Driver Magician za darmo

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Driver Magician – to jedno z najlepszych narzędzi przeznaczonych do aktualizacji, tworzenia kopii zapasowych a także przywracania sterowników. Program automatycznie wykrywa zainstalowany sprzęt w systemie, wyszykuje najnowsze dostępne sterowniki i umożliwia utworzenie ich kopii do dowolnie wybranej lokalizacji dzięki czemu na przykład po ponownym zainstalowaniu systemu beż żadnego problemu możesz przywrócić szybko wszystkie sterowniki do urządzeń bez mozolnego wyszukiwania ich w internecie. Driver Magician posiada także wbudowany moduł który będzie sprawdzał i powiadamiał ( jeśli będą dostępne ) o najnowszych wersjach sterowników dla urządzeń zainstalowanych w twoim komputerze.

Przywracanie sterowników z wcześniej utworzonej kopii odbywa się za 1 kliknięciem , dodatkowo program umożliwia także całkowite usuwanie sterowników, wykrywanie nieznanych urządzeń, wyświetlanie szczegółowych informacji o zainstalowanych urządzeniach czy utworzenie kopii wszystkich sterowników zainstalowanych w komputerze do jednego pliku EXE, dzięki czemu będą będziemy mogli przywrócić sterowniki bez instalacji programu Driver Magician.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Program jest rzeczywiście bardzo dobry, szczególnie do tworzenia kopii sterowników, pobierania nowych sterowników itp...
Magiczna instalka po polsku z kluczem aktywacyjnym z dzisiejszej promocji

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
dm.jpg

destry5

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
czyli bariera czasowa instalacji usunieta..,

uph

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
To ja dodam jeszcze, że klucz z dzisiejszej promocji działa z normalnym instalatorem ze strony producenta :D

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
W dzisiejszej promocji nie jest ważny sam instalator (bo rzeczywiście jest identyczny jak ze strony producenta) tylko wpis w rejestrze z aktywacją programu. W moim instalatorze połączyłem oba ogniwa i dodatkowo zmieniłem język instalacji na nasz, polski. Niewielka kosmetyczna zmiana z ikoną instalatora włącznie.

win98

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
50
Super sprawa, dzięki Emmers :dziękuję

grzebek

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Nic dodać, ani ująć, tylko przesłać ukłony i serdecznie podziękować :)

PS. trochę się pogubiłem z "KillerPenguin" - za szybko odtwarza się prezentacja... Byłbym wdzięczny za podpowiedź. Najpierw ściągnąłem Killer`a a póóźniej Driver Magician`a i uruchomiłem Killera. W otwartym okienku wskazałem lokalizację Magiciana...niestety Killer go nie widział... Pozdrawiam, grzebek

Do góry