Na jedny z portali ukazał się taki anons:
A to odpowiedź, której udzieliłem:
Na co delikwent tymi słowy:
Napiszcie proszę : Co wy na to? Mam się śmiać czy płakać?
Problem z Kaspersky Internet Seciurity 2012
Witam. Tak jak w temacie mam problem z antywirusem Kaspersky Internet Seciurity 1012. Mam legalnego antywirusa kupionego z licencją na 1 rok. Kupiłem go pół roku temu. I dziś patrzę a antywirus przestał działać. Jest czerwony nie da się go uruchomić, gdy chce to zrobić to pisze ze mój CD-KEY jest na czarnej liście, a jest w 100% legalny mam nawet płytke od niego?
Wyskakuje mi takie coś:
![]()
![]()
A to odpowiedź, której udzieliłem:
Jeśli licencja jest naprawdę legalna to nic nie stoi na przeszkodzie by skontaktować się z producentem. Wątpię by ta licencja była legalna., chyba że używasz tego samego klucza na innym komputerze. Dziwi mnie tylko jedno: czemu używasz anglojęzycznego interfejsu i nieaktualnej wersji programu: aktualna wersja to 2012 a nie 2011...
Nie byłbym wcale zdziwiony gdyby chodziło właśnie o to, że licencja jest na wersję 2012 a zainstalowany program jest po prostu nie pasujący , bo za stary już nieaktualny. Na stronie producenta pobierz sobie aktualną polską wersję programu , odinstaluj tę starą i zainstaluj aktualną.
Na co delikwent tymi słowy:
CO do licencji jest legalna i jest darmowa aktualizacja do wersji 2012 lecz chyba wtedy bym stracił licencje bo 2012 kosztuje dużo więcej niż obecny 2011 dlatego nie aktualizowałem, a mam nie po Polsku gdyż wersja angielska jest lepsza i ma mniej przepuszczalności wirusów!
Napiszcie proszę : Co wy na to? Mam się śmiać czy płakać?