zużycia RAMu przez KISa. Hohoho, się naczytałem.

Alexander

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
W.
Swoją drogą ciekawe czy to jakiś zwykły wariat czy może pracownik sklepu/ przedstawiciel handlowy Kasperskyego;

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30039
Miasto
Trololololo
tam masa takich fanatyków jest, jorn11 coś kojarzę tam twój nick i jakieś ataki na ciebie.DP to portal/vortal czy jak to się nazywa nastawiony tylko na kaskę, wypozycjonowany z dużym ruchem co przekłada się na kaskę z reklam.Oni z tego żyją przecież.Wystarczy zobaczyć na oceny, redakcja 7 a użyszkodnicy 2 czy 3

A

Anonymous

śmiałem się kiedyś z tym okazem spierać na temat pewnej przeglądarki
....uuuu to była masakra :dziwak

A

Anonymous

jorn11 napisał:
al_arsen napisał:
marsellus napisał:

Słuszna uwaga, DP nigdy nie uważałem za opiniotwórcze, raczej tylko za bazę programów.
ich wiedza jest bardzo ogólna, pozwalająca na włączanie kompa gg i przeglądarki internetowej
gdzieś tam usłyszeli ze trzeba np zainstalować AV lub zainstalować przeglądarkę, bo ponoć "IE jest niebezpieczne" i szukają wiedzy... programów na tego typu portalach
czerpiąc z nich podstawowa wiedzę... dla tego portal DP uważam za opiniotwórczy
Jorn11-nie rób sobie jaj...jak można traktować jako opiniotwórczy portal na którym program AppGuard według userów ma ocenę : 4,6 :szydera a DefenseWall : 4,5 :szydera a przykładowo sofcik który nie może nawet butów wiązać tym dwóm bunkrom czyli BullGuard Internet Security : 8,1 :eek: Krótko mówiąc : jeśli ktoś z takiej stronki czerpie wiedzę to wcześniej czy później wpieprzy się na minę...

Do góry