CDRWIN 10 /10 Basic za darmo

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

CDRWin jest jednym z najstarszych i najbardziej popularnych programów do kopiowania płyt faworyzowanym przez bardziej doświadczonych użytkowników. Program posiada prosty interfejs mimo to cechuje go bardzo duża ilość dostępnych opcji, zwłaszcza tych związanych z tworzeniem obrazów płyt CD (ISO). Dodatkowo program posiada kilka opcji nie spotykanych w innych programach związanych z nagrywaniem, jak np. możliwość przeglądnięcia tablicy zawartości (TOC) danej płyty czy możliwość podglądnięcia sektorów.

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street

Mikelonsky

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
5
Re: CDRWIN 10 Basic za darmo

tofana napisał:
CDRWIN 10

Uwaga!!
To nie jest wersja Basic jak w temacie głównym. Wiem że posty podają nazwę CDRWIN 10 lub CDRWIN 10 Basic ale temat główny to CDRWIN Basic i to może być mylące. Pisze bo miałem na pendrive plik z jednej z poprzednich promocji i dziś na szybko zainstalowałem na komputerze który na szybko potrzebował programu do wypalania ale klucz z tej powyżej "nie wchodził" - dopiero kiedy porównałem strony:
- z linku powyżej
- z linku który otwierał mi automatycznie program po instalacji
jest różnica. Powyższy link ma na stronie w opisie CDRWIN 10 a ten z programu CDRWIN Basic.

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
Re: CDRWIN 10 Basic za darmo

Mikelonsky napisał:
tofana napisał:
CDRWIN 10

Uwaga!!
To nie jest wersja Basic jak w temacie głównym. Wiem że posty podają nazwę CDRWIN 10 lub CDRWIN 10 Basic ale temat główny to CDRWIN Basic i to może być mylące. Pisze bo miałem na pendrive plik z jednej z poprzednich promocji i dziś na szybko zainstalowałem na komputerze który na szybko potrzebował programu do wypalania ale klucz z tej powyżej "nie wchodził" - dopiero kiedy porównałem strony:
- z linku powyżej
- z linku który otwierał mi automatycznie program po instalacji
jest różnica. Powyższy link ma na stronie w opisie CDRWIN 10 a ten z programu CDRWIN Basic.

dbc3312878d4362a60e617fcc2bf2054.gif

Ta promocja jest na CDRWIN 10 to raz. A klucz z niej pasuje do pliku exe. ze strony producenta w v 10.0.14.106

pobieranie :

Do góry