Bitdefender Internet Security 2017 za darmo

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29948
Miasto
Trololololo

sowa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
220
Dawno ściągałem cokolwiek w ten sposób i wszystkie metody jakie kiedyś używałem zawodzą... mógłby ktoś doradzić?
PS już nieaktualne.. znalazłem sposób

Ostatnia edycja:

Maciek602

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
1
Dawno ściągałem cokolwiek w ten sposób i wszystkie metody jakie kiedyś używałem zawodzą... mógłby ktoś doradzić?
PS już nieaktualne.. znalazłem sposób
Możesz się podzielić jak ci się udało? Mi po wpisaniu maila wywala jakiś komunikat o błędnej stronie.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29948
Miasto
Trololololo
Możesz się podzielić jak ci się udało? Mi po wpisaniu maila wywala jakiś komunikat o błędnej stronie.
Zainstaluj sobie jakiegoś VPN'a, wystarczy wtyczka do przeglądarki np:windscribe, ustawiasz IP Niemieckie i powinno grać.

plejmix

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
22
Super,i jak tu nie zaglądać na wasz portal,za jednym zamachem mam Bitdefender Internet Security 2017 oraz Adguarda,czy ktoś się orientuje jak przebiegnie przedłużenie licencji o kolejne 6 miesięcy

pawel330k

Świeżak
Reakcje/Polubienia
6
Miał ktoś problem z komunikatem: strona niewłaściwa (Ungültige Seite) na niemieckim VPN?

plejmix

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
22
U mnie był ten komunikat,ale po włączeniu Steganos Online Shield i niemiecki VPN strona sie otworzyła,dodam że mam teraz licencje na 180 dni jak będzie dalej zobaczymy

pawel330k

Świeżak
Reakcje/Polubienia
6
Strona się otwiera. Problem jest po kliknięciu przycisku do wysłania licencji. Wyskakuje okienko z JavaScript, że strona niewłaściwa.

plejmix

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
22
Chodzi ci o przycisk weryfikuj teraz?

pawel330k

Świeżak
Reakcje/Polubienia
6
Ten zielony. Niestety nie znam niemieckiego. Ale już mi się udało. Nie wiem dlaczego, ale łącząc się przez Windscribe mogłem wejść na stronę, ale nie mogłem uzyskać licencji. Zrobiłem tak, że wszedłem na stronę z Windscribe i wyłączyłem go. Następnie uzupełniłem formularz i licencja została wysłana. Dzięki wielkie.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29948
Miasto
Trololololo
Ten zielony. Niestety nie znam niemieckiego. Ale już mi się udało. Nie wiem dlaczego, ale łącząc się przez Windscribe mogłem wejść na stronę, ale nie mogłem uzyskać licencji. Zrobiłem tak, że wszedłem na stronę z Windscribe i wyłączyłem go. Następnie uzupełniłem formularz i licencja została wysłana. Dzięki wielkie.
Pewnie wbudowany w WindScribe bloker reklam blokował.

Maciek602

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
1
Polecam Chrome + Szwajcarskie VPN. Jedyne co u mnie zadziałało. Na niemieckim wywalało błąd o nieprawidłowej stronie

zeta

Wygadany
Reakcje/Polubienia
49
Zrobiłem jak pisał pawel330k-udało się/dzięki/.Dzisiaj sam się przedłużył o kolejne 180 dni/w sumie faktycznie 1 rok/.Mam nadzieję,że nic się nie zmieni.Pozdrawiam.

Do góry