Daj im kasiorę, same wybiorą sobie prezenty.Muszę kupić prezent na Mikołaja i pod choinkę trzem siostrom w wieku 12, 13 i 16 lat. Może ktoś ma tutaj córki, siostrzenice/bratanice albo siostry w tym wieku i mógłby podpowiedzieć, z czego takie dziewczyny mogłyby się ucieszyć? Nie mam pojęcia, co im kupićNie znam się na dzieciach i bardzo rzadko je widuję, więc nie wiem co lubią. Wiem tylko, że na pewno nie należą do moli książkowych, więc książki odpadają
![]()
Lepiej dać kasiorę niż pstryknąć zły prezent który zostanie walnięty do przysłowiowej szuflady.Jeszcze gorzej będzie jak dla pierwszej spodoba się to co dostanie druga lub trzeciaA wypada tak na Mikołaja i pod choinkę dawać kasę?
.

Więc skoro nic nie wiesz to zaproś dzieciaki na jakąś wyżerę i po sprawie.Niestety, nie wiem co lubią. Widzę je z raz w roku i raczej z nimi nie rozmawiam. Jedyne co wiem, to że nie przepadają za książkami i lubią psy, bo mają boksera. Zabierać ich nigdzie nie będę, bo nie mam samochodu, a one mieszkają na jakimś wygwizdowie. Poza tym ja się staram dzieci unikać jak ognia i nie wyobrażam sobie chodzenia z nimi gdziekolwiekNo ale są w rodzinie i jakiś prezent dać wypada :/