Bitdefender Internet Security 2015 na 9 miesięcy

DraaK

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Ahh przeoczyłem że promo jest już na forum w temacie zbiorczym Antywirus dla Ciebie- zbiór promocji (AV-IS), post można usunąć.

Andy

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
64
Nic się nie stało. Podejrzewam że admini i moderatorzy jakoś to przeżyją. Ważne że miałeś dobre chęci i się spostrzegłeś że wątek jest w innym temacie :piwko

skyosa

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Od kilku godzin próbuję uzyskać licencję : Please try again later.Nie mieliście z tym problemów?

OnSam

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Większość jak nie wszyscy, choć nie koniecznie, gonią za klientem i tak też kilka razy w roku udostępniają co nowe to wersje i rynek się kręci! Co powiecie z doświadczenia o tak cichym w PL programie jakim jest Vipre - sam mam go od jakiś 6 miesięcy bez przerw i nadal go mam. Jestem z niego zadowolony jak też z licencji kupionej w promocji, a dożywotniej. :)
Mam pytanie do was zorientowanych - jaki sens jest płacić takim korporacjom za takie programy, którym i tak... się przelewa z kasą, że... - jakie jest wasze zdanie?

A

Anonymous

OnSam napisał:
Większość jak nie wszyscy, choć nie koniecznie, gonią za klientem i tak też kilka razy w roku udostępniają co nowe to wersje i rynek się kręci! Co powiecie z doświadczenia o tak cichym w PL programie jakim jest Vipre - sam mam go od jakiś 6 miesięcy bez przerw i nadal go mam. Jestem z niego zadowolony jak też z licencji kupionej w promocji, a dożywotniej. :)
Mam pytanie do was zorientowanych - jaki sens jest płacić takim korporacjom za takie programy, którym i tak... się przelewa z kasą, że... - jakie jest wasze zdanie?
Ja tam mam obecnie tylko Windows Defender, który jest wbudowany w Windows 8.1, UAC ustawiony na max i czasem przewiną mi się jakieś dodatkowe programy typu NVT ERP czy AG ale i tak po chwili znikają z systemu, bo od lat nie miałem żadnej infekcji, więc nie widzę potrzeby ładowania pieniędzy w programy zabezpieczające firm trzecich :piwko

almazaha

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Przepraszam zbyt szybko wysłałem. Jeszcze soft jest do pobrania przez 4 godziny.

ard

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Po polsku jest ten Bitdefender Internet Security 2015 na 9 miesięcy ?

A

Anonymous

OnSam napisał:
Co powiecie z doświadczenia o tak cichym w PL programie jakim jest Vipre - sam mam go od jakiś 6 miesięcy bez przerw i nadal go mam. Jestem z niego zadowolony jak też z licencji kupionej w promocji, a dożywotniej. :)
Vipre-wcale nie jest cichym programem w PL...lata świetlne temu Oxiak organizował licki do niego :klawik..Nie wiem jak działa teraz ale kiedyś był to sofcik lekki i skuteczny.

Do góry