Na stronie promocji pisze:Woła serial, tylko skąd go szarpnąć .... coś przeoczyłem ...?
Nach Ihrer Registrierung erhalten Sie per E-Mail Ihre individuelle Seriennummer,um die 25 Pinsel uneingeschränkt nutzen zu können. Diese Seriennummer wird bei der Installation des Plug-ins direkt abgefragt.
Po rejestracji otrzymasz indywidualny numer seryjny e-mailem, abyś mógł korzystać z 25 pędzli bez ograniczeń. Ten numer seryjny jest wymagany bezpośrednio podczas instalowania wtyczki.
Do mnie też nie przyszło potwierdzenie, więc zainstalowałem. Po instalacji pokazało się okno rejestracji, wpisałem mail i wtedy przyszedł mail z numerem. Ja mam konto na Corelu, może dlatego, ale myślę, że pobranie instalki wymusza założenie konta. Program otwieram bez Photoshopa itp. Po otwarciu programu nie da się otworzyć pliku zdjęcia, ani przeciągnąć, więc robię tak:Dzięki ... problem w tym, że po potwierdzeniu, że ja to ja już nic więcej nie przysłali .. kichać to .. !!
U mnie podczas instalacji wyskakuje też okienko, ale nie ma gdzie wpisać e-maila - woła o serialPo instalacji pokazało się okno rejestracji, wpisałem mail i wtedy przyszedł mail z numerem.
Też mam konto na Corelu, ale niestety woła serial. Klikam niżej na odnośnik, loguję się do Corela i ni chu, chu.Do mnie też nie przyszło potwierdzenie, więc zainstalowałem. Po instalacji pokazało się okno rejestracji, wpisałem mail i wtedy przyszedł mail z numerem. Ja mam konto na Corelu, może dlatego, ale myślę, że pobranie instalki wymusza założenie konta. Program otwieram bez Photoshopa itp. Po otwarciu programu nie da się otworzyć pliku zdjęcia, ani przeciągnąć, więc robię tak:
1. tworzę skrót programu , może być na pulpicie
2. przenoszę skrót do folderu SendTo
3. prawym klawiszem myszy otwieram Menu, najeżdżam kursorem "Wiślij do". Rozwija się roleta, szukam skrótu ParticleShop i klikam LKM.
4. otwiera się program z otwartym plikiem wybranego zdjęcia
To by było na tyle....
Spróbuj wejść na stronę Corela, zaloguj się i pdgłądnij zarejestrowane produkty. Tam są wszystkie nr seryjne. Może tam już jest? Warto sprawdzićU mnie podczas instalacji wyskakuje też okienko, ale nie ma gdzie wpisać e-maila - woła o serial
Logowałem się do Corela. Ale żeby zarejestrować ten produkt i podpiąć go do konta potrzeba nr. seryjny - tylko skąd?Spróbuj wejść na stronę Corela, zaloguj się i pdgłądnij zarejestrowane produkty. Tam są wszystkie nr seryjne. Może tam już jest? Warto sprawdzić
Wpisz w tym oknie byle jaki numer, napisz Ci że zły i powinno pokazać się okno z poleceniem wpisania maila. Przypomniałem sobie, u mnie tak było. Przepraszam ale mi to umknęłoU mnie podczas instalacji wyskakuje też okienko, ale nie ma gdzie wpisać e-maila - woła o serial
![]()
Faktycznie, z tej strony klucz przychodzi bez problemu