Oprogramowanie mks_vir jest kompatybilne z następującymi systemami operacyjnymi:
MS Windows Vista z dodatkiem Service Pack 2 i z IE 9
MS Windows 7 z dodatkiem Service Pack 1
MS Windows 8
MS Windows 8.1
MS Windows 10
MS Windows Server 2008 z dodatkiem Service Pack 2 i z IE 9
MS Windows Server 2008 R2 z dodatkiem Service Pack 1
MS Windows Server 2012
MS Windows Server 2012 R2
MS Windows Server 2016
mks_vir Skaner Online pozwala na szybkie sprawdzenie plików w systemie z wykorzystaniem zasobów chmury firmy Arcabit.
Bogato wyposażony. Ciekawe jak się będzie sprawdzał w praktyce.Nie jedna, a nawet trzy wersje
Fakt - kilka fajnych opcji i ładnie skonstruowane menu. Jeśli prawdą jest jednak, że zużywa ok 450 mb RAM na jałowym biegu to byłoby sporo za dużo. Krytykowany czasem na forum Bitdefender TS 2018 zużywa mi ok. 50 mb na wolnych obrotach.Bogato wyposażony. Ciekawe jak się będzie sprawdzał w praktyce.
Edytowałem Twój post i poprawiłem, także screeny działająOK Zeno...ale nie wchodzą mi tu na forum screeny - ani jako pliki do umieszczenia w poście, ani jako linki do wstawienia w poleceniach/opcjach. Jak wiesz miałem problemy i na SG, żeby je wstawić i sam nie wiem, czy to nie wina już starych przeglądarek, bo tylko takie właściwie na Viście mogą działać.
Wersji bezpłatnej nie ma
Stacjonarnej bezpłatnej nie ma. Bezpłatna jest tylko ta portable uruchamiająca skaner online:Wersji bezpłatnej nie ma![]()
![]()
a to szkoda, darmówka przydałaby sięStacjonarnej bezpłatnej nie ma. Bezpłatna jest tylko ta portable uruchamiająca skaner online:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Żeby w tydzień od postawienia systemu złapać 58 robaków, to trzeba być mistrzemSkubany Mks_vir wyłuskał 58 robaków zwanych virusami.