Ho,ho,ho ale ktoś dowalił do pieca .
Cóż...gdybym był Lemingiem,tudzież Menadżerem wyższego szczebla jakieś korporacji . albo synkiem tatusia-kapusia,który dzięki dawnym koneksjom wszedł w Układ...napisałbym : przejaskrawiony stek bzdur.Ale dzięki Bogu nie jestem.
1 500 000 leczonych psychiatrycznie ?-tak leczonych...a nie : wymagających leczenia-gdyż ten dział służby zdrowia jest najgorzej dotowany z wszystkich istniejących w myśl prostej zasady lansowanej onegdaj przez Adolfa Hitlera : po kiego leczyć wariatów ? I chyba dlatego masowo zwalniają ludzi z oddziałów psychiatrycznych ( i to często takich którzy w dalszym ciągu wymagają hospitalizacji),liczba oczywiście zaniżona...czytałem kiedyś sprawozdanie PTS w którym jasno było napisane : ok.20% Polaków cierpi na różnego rodzaju zaburzenia psychiczne.
1 000 000 alkoholików-czyli dotkniętych tą ciężką i nieuleczalną chorobą...wolne żarty.Pomnożył bym tą liczbę przynajmniej x 3.Kto żyje w Polsce wie co mam na myśli...
Biedne dzieci,emeryci,średnia krajowa,bezrobocie-nie ma za bardzo o czym pisać bo wszystko jest już pozamiatane...gdyby ogień rewolucji zapłonął w 1989r. to do tej pory prawie wszystko byłoby wyprostowane ale cóż ugodowy odłam siadł z czerwoną hołotą przy okrągłym stole podzielili co mieli podzielić i gitara.Potem jeszcze ciemny lud przegłosował nasz akces do UE i żyjemy sobie teraz : Na Bogatości
Ale oczywiście mogę się mylić...wystarczy włączyć coś : "opiniotwórczego" i "obiektywnego" a chociażby WSI24 żeby poznać : "całą prawdę i tylko prawdę"
Jak powiedział jeden z kasty "mądrych" - nota bene były TW - Polacy po prostu muszą więcej pracować i tworzyć dobrobyt (pewnie chodziło mu o jego dobrobyt i jemu podobnych).
Polska to zielona wyspa Chyba w czarnej dziurze, bezsensownych działań POlityków i naszego (bajkowego) przewodnika Donalda Tfu…ska , bajkowy rozbawia, jest ubaw po pachy zaś z imiennikiem i przyboczną świtą jest tylko, frustracja, płacz i zgrzytanie zębów :k......
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.