Zainteresuj się Rising Personal Firewall 2012
ochrona-pc-pc-security-f12/rising-personal-firewall-2012-t12903.html

ochrona-pc-pc-security-f12/rising-personal-firewall-2012-t12903.html

pkolasa napisał:Moim zdaniem akurat firewall od Ashampoo to niespecjalnie. Aplikacja antywirusowa nie jest zła, ale firewalla mają mocno średniego.
Dałbym tu, skoro jest Avast Free, coś w styluZaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!(bo naprawdę dobrze blokuje, ma też HIPSa co wzmocni antywira, wielokrotnie weryfikowałem na różnych konfiguracjach sprzętowych, że jest to dobry pomysł), albo, jeśli koniecznie chcesz tylko firewall, to może lepiej Windows Firewall Control? Ja sobie (akurat na Windows 8) wrzuciłem, nawet te 20 zł im przelałem za pełną wersję, ale darmowa również nie byłaby zła i uważam że jest to dobry program. Lekki, szybki, przyjemny, a i obronić się przed dodawaniem reguł przez programy do rejestru potrafi.
pkolasa » 19 Mar 2013 18:55
Oxy,
ciekawe, czy jakość tego programu odpowiada jakości tłumaczenia
"fishing"![]()
Racja, błąd, pomyliłem się, zbyt szybki rzut oka na wymagania...grummer napisał:pkolasa
Dzięki za zainteresowanie się, ale przeczytaj proszę jeszcze raz moje pierwsze posty. Czy Ty jako osoba nieumiejętna i nienabyta z komputerem umiałbyś obsłużyć HIPSa? I to po angielsku? Zobaczyłbyś, że coś chce się dodać do rejestru, a wiedziałbyś co to w ogóle jest rejestr? Wiedziałbyś jak postąpić? Nie. Ja też nie wiedziałem 5 lat temu i szlag mnie trafiał jak musiałem coś zatwierdzać, czytać itp. Ja wiem, że Ashampoo Firewall to nienajlepszy soft, ale lepszy niż zapora systemowa w XP. Można go ustawić żeby działał z automatu. Ten zestaw to ma być automat. Windows Firewall Control to nakładka na zaporę z Visty, 7 i 8, ale nie XP.
Ja tylko się śmieję z jakości tłumaczeniapkolasa napisał:Ozaręczam Ci ze jakość ochrony pozytywnie by Cie zaskoczyła
proponuje samemu sprawdzić a dopiero później oceniać
Rising Personal Firewall 2012 jak najbardziej polecam![]()
Masz NIS-a na pół roczku ? To nie czaj się z kwiatami tylko mu instaluj,do września złapiesz inne promo i Chłopiec wklepie sobie tylko kluczyk.grummer napisał:Dzięki za zainteresowanie się, ale przeczytaj proszę jeszcze raz moje pierwsze posty. Czy Ty jako osoba nieumiejętna i nienabyta z komputerem umiałbyś obsłużyć HIPSa? I to po angielsku? Zobaczyłbyś, że coś chce się dodać do rejestru, a wiedziałbyś co to w ogóle jest rejestr? Wiedziałbyś jak postąpić? Nie. Ja też nie wiedziałem 5 lat temu i szlag mnie trafiał jak musiałem coś zatwierdzać, czytać itp. Ja wiem, że Ashampoo Firewall to nienajlepszy soft, ale lepszy niż zapora systemowa w XP. Można go ustawić żeby działał z automatu. Ten zestaw to ma być automat.
Niekoniecznie :grummer napisał:Windows Firewall Control to nakładka na zaporę z Visty, 7 i 8, ale nie XP.
Hornet napisał:Masz NIS-a na pół roczku ? To nie czaj się z kwiatami tylko mu instaluj,do września złapiesz inne promo i Chłopiec wklepie sobie tylko kluczyk.grummer napisał:Dzięki za zainteresowanie się, ale przeczytaj proszę jeszcze raz moje pierwsze posty. Czy Ty jako osoba nieumiejętna i nienabyta z komputerem umiałbyś obsłużyć HIPSa? I to po angielsku? Zobaczyłbyś, że coś chce się dodać do rejestru, a wiedziałbyś co to w ogóle jest rejestr? Wiedziałbyś jak postąpić? Nie. Ja też nie wiedziałem 5 lat temu i szlag mnie trafiał jak musiałem coś zatwierdzać, czytać itp. Ja wiem, że Ashampoo Firewall to nienajlepszy soft, ale lepszy niż zapora systemowa w XP. Można go ustawić żeby działał z automatu. Ten zestaw to ma być automat.
Niekoniecznie :grummer napisał:Windows Firewall Control to nakładka na zaporę z Visty, 7 i 8, ale nie XP.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Nie wiem jaki "stary komputer" masz na myśligrummer napisał:No właśnie zastanawiałem się, ale po pierwsze. NIS jednak taki lekki dla starych komputerów nie jest.
jerzy601 napisał:proponowalbym AVG Free 2013+MBAM Pro +Zemana Antillogera Pro i to wystarczy przez caly czas ten zestaw używam i jest dobrze ,a mam kompa 3 letniego i system Windows XP 32 bit
3gb ramu bardzo dobrze to wszystko pracuje i nie mam problemu.