Grafika Corel Particle Shop (Full Version) za darmo

irfan19

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11098
7405291CPS.jpg

Giveaway link:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

bene

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
3627
Woła serial, tylko skąd go szarpnąć .. :scratch.. coś przeoczyłem ...?

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
56075
Woła serial, tylko skąd go szarpnąć .. :scratch.. coś przeoczyłem ...?
Na stronie promocji pisze:
Nach Ihrer Registrierung erhalten Sie per E-Mail Ihre individuelle Seriennummer,um die 25 Pinsel uneingeschränkt nutzen zu können. Diese Seriennummer wird bei der Installation des Plug-ins direkt abgefragt.

Po rejestracji otrzymasz indywidualny numer seryjny e-mailem, abyś mógł korzystać z 25 pędzli bez ograniczeń. Ten numer seryjny jest wymagany bezpośrednio podczas instalowania wtyczki.

bene

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
3627
Dzięki ... problem w tym, że po potwierdzeniu, że ja to ja już nic więcej nie przysłali .. kichać to .. !!

tedi13

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
552
Miasto
okolice Krakowa
Dzięki ... problem w tym, że po potwierdzeniu, że ja to ja już nic więcej nie przysłali .. kichać to .. !!
Do mnie też nie przyszło potwierdzenie, więc zainstalowałem. Po instalacji pokazało się okno rejestracji, wpisałem mail i wtedy przyszedł mail z numerem. Ja mam konto na Corelu, może dlatego, ale myślę, że pobranie instalki wymusza założenie konta. Program otwieram bez Photoshopa itp. Po otwarciu programu nie da się otworzyć pliku zdjęcia, ani przeciągnąć, więc robię tak:
1. tworzę skrót programu , może być na pulpicie
2. przenoszę skrót do folderu SendTo
3. prawym klawiszem myszy otwieram Menu, najeżdżam kursorem "Wiślij do". Rozwija się roleta, szukam skrótu ParticleShop i klikam LKM.
4. otwiera się program z otwartym plikiem wybranego zdjęcia
To by było na tyle....

lugger

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1593
Do mnie też nie przyszło potwierdzenie, więc zainstalowałem. Po instalacji pokazało się okno rejestracji, wpisałem mail i wtedy przyszedł mail z numerem. Ja mam konto na Corelu, może dlatego, ale myślę, że pobranie instalki wymusza założenie konta. Program otwieram bez Photoshopa itp. Po otwarciu programu nie da się otworzyć pliku zdjęcia, ani przeciągnąć, więc robię tak:
1. tworzę skrót programu , może być na pulpicie
2. przenoszę skrót do folderu SendTo
3. prawym klawiszem myszy otwieram Menu, najeżdżam kursorem "Wiślij do". Rozwija się roleta, szukam skrótu ParticleShop i klikam LKM.
4. otwiera się program z otwartym plikiem wybranego zdjęcia
To by było na tyle....
Też mam konto na Corelu, ale niestety woła serial. Klikam niżej na odnośnik, loguję się do Corela i ni chu, chu.

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
56075
Spróbuj wejść na stronę Corela, zaloguj się i pdgłądnij zarejestrowane produkty. Tam są wszystkie nr seryjne. Może tam już jest? Warto sprawdzić
Logowałem się do Corela. Ale żeby zarejestrować ten produkt i podpiąć go do konta potrzeba nr. seryjny - tylko skąd?

tedi13

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
552
Miasto
okolice Krakowa
U mnie podczas instalacji wyskakuje też okienko, ale nie ma gdzie wpisać e-maila - woła o serial

7vo4dS9.jpg
Wpisz w tym oknie byle jaki numer, napisz Ci że zły i powinno pokazać się okno z poleceniem wpisania maila. Przypomniałem sobie, u mnie tak było. Przepraszam ale mi to umknęło

Do góry