CodedColor PhotoStudio Pro za darmo !

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30015
Miasto
Trololololo
CodedColor PhotoStudio Pro to rozbudowane narzędzie przeznaczone do zarządzania, prezentacji, publikacji oraz obróbki zdjęć. CC Photo Skype- umożliwia przesyłanie zdjęć podczas rozmów telefonicznych przez Internet. Create Panorama służy do tworzenia panoram z sekwencji zdjęć.

CC Toolbox pozwala na tworzenie ze zdjęć PDF-ów w locie. Dodatkowo jeszcze znajdziemy takie funkcje jak: możliwość tworzenia miniatur, konwersje formatów, fotoedycje itp.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Ostatnia edycja:

lugger

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1593
Po kilku latach przerwy CodedColor PhotoStudio powraca i na początek w wersji 8 PRO za free. A co nam daje nowa wersja? Jako Photo Studio nie jest to Photoshop czy Corel, ale możliwości są spore:

Konwersja wsadowa: zmiana rozmiaru, balans bieli, usuwanie szumów, korekcja koloru i ekspozycji, gamma, kontrast, balans kolorów, przycinanie
Edytor obrazów ze 100 niezbędnymi funkcjami
Etykiety i warstwy obrazu
Piękny album HTML5 z muzyką w tle
Automatyczne obracanie
Geotagowanie (GPS) i kolaże map
Wyszukiwanie podobnych obrazów i porównywanie ich
Kolaże obrazów
Zdjęcia panoramiczne - budowa panoram
Dodawanie clipartów i znaków wodnych
50 zaawansowanych efektów obrazu
Zamiana kolorów i pędzle rozmycia
Poprawianie krzywizn soczewki i perspektyw
Automatyczna i ręczna korekcja efektu czerwonych oczu
Wyodrębnianie obrazów ze stron internetowych
Wyświetlanie obrazów RAW z informacjami EXIF
Tworzenie fotoksiążek i wiele więcej

Po instalacji potrzebna jest rejestracja. Mi się wyświetliło okienko gdzie wpisuje się email imię i nazwisko. Gdyby jednak był problem, (bo nie wiem czy nie trzeba jakieś konto zakładać - ja kiedyś miałem, więc jako swojakowi może mi odpuścili :) ) to poniżej link do instrukcji instalacji i rejestracji:

Link do programu w wersji angielskiej:

I na koniec uwaga: podczas instalacji soft daje możliwość automatycznego zainstalowania 4 dodatków jak przeglądarka, publisher, panorama i coś tam jeszcze. Warto to zrobić.

Ostatnia edycja:
Do góry